Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c5) 2.5TDI v6 Traukos problemos.  (Skaityta 26508 kartus)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Ne ketaus, o aliuminio, taip, lygiagreciai dirzams stovi ir issisakoja i abi galvas. Praita vasara valiau savo, neperseniausiai teko ardyt, dabar viskas svaru grazu. Kazkaip nesitiki, jog jurbarke niekas neturi galimybes prisijungt prie kompo. Minejai, jog dirzus keisi, jei pas meistrus keisi, idomu kaip po keitimo degima reguliuos...

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Kai keisiu dirzus ir sutarsiu del diagnostikos nes ten tikrai geras meistras bet as noriu poros dienu begi nes jau man sahta dega,bet pakentesiu iki kol dirzus pakeis tada krapstysiuos nes ji prasosi mergaite mano meiles :D

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
[quote Praita vasara valiau savo, neperseniausiai teko ardyt, dabar viskas svaru grazu.
[/quote] Tai man nuemus ta aliumini ir ji isvalyt,viskas? Skaitysis isvalytu isiurbimo kolektorium?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Reik isimt ta lgiagretu vamzdi dirzams, tada kolektorius nuo galvos, jie palende po purkstuku vamzdukais, tad reikia nuimti ir purkstuku vamzdelius. Kolektoriai jungiasi per metalines tarpines, tad iskart geriau nusipirkt tarpines, nes po to pus ora per jas.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
o V6 irgi taip megsta uzsinest kolektoriai?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Tai gerai nusiimu tuos vamzdzius juos isvalau ir viskas? o is kur i ka jie pareina ten nereikia valyt ar reikia?

Neprisijungęs Bugajus

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Jus man paaiskinkit paeme mano ir uzlinko is lempos stovi servisinem panele ir klaidu pora buvo del priesrukiniu lempuciu ir dar kazkokia pratryne jas state ant diagnostikos ziuri gyvus duomenis ir traukineja peciais... Kur dingt gali trauka ir del ko? Kas dar gali but blogai? n75 ledinis Turbo ledine,visi vakumai pritraukia viskas ok bet max 3000rmp.. Katuliku nebera..

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Pas mane kazkas irgi rimto nusiviecia ne tik turbina ne tik isiurbimo kolektorius ar n75 voztuvas... Nes kitiek vos vos pasikeicia ta trauka,kad ir pravalo geometrija. O pas mane buka ji ziauriai o dar galu gale po to i servisisini atsistoja uzgesini uzkuri leidzia daugiau apsukas sukelt vel kol nejungi 3 pav ir neduodi gazo. Turbina svilpe viska girdisi gerai kai vaziuoji,bet toks vaizdas ka jokio efekto nuo 2000rmp ir prie 3000rmp bov gaza atmeta su 3pav :)

Neprisijungęs Bugajus

• Žiūrėti profilį
Nesinervink,keis dirzus paprasyk ka padarytu diagnostika gal ka tau doro parodys.. :)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Sendien  buvau servise dar vienam jau neiskenciau tai pasakiau,kad 2.5 110kw susidaire visi sako tai jo buna,kad pavargsta... Geometrija isivalysi ir taip nebebus kaip buvo.. Nu tai cj susigruzino

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
Sendien  buvau servise dar vienam jau neiskenciau tai pasakiau,kad 2.5 110kw susidaire visi sako tai jo buna,kad pavargsta... Geometrija isivalysi ir taip nebebus kaip buvo.. Nu tai cj susigruzino
kodėl tu nepaaukoji 50 lt ant kuro kad iki Kauno nuvažiuot diagnostika normalia pasidaryt, o tai vargsti jau visa mėnesį. Ir kaip matai per forumą tos bėdos nelabai išsisprendžia..

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Laukiu kol dirzus pakeis ir tuo paciu diagnostika darys jeigu neranda,valau turbinos geometrija + issiurbimo kolektoriu + keiciu visas vakumo slangutes i naujas ir tikrinu n75 voztuva. Tik neina uzmikt naktim ir del to variau,kad ramiau paciam butu. O jeigu ir tada nepasikeis niekas,tada vaziuosiu i vimota daryt diagnostika,vsio. Dekui uz kantrybe foromieciu ir supratinguma :) Bei aciu tiems kurie norejo pagelbet ir atvedat ant teisingo kelio  ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
na po dirzu keitimo tau tikrai trauka nepageres,na nebent degima teisingai pastatys,bet manau kad tikrai ne tame beda bus.tad geriau pirma pasidaryk deognostika

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Tai cia apie dirzus kalbama tik tiek,kad juos reikia keist nes ant pagrindinio dirzo per salnikelius tepala leidzia... ir guolis caksi ryte kai dregnas oras kiek pastebejau. Ir seip nelabai pasitiket galima pardaveju kai cekiu neturi ir neparodo kas kada daryta su dirzu keitimu ;)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Ir seip sake pazet interkuleri tai pasilenkes kadangi nera variklio apsaugos girdisi toks lyg oro snypstimas tai nzn ar cia nuo sparnuotes toks garsas gaunasi ar interkuleris kiauras ar su slangos kas nrz...

