Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.0 tdi 103 kw nera traukos, letos apsukos ir dideles kuro sanaudos  (Skaityta 1686 kartus)

Neprisijungęs trintukas99

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu problema su savo 2.0 tdi. Tik miesto rezimu vartoja apie 13ltr/100km dyzelio. Dumo nemeta jokio, spausk kiek nori. Variklis ant laisvu purtosi persmarkiai, niekas nekala ir nesidauzo, dirzai pakeisti, generatorius naujas, droseline sklende nauja, isiurbimo kolektorius isvalytas, egr voztuvas taip pat.  Kuriasi tiek salta tiek silta is puses apsisukimo. Buvau pajunges diagnostika ismete  ( P0102 Mass or Volume Air Flow Circuit Low ) pakeiciau oro srauto matuokle, su nauja osm masina vaziuoja neka geriau, truputi liko smagesne vaziuojant is vietos, ir atsirado pulsavimas apsuku, masina trukcioja tarp 1000 ir 2000 apsuku, jei spaudi po truputi iki puses pedalo masina begejasi neblogai, jei spaudi iki galo begejasi letai, trodo visiskai buka,. su nauja osm pajunges diagnostika stebejau kaip ji dirba, ant laisvu rodo gerai, kai spaudi gaza rodo gerai, o kai bandai palaikyt apsukas tarp 1000 ir 2000 rodo nesamones parodymai tai krenta tai kyla ir variklis pradeda purtytis. tai gal zinot kas per beda cia? kai masina isila kartais kai spaudi gaza apsukos kyla ir leidziasi super letai.. HELP :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
su nauja osm pajunges diagnostika stebejau kaip ji dirba, ant laisvu rodo gerai, kai spaudi gaza rodo gerai, o kai bandai palaikyt apsukas tarp 1000 ir 2000 rodo nesamones parodymai tai krenta tai kyla ir variklis pradeda purtytis
Patikslink detaliau kur ir ka cia ziuri?

P.s. diagnostika yra procesas, o ne adapteris kuri kisi i OBD

• Žiūrėti profilį
Rodo gramus per sekunde. Zinau kaip paziuret ir matau kad grybauja. Negi imanoma kad nauja matuokle ne bosch ir del to neveikia normaliai. Klaidos nebemeta.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nebutinai ta klaida mes, nes yra tam tikri principai pagal ka nustato gedimus.
Parodyk ka matai ;)
Kitas klausimas kas per OSM ideta? Gal kokia pigia kopija isidejai, su jomis tikrai daug bedu buda, juolab masinoje OSM atlieka labai dideli ir tikslu darba.

• Žiūrėti profilį
Osm isidejau neoriginalia. Nusipirkau poto tik pamaciau kad ne bosch. Yra kaip yra. Esme kad su sena trukciojimu nebudavo ir senoji rodydavo parametrus iki ~ 2000 apsuku. Sita nauja parametrus skaiciuoja ir siuncia visa laika gerai tik kai laikai pastovias apsukas pradeda skaiciuot nesamones parodymai sokineja. Pastebejau kad su abiem matuoklem jei masina palieki padirbt ant laisvu kokias penkias minutes tada variklio garsas pasikeicia ir matuokles rodo kad ima daugiau oro nors apsukos nepasikeicia. Tuo metu jei nori pagazuot apsukos kyla ir leidzias labai letai. Pagazuoji ir vel gerai. Bet traukos nera.

• Žiūrėti profilį
Gal koks katalyzas gali but uzsikises. Turba pucia kaip ir gerai slangos buna kietos

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pirma visai atjunk OSM ir ziurek kaip masina dirbs is standartines lenteles, tuomet nebus is vis kam klaidinti su skaiciais. Nepalik klaidos kompe jei yra tokia, kad blogi OSM parametrai. Kad nepajungta matuokle - klaida lai tupi.

• Žiūrėti profilį
Atjungiau ism ir istryniau klaida masina truputi geriau vaziuoja nesipurto bet vistiek buka. Traukia tik ant mazu apsuku

• Žiūrėti profilį
Ideta nauja droseline sklende bet diagnostika rodo kad ji stovi vienoj vietoj nezinau ar tai tiesa. Kai fishke prijungi girdisi kaip ji takst ir atsistoja i pozicija

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Output test paleisk ir matysi ar vaiksto sklende.
Atjunk EGR.