Pratesiu tema, pas mane irgi blogai kuriasi po pluzerio, purkstuku, ecu keitimo, plunzeris 12mm, purkstukai 0,240 sureguliuoti ant 220bar, ecu nuo 81kw paimtas, esme ta kad vedesi isvis tragiskai, reikdavo su starteriu kacialint minimum 10sec, tiek karstas tiek saltas (karstas budavo dar blogiau kuriasi). Cipuojant padariau startini kieki 51mg. maksimaliai kiek galma buvo, tai kuriasi zymiai geriau, bet visvien ne taip kaip privalo. Atsukau magistrale, ir lauke pajungiau standartini purkstuka kuris ne daugiau 190bar tures, ir sukant starteriu tik po keliu sekundziu jis pradeda purksti, reiskia veluoja kuro padavimas, ir jis isvis turetu buti labai riebus, juk 51mg, o ten tas kiekis nelabai koks is matymo. Ir isvis, kuo didesni atsidarymo slegi padarai purkstukam, tuo ilgiau reik kacialint kad uzsivestu. Taigi dar pastebejau toki dalyka kad pas man sukant starteriu greitis kaskur 250-260aps/min ne daugiau, ir itampa ant akumo ~10.5V, ant gesinimo voztuvo itampa isvis iki 8V buna, jaigu masina uzstumi ant buksyro, uzsiveda iskart, pul abarota tik atleisk sankaba ir dirba jau, sis dalykas buna ne visada, buna kad paima ir uzsiveda gerai, be gi buna kad apsukos soktelna iki 1200aps uzsivedus (matyt nuo startinio kiekio) ar tik nebus visa ta beda akumuliatoriaus-starterio grandineje? akumas mano 60ah 540A. Per mazai startinio apsisukimo, plius itampa ant gesinimo voztuvo krenta iki 8V, reiskias ir ant ecu mazdaug tiek pat? kas duotu minciu ka daryti su starteriu? perrinkti: sepetukus, ivores, pritraukimo rele pakeisti? isvis kiek turi buti startiniai apsisukimai jai nera jokiu bedu? ir kokia akumo itampa turi islikt kad jau viskas sistemoje ne ant ribos veiktu
P.s. Kuras atgal negryzta, siurbly esantis vienkryptis voztuvas nesubyrejes, neuzstriges-patikrinta, plius dar bake stovi siurbliukas kuris 0,8bar slegi sukelia auksto slegio siurbliui, vaizdas toks tarsi kuras is magistraliniu vamzdeliu subegtu atgal, o gal cia beda kad kaskokiu paslapciu yra keiciant plunzeri, gal kaska nedadariau?
Variklis 1.9 tdi 1z 66kw
patikrink variklio mase . nes buvo panasiai kai idejau tik varikli ir nepajunges mases bandziau vesti tai starteri vos pasukdavo o ant siurblio isvis 5v buvo tik