Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c5) 2.5TDI v6 Traukos problemos.  (Skaityta 26020 kartus)

Neprisijungęs Bugajus

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Re: c5 v6 tdi Variklio kapitalinis remontas.
« Atsakymas #50: 2011 Gegužės 10, 01:07:04 »
nesuprantu kam pirkt dyzeli jeigu nori skraidyt ,manau kas perka tokias tai bando lauzt ekonomija,o ne dugnais  :)tai daryk ta kapitalini, nes cia jau gaunas š... malimas ,issirinkai pigiausia varianta ir nori stebuklu...manau  cia eilinis papezejimas is neturejimo ka veikt... rytoj parasysi kad pardavei ir nusipirkai bmw
:D:D:D pigiausia varijanta,kad man ji pigiai stovi tai nereiskia,kad pigiausias,pakeiti varikli ir ledai. Tik as nesuprantu to sovietinio mastymo kai turejo zmogus ziguli kuris max 120km/h ejo ir dabar perka a8 4.2 ir su jom bijo imyzint daugiau,tai jeigu turi v6 2.5tdi o jos traukia labai smagei sita jau mano trecia tai manau turi susivokt,kad zinau kaip ji turi riedet ir su tokiu varikliu gali pasimegaut ir paspaust. Ne uz tavo pinigus pirkau ir tvarkysiu ja,tad neriuk cia. O seip man tikrai gruzas kai vaziuoja 1.9tdi gopytis 3 jis duoda angliu juodas dumas kala ir jo neina pasivyt o turetu eit nupust nuo kelio,zinai vien smagu zinot ka masina traukia puikiai o nereiskia,kad reikia su ja skraidyt. O turbut is tokio sita audi ir nupirkau kaip tu nes jauciu uzakeja ten vamzdiuose viskas,del to ir priblesus. O katulikai del to krito i aki nes diagnostikos nieko neparodo viskas tvarkoja tiek per kompa tiek gyvais parodymas. O tas pigiausia varijanta paieskok,kad ir be variklio su tokia komplektacija tokiu metu tikrai manau nerasi. Tad tysha risk bazara vsio basta :) O audi i bmw neiskeisiu tikrai nepanikuok,o bmw nereiskia,kad lakunu masina,be to :) siuo metu dyzeli smagiau uzbaidyt negu ta bendzina :) manau pagavai minti apie ka as,malonu susipazint :)