Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 110kW, quattro, 99m, variklio defektas  (Skaityta 2980 kartus)

Neprisijungęs rampaulius

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
A6 110kW, quattro, 99m, variklio defektas
« Topic Start: 2013 Sausio 04, 23:33:26 »
Sveiki. Visų pirma, visus su praėjusiom šventėm, Audi fanai :) Tęsiant toliau prie reikalo...  Situacija tokia: užturėjau avariją, priekis gavo per teliką, telikas (ar radiatorius, tiksliai nepamenu) nunešė škyvą, pašoko diržas kažkiek. Aišku, pradėjus viską kelnot toliau, radau 5 nudaužtus keramislus. Galvų dar nekėliau, ir manau, vožtuvai irgi bus sulankstyti. Nors čia vienas buvo sakęs, jog ale jei apsukų nebuvo, galėjo ir nenulankstyt...
Buvau girdėjęs tokį dalyką, kad eina įmest senesnės laidos 2,5 103kW variklį, ant šitokios quattro dežės, tik variklio ausys nelabai tinka. Kiek čia tiesos ir kiek melo? Ir kaip jūsų nuomone, kas labiau verta, atkelinėt šitą variklį, žinant kokios smagios diržų, įtempėjų ir jų keitimų kainos (nors puse darbo darysiu pats), pirkti kitą iš A6 C5 su visais diržais, tik manau be siurblio, ar imti senesnės laidos 103kW?
Pats turėjau mintį, kad bandyti kelti nuo A6 C5 1,9 variklį, bet po to teko nusimint sužinojus, jog dėžė netinka...
Jei kam nesunku, raštelkit savo nuomones :) Įdomiau būtų paskaityt rimtas mintis.

Neprisijungęs Rycka_1984

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
kas cia per nesamones su tuom 5 cilindru varikliu c5 kebule :-] na niekaip jis ten netilps. siaip mano patarimas susirasti kitas galvas nuo BDH, BAU, BFC arba BCZ ir pamirsti apie karomyslu ir velenu problemas.
p.s. tik tos galvos aisku branges nei varikliu su A kodais. :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
a garantuotas kad jos tiks?siaip ziurek kitas galvas arba kita varykli kas atliks parduosi uz kazkiek ir susigrazinsi lt.siaip nesamone cia su c4 varykliu.o voztuvai tau bus linke.tad tau spresti ar tvarkyti ar pirkti kita.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
kas cia per nesamones su tuom 5 cilindru varikliu c5 kebule :-] na niekaip jis ten netilps. siaip mano patarimas susirasti kitas galvas nuo BDH, BAU, BFC arba BCZ ir pamirsti apie karomyslu ir velenu problemas.

abejoju, kad ten viskas taip paprastai tiks, nes skiriasi tepimo kanai ir dar kazkas pas 110 ir visus likius v6 motorus

turiu labai tvarkinga 110kw varikli. kaina sutartume
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 05, 13:56:00 sukūrė offroad »

Neprisijungęs rampaulius

• Žiūrėti profilį
Na bent jau buvau taip girdėjęs, dėl to c4 variklio. Bet susimasčiau ir pats, jog gal ten kalba ėjo apie A8 :D Kas tie "BDH, BAU, BFC ir BCZ", tai jei atvirai, man visiškai nieko nesako. Žalias aš su tais kodais :) Nežinau, gal rytoj keliausiu garažan, nukelsiu bent vieną galvą (garažas nešildomas, o ir oras nekoks rimtesniam darbui :) ), ir bandysiu žiūrėt kas ten darosi tu tais vožtuvais.
Beje, pažįstamas turi paskerdęs tokį pat motorą. Žinau tik, kad turi, o koks jo stovis, nesidomėjau dar. Irgi kyla klausimas tada, sodinti naujas galvas su sveikais vožtuvais bei keramislais, ar keisti tom pačiom galvom.
offroad - PM raštelsiu.

Neprisijungęs Rycka_1984

• Žiūrėti profilį
abejoju, kad ten viskas taip paprastai tiks, nes skiriasi tepimo kanai ir dar kazkas pas 110 ir visus likius v6 motorus
viskas tinka bolt on.tik siurbli sena reik palikt.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
nu man atrodo kad nelabai.aisku gal klystu as.tad gal gali tyksliau ar dariai-matei.o ne girdejau.

Neprisijungęs Rycka_1984

• Žiūrėti profilį
stai pasiskaitykit,gal daugiau klausimu nekils.beje as tik del vieno variklio BFC suklydau,jis netinka  :)
http://www.audi-club.ru/forum/showthread.php?t=279320

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Nesupratau, tai cia ant galo jau apie galvu tinkamuma, ar varikliu? Pagal rasliavas, tai varikliu...

Neprisijungęs widazas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
a garantuotas kad jos tiks?siaip ziurek kitas galvas arba kita varykli kas atliks parduosi uz kazkiek ir susigrazinsi lt.siaip nesamone cia su c4 varykliu.o voztuvai tau bus linke.tad tau spresti ar tvarkyti ar pirkti kita.

va, ir as girdejau toki sposa kad deda,vienam srote akis plese del to..... bet ar kas gyvai mete ir zino 100% kad tinka?

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
rusijoj deda :) skaiciau vieno veikejo tema kur idejo su B raide variklio galvas

Neprisijungęs rampaulius

• Žiūrėti profilį
va, ir as girdejau toki sposa kad deda,vienam srote akis plese del to..... bet ar kas gyvai mete ir zino 100% kad tinka?
Gyvai pats nieko nemačiau. Tik kaip minėjau, girdėjau tokius dalykus. Tipo lenda, bet reikia kaikurias ausis pervirint per naujo.
O dėl savosios, tai jau nusprendžiau. Greitu laiku, kai patapsiu šiek tiek laisvesnis, imsiu naują motorą, ir bandysim sodinti... :)

Neprisijungęs Rycka_1984

• Žiūrėti profilį
zmones,gal jus rusiskai nemokat skaityti,kad cia dar klausimus papildomus uzdavinejat?

Neprisijungęs rampaulius

• Žiūrėti profilį
zmones,gal jus rusiskai nemokat skaityti,kad cia dar klausimus papildomus uzdavinejat?
Prisipažinsiu, mokykloj rusų nesimokiau, ir augau jau nebe rusų laikais :) Tad su rusų man ne kažką. Todėl tokių postų net nesistengiu skaityti... :)

Neprisijungęs Rycka_1984

• Žiūrėti profilį
cia tau nelabai kas ir pades,bent man nepadejo.o rusu forume isprendziau problemas!

Neprisijungęs rampaulius

• Žiūrėti profilį
cia tau nelabai kas ir pades,bent man nepadejo.o rusu forume isprendziau problemas!
Na visko gali būti, nesiginčysiu. Bet kaip minėjau, jau beveik nusprendžiau. Kelsiu naują variklį, ir bus po visų problemų (variklis toks pat kaip mano). Tik tiek, kad dabar ieškausi buterbrodo (teliko su visais trim radiatoriais), kur nors arčiau žemaitijos :)