Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c5) 2.5TDI 110kw sunkokai priima gaza.  (Skaityta 2571 kartus)

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,vyrai norejau pasiklaust jusu nuomones gal ir uzpykstit ka nauja tema sukuriau,bet lyg nieko panasaus neradau,bet jau nuomoniu siuo atveju. Taigi turiu Audi a6 110kw mechanine pavaru deze 1999m pabaigos t.y 11men ir pastebejau tokia problemele,kad buna kai su ja kylant jai ilgiau pastovejus ir pirma pavara visiskai nera traukos po to antra ijungus jos nera 3sekundes ir staigiai prikabina prie sedyniu o seip ji mano manymu biskiuka letokai begejasi,nera uzdusus,bet begetis turetu greiciau. Gal cia degima reikia bandyt reguliuot kaip manot? Diagnostikos nelabai savo miestelyje nes pas meistrus gaila bet abi rankos kairios,tad reiktu riedeti i koki kauna nebent o seip i ta puse prie progos greitu metu nenusimato kelione.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 12, 18:06:09 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
idomu kaip reguliuosi be kompo.. kol prades gerai vaziuoti?  :) labai daug problemu su siuo varikliu, ir daug sprendimo budu.. pilna temu prikurtu.. pradek nuo maf.

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Nu argi as dabar tau atrodau is medzio iskrites,kad is vejo pradeciau degima reguliuot? Ir kad nezinociau ka butent sie varikliai yra lepus? tiksliau ne jie o kas aplink juos ten sukista galima ir taip issireikst,taip gali but blogas purkstuku kampas,gali but degimas,gali but turbinos geometrija,gali but velenelei ir t.t... Bet as bandau surast zmogu toki kuris susidures su panasia problema nes keistokai kai spaudi gaza ne daug ir masina 3 sek pridusus ir po to sauna kai raketa.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Be kompo nelabai siuo atbeju issisuksi, o kaip kitos pavaros, 3,4....? Kokiam mieste randies, kad automobiliu nieks neremontuoja?

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Taurage-Jurbarkas. Ji prasidirbus po to normaliai ciuozia ,kad ir ta 1-2 pavara ji isibeget tai isibegeja neblogai,seip reiketu patikrint geometrija,bet nezinau kaip gal galetu nupasakot kas ka kaip daryt?

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Dar atkreipiau demesi,kad Mano Audi dirba garsiau Nes yra tokia pat 2.5 110kw 2000m 06men o pas mane 1999 11men nemanau,kad del to mano garsiau dirbt turi negu naujesne 7men aisku pas mane variklio apsaugos nera tai siek tiek garsas prisideda,bet ana tyliau vistiek ir be apsaugos dirbdavo.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
jau reik ziureti rimciau.gal degimas per anstyvas truputeli gal veleneliai jau padile,kompencatoriai na tikrai ne per foruma

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Bet velenelei ne vienas sako,kad caksi kai salta buna,pas mane jokiu pasaliniu garsu nera,su dumais viskas normaliai pokolkas salta ismeta sviesaus dumo kai -2 gali but ir +5 prasidirba po to jokio nemeta kai uzgazuoji gerai ~4000rmp vos vos ten suodziu ismeta pirmu pliku ir po to gali kelt apsukas nemes daugiau tik kad sakau kaip pastovi ji ~5min sedi i ja vaziuot 5sekundes nera traukos po to ji atsiranda ir buna visa vazevima.

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Stai cia mano audi nufilmavau kaip dirba,kaip kelia apsukas. Mano manymu per tyliai susvilpia turbina ir pasiziurekit iki pat galo video,filmavai is galo buna garsas i tarpa pasikeicia per ismetimo vamzdi nezinau pas 2,5 taip turi but ar kazkas ne taip? http://www.youtube.com/watch?v=brAsP7h3evA

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
manau normaliai viskas yra ce, vangus tie V6 kaip kazkas yra pasakes nereikia ieskot slieku asvalte

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Nu daugiau nuomoniu noriu isgirst,lyg turbina man atrodo slabnokai pucia,bet man ir paciam atrodo,kad per daug kabinejuos prie tos masinos,bet tiesiog noriu,kad butu tvarkinga ir patikima.

