Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 1998 kala paskirstymo velenas  (Skaityta 2881 kartus)

Neprisijungęs karaciakas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
A6 1998 kala paskirstymo velenas
« Topic Start: 2010 Kovo 26, 10:51:26 »
pries puse metu apverciau savo c4 kiek pataupes, galvoju pirkt A6 nuo 1998 kadangi galiu sau leist tik iki 12k galvoju apie 2,5 tdi zinau kad varikliai nekokie, bet 1,9 tdi neipirksiu, cia skelbime radau gan pigiai tik su defektu, varikliuose nelabai gaudausi, gal kas pasakytu, ar apsimoketu imt tokia ir taisyt:
 http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-a6/id-726350

jai apsimoketu, gal zinot kaune kur geriausia butu taisyt (kad pigiai ir gerai) ir kokia mazdauk taisymo kaina butu, dekui

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Paskambink i parduotuve, paklausk kiek kainuoja visi keturi veleneliai nauji, paskui jei dar bus noro, pratesime apie einama remonta kaip dirzu keitimas visam komplekte ;)

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Manau kai suzinosi visų velenėlių kainą, tikrai atšoks noras pirkti šį auto :D

Neprisijungęs waldaz

• Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
o kokia kaina ? siaip del idomumo man

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
kazkur apie 500lt vienas, tai jei sugalvosi ir dirzus su tepalais pasikeist, tai atsidek iskarto kokias 4000lt tada gal ir nieko variantas

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
po 420 buvo, tik va nepamenu ar cia su nuolaida ar be :V prie velenu dar "karomislus" pridet reikia ;)

Neprisijungęs karaciakas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
nu tai kaip supratau neapsimoka, nors noretusi isgirst zmoniu, kurie galbut susidure su tokiu gedimu, ar yra taise, ir konkreciau pasakytu verta pirkt ar ne ;)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Pinigai tavo, skaiciuok pats ;)
Pats tvarkysi sita gedima ar varysi i servisa? paskambini i parduotuve del veleneliu, paskambini i srota pasiklausi, pasuki i servisa, susizinai darbu kainas ir skaiciuoji ar verta ar ne :)
tik prie veleneliu iskart skaiciuok ir paskirstymo dirzo komplekto ir tepalu kainas :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
masina verta demesio jei cia 132kw. susiremontuosi, bent zinosi ka turesi, o tai kita "ledine" nupirksi 2000lt brangiau, o po puses metu tie patys bajeriai ir dar daugiau islys.

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
hm, o kiek toks variklis kainuoja ? srote ar dar kur idomumu pasidare. :)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
pernai toks variklis is vaziuojancios isimtas pazystamas pardavinejo  2500litu  plikas mazdaug visur tokios kainos buvo  tai ir diskutavom ar verta keist dirzus tokiai  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
draugelis neperseniausiai keite velenelius su lompensatoriais ir karamyslais tais tai komplektas neoriginalus kainavo 3k litu po 15k kilometru gaila foto neturu is tu veleneliu krce nieko neliko teko ismest visus 4ris velenelius ir idet senus aš iki šiol taip ir nepagavau remonto prasmes  :V audicentre originalas kainuoja 5500lt nesenai skambinom teiravomes tai va tokios va kainos  (z)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
draugelis neperseniausiai keite velenelius su lompensatoriais ir karamyslais tais tai komplektas neoriginalus kainavo 3k litu po 15k kilometru gaila foto neturu is tu veleneliu krce nieko neliko teko ismest visus 4ris velenelius ir idet senus aš iki šiol taip ir nepagavau remonto prasmes  :V audicentre originalas kainuoja 5500lt nesenai skambinom teiravomes tai va tokios va kainos  (z)
Rytoj nufotkinsiu visus 4 velenus apie kurios kalbejai ir idesiu nuotraukas  :D

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Rytoj nufotkinsiu visus 4 velenus apie kurios kalbejai ir idesiu nuotraukas  :D
pala o su tepalais ir tepimu  viskas normaliai ten buvo ? kazkas negerai kad tik tiek nuvaziavo uz 3000 litu 15000km prabanga biski

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Tepalai buvo Castrol 5w40

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 1998 kala paskirstymo velenas
« Atsakymas #15: 2010 Balandžio 03, 23:59:12 »
nieko nesusprantu ir aš na suprantu kad per kokus 50k kilometru nors taip  nusitrintu bet kad per 15k  (!?) ar ten tie veleneliai made in pabrade buvo su ale žinomu brandu ar tas tepalas buvo koks netoks nes castroliu daug kas padirbineja dbr  :V bbz  (z)

Neprisijungęs Magnatec

• Įrašai: 270
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 1998 kala paskirstymo velenas
« Atsakymas #16: 2010 Balandžio 04, 00:05:53 »
nieko nesusprantu ir aš na suprantu kad per kokus 50k kilometru nors taip  nusitrintu bet kad per 15k  (!?) ar ten tie veleneliai made in pabrade buvo su ale žinomu brandu ar tas tepalas buvo koks netoks nes castroliu daug kas padirbineja dbr  :V bbz  (z)
Cia siuo atveju turetu but ir tepalas made in Pabrade ir veleneliai made in Gariunai  :D