Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c5) 2.5TDI 110kw V6 problemos su trauka  (Skaityta 22229 kartus)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,yra tokia problema su trauka spaudziant gaza masina lyg pridusus biski palaikius pora sec atsiranda kazkiek traukos 1-2 pavara ypac jauciasi toks vaizdas,kad gazas atsilieka.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 12, 11:22:02 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs benaitis

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
pradzioj daryciau diagnostika. (galiu padet kreipkis i privata)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Kiek skaiciau del to greicio pedalo kai ji spaudi ir po keliu sec trauka pasijaucia tai sako,kad OSM pas mane ji buvo viski apsinesus tepalu dbar bandysiu valyt tikiuosi blogiau nebus,o dar kilo klausimas kaip patikrint ar nestringa turbinos geometrija?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Pvz pas mane nekyla temperatura normaliai pastovei virs 60 arba 60 ir tepalu temperatura tai gal kai ji nekyla kompas turi kokia klaida ir masinos traukai tai atsiliepia ir kas galetu but ka nerodo temperaturos? Bet pvz jeigu jei duodi normaliai sukiu pradeda kilt temperatura

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Apie termostatą teko ką nors girdėti?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
del temperaturos tai bus kaltas greiciausia termostatas, o del sekancio gedimo gali buti ne viena problema, ir velyvas degimas, ir kuro siurblio mechanines dalies sudilimas ir turbinos geometrija daug ivairiu priezasciu gali buti. Kaip minejjo auksciau reikia atlikti patikrinti su kompiuteriu, diagnostika vargu ar pades, reikia visu davikliu parametrus perziureti.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Kur galima butu tai padaryti turit pasiulymu?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Lietuvoj?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Ne,rusijoj :)

Neprisijungęs juliuss51

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
pasitikrink oro srauto matokle :D

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
Ne,rusijoj :)

be reikalo ponuli.....
daug kas yra nenurodes savo miesto....
va ir pats tamsta.....
negi sunku nurodytri is kokio miesto ar kokio kaimo esate???????
cia moderatoriams PASTABA!
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 10, 19:21:40 sukūrė bojarinas »

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
as is Jurbarko o cia visu rankos kairios tad man reikia kazkur kitur ieskoti kaune taurage ar raseiniuose kazkur kur abi rankos butu gerai issaugusios.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Norejau paklaust kokia funkcija atlieka sie laidai nes vienas is ju buvo itrukes ir oxidavesis kiek pamenu as ji kolkas tik apsukau izolecija ir nieko nedariau.

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
Jei gerai atsimenu tai kai nuemi auto prieki, nereik traukyt laidu is savo vietu, atjungi tas fiskes ir tada gali lengvai nuimti visa televizoriu(ar kaip ten ta vadina korpusa) su laidais savo vietose.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
zalias kondiskes kiti blin nebepamenu bet su trauka nesusije tikrai

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
as is Jurbarko o cia visu rankos kairios tad man reikia kazkur kitur ieskoti kaune taurage ar raseiniuose kazkur kur abi rankos butu gerai issaugusios.

profilyje sunku parasyti is kur?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį

profilyje sunku parasyti is kur?
nesunku

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
As dar pafotkinsiu tu fieliu su tais laidais kokiu maciau :) trauka lyg ir nieko dabar nebandziau traukt kiek eina kolkas bet budavo 170-180 5-6 saiba dugnas ne krus buvau nesenei apie 200 pasemes ir dar ejo spaust :) o dabar oro srauto matuokle valiau nes ji buvo apsinesus teplu

Neprisijungęs jonas0105

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir nekiek netraukia golfas 3 padare , pas pati  2000m audi a6 110kw netraukia nekiek gaza spaudi pirma taip traukia staigei ir kazkas greit permusa ar ka prapuola trauka nz kas yra wiska pakeites filtrus tepalus dirzus srauto matuokle nezinau gal kas pagelbesit?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Oro gal yra kuro sistemoj filtriuka pasiziurek ar viskas gerai ten su juo. O pasitikrink katalizatoriu ir velenelius.

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir nekiek netraukia p*** golfas 3 padare , pas pati  2000m audi a6 110kw netraukia nekiek gaza spaudi pirma taip traukia staigei ir kazkas greit permusa ar ka prapuola trauka nz kas yra wiska pakeites filtrus tepalus dirzus srauto matuokle nezinau gal kas pagelbesit?

Sakyciau pilna diagnostika reiktu daryt... Gal turbina nedapucia, gal koks voztuvas neveikia... Aisku gali buti ir katalizatorius.

Citata iš: wooxeriux
Oro gal yra kuro sistemoj filtriuka pasiziurek ar viskas gerai ten su juo. O pasitikrink katalizatoriu ir velenelius.

Wooxeriux, ko tu taip megsti iskart puse variklio issirinkt? :D Pasidarai diagnostika ir 90% jog rasi problema nieko neardes. Vat kai jau diagnostika neparodo - tada jau ardyt. Dauguma patys tikrai nesiardys ir neziures tu veleneliu. O servise diagnostika bus visada pigiau nei visokiu "veleneliu patikrinimas"...juo labiau, jog kalba eina apie V6 varikli...

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Diagnostika pirmiausiai reikia pasidaryt kas be ko pats kai pasikeisiu tepalus su visais filtrais vaziuosi darytis pilna diagnostika i Vimota jeigu nieko neparodys tai teks sutint i koki servisa. Nes diagnostika neparodo,kad velenelei ar katulikas uzsikimses kiti puse variklio persirenka o tereikia katulika pasikeist arba mest lauk.

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Ai ir be to lyg yra pas mane toks garsas pvz 2 daiba iki 3000 apsuku duodi sukiu ir atleidi pedala ir kaip blow off garasas toks silpnas yra jeigu vaziuoji muzika isjunges tai girdisi taip silpnai cia jis turetu but ar nelabai?

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Ai ir be to lyg yra pas mane toks garsas pvz 2 daiba iki 3000 apsuku duodi sukiu ir atleidi pedala ir kaip blow off garasas toks silpnas yra jeigu vaziuoji muzika isjunges tai girdisi taip silpnai cia jis turetu but ar nelabai?
buna sitas garsas.nusimk filtro alkune isviso girdesi.Atjunk turbinos valdyma dings garsas :)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs juliuss51

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
pasikeisk oro srauto matokle pas mane ir taip buvo traukdavo iki kokiu tik 3tuks apsuku, poto tik uzia ir viskas pakeiciau db kita tai kaip kitas kvepavimas traukia iki pat apsuku galo 4 pavara iki beveik 170km/h (aa). Matuokle dejau mersine tinka nauja 180lt  ;)
"Audi patvarkai ir vel audi" (aa)