Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c5) 2.5TDI 110kw V6 problemos su trauka  (Skaityta 22650 kartus)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
malonu girdet :D pas mane dabar ir traukia,bet lyg truksta dar,pas tave virs 5000rmp leidzia uzlaust?

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
5000 apsuku ir isijungia ribotuvas, bent jau taip pas mane yra.

Neprisijungęs juliuss51

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
koks dar ribotuvas? :-] eina uzlaust iki pat galo :)

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
Ot man neina, 5000 ir fsio. Ir niekam nereik variklio vesti is proto  :P

Neprisijungęs juliuss51

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
kartais reikia visas kumelias prizadint  :D

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
Bet kame cia bajeris kad neina 5000 perlipt?

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
o koks principas to ribotuvo? man servise tikrindami ant laisvu uzkele virs 5k tai motoras susipurte ir uzgeso...cia taip turejo buti????

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
kazkas negerai

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Ai ir be to lyg yra pas mane toks garsas pvz 2 daiba iki 3000 apsuku duodi sukiu ir atleidi pedala ir kaip blow off garasas toks silpnas yra jeigu vaziuoji muzika isjunges tai girdisi taip silpnai cia jis turetu but ar nelabai?
buna sitas garsas.nusimk filtro alkune isviso girdesi.Atjunk turbinos valdyma dings garsas :)
Pakomentuosiu toliau sita problema. Tai vis del to ta problema del turbinos kintamos geometrijos.Stringa asele ir atleidus gaza turbina nenustoja pusti ir dalis slegio gryzta atgal i oro filtra. butinai prie geometrijos patikrinti ir karstos puses sparnuote ar nesutrukinejus.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o koks principas to ribotuvo? man servise tikrindami ant laisvu uzkele virs 5k tai motoras susipurte ir uzgeso...cia taip turejo buti????
Neturi taip buti, kazkas nesudirba normaliai gali buti ir del tepalo slegio.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs A6_salmas

• Žiūrėti profilį
pakomentuokit placiau kas gali del to turbos perputimo, pas mane ant laisvu uzgazavus labai didelis sniokstimas toks buna, cia kaip kas rase kad oras i filtra grizta ir vaziuojant pvz 70 ir atleidus stagiai gaza (automatas) is karto pradeda motoro sukiai kristi ir auto stabdyti...kas cia per beda gali buti, turba ka tik restauruota, gal kazko nedadare iki galo?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pakomentuokit placiau kas gali del to turbos perputimo, pas mane ant laisvu uzgazavus labai didelis sniokstimas toks buna, cia kaip kas rase kad oras i filtra grizta ir vaziuojant pvz 70 ir atleidus stagiai gaza (automatas) is karto pradeda motoro sukiai kristi ir auto stabdyti...kas cia per beda gali buti, turba ka tik restauruota, gal kazko nedadare iki galo?
Patikrinti reikia vakuma. isistatyk trisaki kur turba valdo, pasijunk davikli( imam kad daviklis rodo nuo -1 iki 1,5bar)  tai normliai uzkurus negazuojant turi buti apie -0,8 o pagazavus ir atleidus gaza krenta iki -0,2 jeigu lieka bent apie -0,5 ar pan reiskia turbos voztuvas neatsidaro ir turbina toliau priverstinai pucia ora i siurbima. O tavo atveju reikia dar paziuret ar asele gerai sureguliavo, gali buti kad asele blogoje padetyje ir ji tiesiog daugiau negali atidaryti turbinos isleidimo i duslintuva.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Ai ir be to lyg yra pas mane toks garsas pvz 2 daiba iki 3000 apsuku duodi sukiu ir atleidi pedala ir kaip blow off garasas toks silpnas yra jeigu vaziuoji muzika isjunges tai girdisi taip silpnai cia jis turetu but ar nelabai?
buna sitas garsas.nusimk filtro alkune isviso girdesi.Atjunk turbinos valdyma dings garsas :)
Pakomentuosiu toliau sita problema. Tai vis del to ta problema del turbinos kintamos geometrijos.Stringa asele ir atleidus gaza turbina nenustoja pusti ir dalis slegio gryzta atgal i oro filtra. butinai prie geometrijos patikrinti ir karstos puses sparnuote ar nesutrukinejus.
Kaip patikrint ta asele ir ta karstos puses sparnuote? jo man keistokai turetu pasijaust trauka kai turibina sudirba tai nuo 1800rmp 2000rmp taip? bet masinos greitis tolygei kyla.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip patikrint ta asele ir ta karstos puses sparnuote? jo man keistokai turetu pasijaust trauka kai turibina sudirba tai nuo 1800rmp 2000rmp taip? bet masinos greitis tolygei kyla.
paziurek ar atjungus vakuma asle gryzta iki pat galo, pajudink ranka ar vaiksto nestrigdama. o sparnuote pamatysi tik nuemes karsta dali turbinos :)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
Diagnostika pirmiausiai reikia pasidaryt kas be ko pats kai pasikeisiu tepalus su visais filtrais vaziuosi darytis pilna diagnostika i Vimota jeigu nieko neparodys tai teks sutint i koki servisa. Nes diagnostika neparodo,kad velenelei ar katulikas uzsikimses kiti puse variklio persirenka o tereikia katulika pasikeist arba mest lauk.