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Nu daugiau nuomoniu noriu isgirst,lyg turbina man atrodo slabnokai pucia,bet man ir paciam atrodo,kad per daug kabinejuos prie tos masinos,bet tiesiog noriu,kad butu tvarkinga ir patikima.
na jeigu nustatai kiek pucia turbina taip gazuodamas tai gal ir padangu slegi is akies paziurejes zinai? :-] O jei rimtai tai negirdesi tos turbinos jos ir neturi girdetis, dazniausiai girdisi kai mechaniniai mazgai netvarkingi buna arba kitom auto kai varikliui apkrova duoda o ne gazuojant laisvai, pasidaryk diagnostika gera suzinosi viska tiksliai ;)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
tegul tik visos taip dirba visi bus patenkinti ir laimingi mano ausiai viskas cia gerai kiek pastebejau kad sis modelis kokiu varikliu bebutu troleibuso tipo jei nemini dugnais tai ir begejasi svelniai neskubedama  ,manau kad ir del plaukiojancios sankabos tokia jau ji ,idejus paprata turetu kalt is vietos ir kabint kaip senesni modeliai

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Aha pritariu,nes pas mus yra is automato perdaryta tai visai kita sankaba ir lupa is vietos visai kitaip o sita svelnei begejasi

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Taip su ta sankaba jau pastebet ir aptarta,kad kai ji pareis bus kisama nebe plaukiojanti sankaba.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Sankaba ar smagratis? Kad smagratis turetu itakos begejimuisi tokio dalyko dar negirdejau. Kiek zinau svelniau begiai persijungia del tokio smagraciio ir tiek.

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
smagracio t.y sankaba plaukiojanti pas mane o pas kita paprasta nes buvo pries tai automatas ir jam pasiule det paprasta lupa ji tik is vietos geriau bet isivegejimui nera itakos toliau

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Tai nesupratau pas tave sankaba buksuoja ar kas? Ar neplaukiojantis smagratis lengvesnis?

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
As kalbu apie tai,kad jeigu dasibaiks pas mane ta sankaba bus pakeista i senesne paprasta,niekas kolkas nesidaro lyg.

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
Galetumet papasakot kaip patikrint turibinos geometrija ir n75 voztuva?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Re: Audi C5 110kw sunkokai priima gaza.
« Atsakymas #20: 2011 Balandžio 04, 22:26:15 »
Nenorejau kurt naujos temos,bet idomu pasidare kas galetu but kai kurent automobilis susikrato ir uzgesinant,ne visada,bet daznokai kuri ir taip skaudokai susikrato,bet auto dirba tolygei

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Balandžio 04, 22:50:51 »
degimas ,arba nuo rusisko kuro ta pastebedavau

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Balandžio 05, 22:23:37 »
Pas drauga taip pat kuresi tokia pat audine dar skaudziau susipurto ir kai gesini buna susipurto,bet audi centre kai dare diagnostika sake viskas noramliai,o pries degimo regulevima idealei kuresi is puse abaroto be jokiu purtymu o jis buvo velyvas ar angstyvas nepamenu o kai suregulevo pradejo purtytis.. Nu zodziu laukiu dirzu keitimas bus matyt. Dar vieni sako tipo del sankabos plaukejancios tipo :D bet ar gali taip but? nes kazkaip neikertu dlk turetu susipurtyt,o tas purtymasis toks vaizdas,kad kazkas atsilaisvine butu ir subarska skaudokai

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Balandžio 06, 22:44:54 »
Tai vat lyg ir ispirkau beda,kuo maziau kuro tuo skaudziau kuresi bent 10l kuro buna graziai uzsikuria ir graziai uzgesta be susikratymu,ir kai ijungi degima palauki buna toks cakt ir labai svelnei uzsikure,bet kai maziau kuro buna lyg to cakt ir nebuna :D nu zodziu cia aisku ne problemos sprendimas.

Neprisijungęs egisb

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Re: a6(C5) 110kw sunkokai priima gaza.
« Atsakymas #24: 2011 Birželio 08, 18:08:21 »
ne varikliai bogi o meistru nera.pas manes su automatu tokia pat problema. jau metus vargstu ir nieks nieko neranda. ziuri i kompa ir mato spyga.variklis prie zemu apsuku barska taip kaip benzininei ipylus blogo benzo.kompai rodo "idealius " parametrus,kuom as labai abejoju.masina paspaudus gaza pagalvoja kokias 3s ir pradeda vaziuoti.sako keisk velenelius.pakeiciau visa komplekta su karomislais ir pakelejais bei saibom.rezultatas nulis nors garantija buvo is 3 skirtingu meistru 100 proc kad reik keist.vienu zodziu kad jie ir sako jog siurblys nie prie ko imsiu zemen ir siusiu i ryga. siaip masina vaziavo idealiai iki dirzu keitimo