Neprisijungęs Bugajus

• Žiūrėti profilį
Re: v6 TDi Traukos problemos.
« Atsakymas #115: 2011 Gegužės 18, 16:47:32 »
Nu ka atlikom daug darbu. Pakeitem visas vakumo slangutes,isvalem geometrija,pazejom intercooleri,isitikinom ar n75 voztuvas gerai veikia,nu ir ka traukos nera vistiek apsukos tik iki 3000rmp ji vis dar servisinem rezime... Diagnostika vimotoj darem sake tipo su laidais kazkas nuo oro srauto matuokles pradedant iki interkulerio ten viska reikia ziuret,tad viskas toliau tesesi...  :[

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Tai cia apie dirzus kalbama tik tiek,kad juos reikia keist nes ant pagrindinio dirzo per salnikelius tepala leidzia... ir guolis caksi ryte kai dregnas oras kiek pastebejau. Ir seip nelabai pasitiket galima pardaveju kai cekiu neturi ir neparodo kas kada daryta su dirzu keitimu ;)
gali tepala leisti per voztuvu dangteli ant dirzu ;) na nusiardes pasimatys aiskiau

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2011 Gegužės 18, 18:18:10 »
Per salnikelius leidzia sakiau jau juk :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2011 Gegužės 18, 19:31:54 »
as pasakiau kad gali buti,o tu is kur zinai buvai prieki nusiardes?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2011 Gegužės 19, 00:19:33 »
Nebuvau,bet ziurejo seimos meistras sako per salnikus leidzia tepala ant pagrindinio dirzo like 50k buvo nuvaziuot o sako temsi max 20k dbr ir su meistru kalbejau kuris keis dabar dirzus ir tikrai ismano ka daro tai sakau leidzia tepala ant dirzo sako jo buna per salnikelius leidzia pakeisim ir tuos tada. Vsio :)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2011 Gegužės 19, 16:19:47 »
Sendien uzsikuriau auduke ir pralekiau biski ir kazkaip pasijuto pas ja noras traukt.. Is lempos atsirado trauka (dar kazkiek truksta) bet i servisini rezima nebestoja jau spejau ir palakstyt siek tiek... Nebesuprantu as tos masinos...

Neprisijungęs Bugajus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2011 Gegužės 22, 23:52:09 »
Sveiki sugryzau cia su tokeis naujais pastebejimais,pvz yra 4 siuo momentu 2.5tdi 1. apziurinejom sendien pirkimui su draugu 98m paprasta audi mechanas,bet uzkure pagazavom ir jos turbina zymei aiskiau susvilpe,taip aiskiai. (Pas mane ne per pus taip nesvilpia) 2. Turi drauges tevai 2.5tdi automata 2000m su ja tiesiog losia prie sedyniu turbina irgi svilpia kaip tos 98m 3. Yra dar viena 2.5tdi draugo brolio 2001m mechanas irgi turbina svilpia pasakiskai. Pas mane toliau nebera traukos diagnostika nieko neranda ir pas mane trubina gazuojant vos vos girdisi vaziuojant girdisi 3 pav svilpimas ties 2100rmp. Bet ne aiskus toks.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2011 Gegužės 23, 08:47:04 »
logiska isvada - daugiau svilpimo- daugiau traukos :D gal svilpukas padetu issprest problema... ?:)
o jei rimtai tai ziurek kaip vaiksto turbos geometrija.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2011 Gegužės 23, 11:17:41 »
Sveiki sugryzau cia su tokeis naujais pastebejimais,pvz yra 4 siuo momentu 2.5tdi 1. apziurinejom sendien pirkimui su draugu 98m paprasta audi mechanas,bet uzkure pagazavom ir jos turbina zymei aiskiau susvilpe,taip aiskiai. (Pas mane ne per pus taip nesvilpia) 2. Turi drauges tevai 2.5tdi automata 2000m su ja tiesiog losia prie sedyniu turbina irgi svilpia kaip tos 98m 3. Yra dar viena 2.5tdi draugo brolio 2001m mechanas irgi turbina svilpia pasakiskai. Pas mane toliau nebera traukos diagnostika nieko neranda ir pas mane trubina gazuojant vos vos girdisi vaziuojant girdisi 3 pav svilpimas ties 2100rmp. Bet ne aiskus toks.

diagnostika blogai atlikta

Neprisijungęs Bugajus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2011 Gegužės 23, 13:41:10 »
Bet tas turbinos svilpimas vistiek rodo,kad kazkas negerai su turbina yra,taip?