rimta diagnostika parodo, net kurios puses katalizatorius yra uzsikises

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Diagnostika pirmiausiai reikia pasidaryt kas be ko pats kai pasikeisiu tepalus su visais filtrais vaziuosi darytis pilna diagnostika i Vimota jeigu nieko neparodys tai teks sutint i koki servisa. Nes diagnostika neparodo,kad velenelei ar katulikas uzsikimses kiti puse variklio persirenka o tereikia katulika pasikeist arba mest lauk.

zodziu jeigu diagnostika pasidarau pvz "vimotoj" parodytu man ka kazkas kertas diagnostika,taip?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

zodziu jeigu diagnostika pasidarau pvz "vimotoj" parodytu man ka kazkas kertas diagnostika,taip?
diagnostika yra savoka, pvz ir varikli isardyti ir nustatyti kas negerai yra diagnostika. Ar kazka pasakys viskas priklauso nuo diagnostikos, tiesiog pajunti kompa ir paziuret i ekrana tikrai jokios naudos nebus. Tarpine tarp ekrano ir problemos indentifikavimo labai svarbi :)

Neprisijungęs A6_salmas

• Žiūrėti profilį
paziurek ar atjungus vakuma asle gryzta iki pat galo, pajudink ranka ar vaiksto nestrigdama. o sparnuote pamatysi tik nuemes karsta dali turbinos :)

nuemus slangute nuo voztuvo, asele staigiai nukrenta zemyn, o uzdejus atgal, is leto kyla i virsu ir paciam gale lyg kad pritrauktu su tokiu staptelejimu...tai ar cia taip turi buti, ar turi uzkelti taip pat greitai kaip ir nusileidzia? ir dar vienas klausimas, dirbant motorui atidarius tepalo dangteli, smarkokai oras kelia dangteli i virsu ir dumeli meta balta tepalo kvapo, cia taip buna?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Radau fyskia palindes po masina,bet nerandu kur ja igrust atgal ir nuo ko ji galetu but?
Automobilis nerodo tepalu ir vandens temperaturos..

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
panasi jungiasi i tepalo temperaturos davikli esanti karteryje. jei to daviklio nera del karterio keitimo ar kas pan. tai gal del to ir nerodo temperaturos.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Kurioj vietoj jis ten stovi tas daviklis?

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
karterio dangtelyje is apacios. trys ar keturi varztai laiko...

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Lyg lygus tas karteris apacioje nieko nera.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
gali but keistas dangtelis, ir be daviklio idetas ir liko laisva fyske. borto kompe, virsutinei daly nedega tepalo leikos simbolis su uzrasu SENSOR?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Nedega