Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c5) 2.5TDI 110kw V6 problemos su trauka  (Skaityta 22230 kartus)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Blogai,kad tas dangtelis be daviklio? ar jo nereikia?

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
buvo modeliai su davikliu ir be daviklio. kaip ten rusai sako, greiciui nemaiso.

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
pasiulyk zmogui karteriais susikeist.  :D

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Kas gali but blogai ka nera tos fyskes ant karterio t.y to daviklio? ir kokia kaina butu ji pasikeist i ta kur butu daviklis? Nes kaip tik keisiu tepalus tai prie to pacio galeciau ir pasikesit

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Kai nukris tepalo lygis karteryje zemiau normos, tau nesupypses ir skydelyj lempute neuzsidegs, pranesanti, jog karteryje mazas tepalo lygis. Daugiau niekas nepasikeis.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Aisku,tai reikia pasikeist i normalu,kokia kaina kazi su tuo dangteliu mazdaug?

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
Kai nukris tepalo lygis karteryje zemiau normos, tau nesupypses ir skydelyj lempute neuzsidegs, pranesanti, jog karteryje mazas tepalo lygis. Daugiau niekas nepasikeis.
nepjauk grybo. tas daviklis tepalo lygio nerodo.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
Aisku,tai reikia pasikeist i normalu,kokia kaina kazi su tuo dangteliu mazdaug?
nesuk konkolu. 80 proc masinu isvis nerodo tepalo temperaturos ir jos niekam nereikia. pas mane niekada nerodo, ir nejauciu jokio diskonforto. daviklis audi centrre kainuoja 170 lt, gaila man ji pirkt.

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį

nuemus slangute nuo voztuvo, asele staigiai nukrenta zemyn, o uzdejus atgal, is leto kyla i virsu ir paciam gale lyg kad pritrauktu su tokiu staptelejimu...tai ar cia taip turi buti, ar turi uzkelti taip pat greitai kaip ir nusileidzia? ir dar vienas klausimas, dirbant motorui atidarius tepalo dangteli, smarkokai oras kelia dangteli i virsu ir dumeli meta balta tepalo kvapo, cia taip buna?
[/quote]

Va tas stabtelejimas kolega ir yra strigimas
Kad tiksliau butu turi nuimti aktuatoriu ir pirstukais judinti kojele.
Absoliuciai jokio kliuvimo ar strigimo neturi buti.Nė per Marytes plaukelį...
Jei yra kliuvimas:
be jokiu kalbu turi nuimti turbina ir tvarkyti.Pramankstinimai nepades....

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
nepjauk grybo. tas daviklis tepalo lygio nerodo.
Pirma isiskaityk zmoniskai, tada grybus pjaustyk. Niekur nerasiau, kad daviklis RODO tepalo lygi... Oil level/temperature sender -G266. Nezinai tai geriau patyletum.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
kai masina uzkurta, koks lygis yra karteryje nenustatysi niekaip. nes jis maisosi. kaip skalbimo masinoj, nieko tu ten nepamatuosi. o tepalo lygis yra geras tol, kol tepalo siurblys gali ji paimt, kai nebepaima, tada jau truksta ir uzsidega tepalo lempute. tas daviklis rodo tik temperatura tepalo. jei netiki. atjunk fiske ir pamatysi ka rodo skydelis. rodys SENSOR su tepalo leikutes simboliu mazajam ekrane. ir kai keisi tepalus pabandyk trumpam uzkurt be ju tada uzsidegs per visa borto kompa tepalo leikutes simbolis. viskas praktiskai isbandyta. mano manymu tas daviklis visiskai nereikalingas. net A6  2,5 tdi nevisose jie yra. ir visiskai nieko tai nekeicia

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Suprantat kaip tik as keisiu tuos tepalus ir galvoju ta dangtuka pasikeisciau aisku pirkciau ji nenauja,bet irigi jeigu jis bus lievas prades leist tepalus tai bus nekazkas.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Be to daug klausimu iskilo del tepalu keitimo kokius juos geriausiai pilt i 2.5tdi 110kw? pries perkant man sake,kad siuo momentu joje supilti pusiau sintetinei o pries tai visada buvo pilami pilnai sintetinei tepalai. Be to esu ne is vieno girdejas toki baijeri,kad buna pas kitus pusiau sintetinei supilti viskas ok o kai isipila pilna sintetinei tai pradeda bekt pro visus krastus bei sonus,ar toks gali but dalykas ir mano automobiliui netycia?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
kai masina uzkurta, koks lygis yra karteryje nenustatysi niekaip. nes jis maisosi. kaip skalbimo masinoj, nieko tu ten nepamatuosi. o tepalo lygis yra geras tol, kol tepalo siurblys gali ji paimt, kai nebepaima, tada jau truksta ir uzsidega tepalo lempute. tas daviklis rodo tik temperatura tepalo. jei netiki. atjunk fiske ir pamatysi ka rodo skydelis. rodys SENSOR su tepalo leikutes simboliu mazajam ekrane. ir kai keisi tepalus pabandyk trumpam uzkurt be ju tada uzsidegs per visa borto kompa tepalo leikutes simbolis. viskas praktiskai isbandyta. mano manymu tas daviklis visiskai nereikalingas. net A6  2,5 tdi nevisose jie yra. ir visiskai nieko tai nekeicia
Tai nori pasakyt as pats sugalvojau? :-] Nelabai noris uzmusinet varikli, kad pasiziuret ka rodys skydelyj... Matai kai siurblys nepagaus tepalo ir uzsiziebs lempike, tu jau gadini varikli ir gali ji visiskai sugadint labai greitai. Sis daviklis neduoda kompui duomenu, jog karteryj 5l 4,5l 2l, pasiekus tam tikra riba, daviklis uzsitrumpina ir skydelyj uzsidega lempute. As nesakau, kad jis kazka keicia, pas mane pati jo nera ir neimu i galva, nes sugebu karts nuo karto atsidaryt variklio gaubta ir pasiziuret tepalo lygi, bet yra tokiu, kurie net nezino, kas tas tepalas, tokiem sis daviklis ir skirtas..
P.S. Tema apie variklio trauka, o ne apie tepalo lygio davikli.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Be to daug klausimu iskilo del tepalu keitimo kokius juos geriausiai pilt i 2.5tdi 110kw? pries perkant man sake,kad siuo momentu joje supilti pusiau sintetinei o pries tai visada buvo pilami pilnai sintetinei tepalai. Be to esu ne is vieno girdejas toki baijeri,kad buna pas kitus pusiau sintetinei supilti viskas ok o kai isipila pilna sintetinei tai pradeda bekt pro visus krastus bei sonus,ar toks gali but dalykas ir mano automobiliui netycia?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Sintetinius,vasarai 5w40 bus ok, tik ziurek kad tepalai atitiktu reikalaujama specifikacija.

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Gali buti. As visada pyliau 10w40, bet karta pabandziau 5w40 ir po to karto turbina be perstojo valgo tepala..

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Sintetinius,vasarai 5w40 bus ok, tik ziurek kad tepalai atitiktu reikalaujama specifikacija.
Ta prasme? Pradejau byjot keist tepalus dabar,fieliu tai sakes gali but... Is kur garantijos ka nesusiknis :D

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį

niuansas...
vaziuojant ilga posuki neletai-tepalas iscentrines jegos veikdamas subega i viena puse-siurbliui jau gali ir neuztekti....
tada alyvos lempute tik mirkt mirkt....
ir oj oj turbina ni prosto ini za sto subirejo....
meistrai blogi kurie turbina remontavo....
alyva bloga kuria brangiai-pigiai pirkau....
nafig gyvenimas nemielas....
ha ha ha
siulyciau turbininiams varikliams alyvos pilti pagal matuokles MAX....

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Dabar pas mane irgi netoli max yra kai salta varikli tikrinu ryte. O seip irgi palasa pas mane siuo metu aplink purkstukus kokius 4 ir aplink Cia tepalu filtras ar kas nezinau,zodziu aplink ji apibege irgi yra.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
taip cia tepalo filtras. reikia keist gumele, kad nebegtu pro ji. o jei aplink purkstukus bega, reikia keist dagteli.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
abu dangtelius tokiu atveju reikia pasikeist,bet sake,kad su hermetuku gerai uztepus sustabdo begima nes cia ju kaip ir beda..

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
abu dangtelius tokiu atveju reikia pasikeist,bet sake,kad su hermetuku gerai uztepus sustabdo begima nes cia ju kaip ir beda..
sunkiai sustabdo labai laikinai.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Nu zinai turiu toki meistreli seimoj kuris kapitalineis remontais apsiima tai sako arba keisk dangtelius kuriu kaina nuo 70lt arba sako uztepu labai gero hermetiko kuris laikys tau labai ilgai jau esam isbande nu tai taip itikinamai pasake tai susimasiciau gal ta hermetika tept jeigu jis ten toks geras