Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (c5) 2.5tdi 110kw oro srauto matuokles bedos  (Skaityta 5530 kartus)

Neprisijungęs nerijjus

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
A6 (c5) 2.5tdi 110kw oro srauto matuokles bedos
« Topic Start: 2010 Lapkričio 03, 17:21:34 »
Sveiki,
gal kas zinote ar reikia ieskoti butent tokiu kodu oro srauto matuokles,kaip yra mano automobilyje ( 059 906 461E) ar tiktu ir kitos analogiskuose varikliuose (2.5tdi 110kw) montuojamos?pvz kodas 059 906 461B ar 059 906 401 ?
Galbut yra kas tvarko neveikiancias matuokles Vilniuje?
Dekui
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 12, 11:47:13 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs biesiukas

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
As keicia savo matuokle,vaziavau i birstona pirkau ten uz 250 lt idejau ir vistiek dumyno,tada nuveziau pas meistra tai jis paeme mano sena ir apkeite su nauja originalia is wolswagen centro.Keitimo kaina 600 lt.Dumingumas baigiasi

Neprisijungęs nerijjus

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Tai matyt naudota buvai neveikiancia idejes.Audi centre siule uz 450Lt nauja originalia,bet zinai kaina siek tiek kandziojasi...Paskaiciau,kad dazniausia oro srauto matuokliu beda yra ju kontaktu oksidavimasis ir apsinesimas.Galima pabandyti tiesiog pravalyti(su carb cleaner prapurksti),gerai pradziovinti,ideti ir visas klaidas nutrynus pabandyti vaziuoti.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Tai matyt naudota buvai neveikiancia idejes.Audi centre siule uz 450Lt nauja originalia,bet zinai kaina siek tiek kandziojasi...Paskaiciau,kad dazniausia oro srauto matuokliu beda yra ju kontaktu oksidavimasis ir apsinesimas.Galima pabandyti tiesiog pravalyti(su carb cleaner prapurksti),gerai pradziovinti,ideti ir visas klaidas nutrynus pabandyti vaziuoti.

O čia klaidos susijusios su matuokle tai tik dėl to kad visai nemato ar temp ar air mass daviklių, nes kitokių kaip ir nėra? 

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Klaida buna tada, kai uztrumpina, dazniausiai jos pagenda, rodo blogus duomenis, perdaug, permazai oro.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Klaida buna tada, kai uztrumpina, dazniausiai jos pagenda, rodo blogus duomenis, perdaug, permazai oro.

Va tas pats ir pas mane, rodo permažai, iš audi centro dar nebandžiau, bet vienodai veikia sena, nauja pirkta ir dar kelios iš šroto bandytos, manau kad pats kompas šuda mala.

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
As keicia savo matuokle,vaziavau i birstona pirkau ten uz 250 lt idejau ir vistiek dumyno,tada nuveziau pas meistra tai jis paeme mano sena ir apkeite su nauja originalia is wolswagen centro.Keitimo kaina 600 lt.Dumingumas baigiasi
praejusia savaite pirkau originalia osm is audi centro norejo 463lt. su nuolaida uz 410lt nusipirkau.trauka akivaizdziai skiresi,nors mano senoji dar nebuvo visiskai nudvesusi.jei atsimenu tai be matukles auto turetu tureti ne daugiau kaip 120ag.kur standartas yra 150ag. ;)

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
turiu  jei kam reikia nauja OSM,uz 100lt atiduociau,su garantija dar,nuo C5 2.5 TDi

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
turiu  jei kam reikia nauja OSM,uz 100lt atiduociau,su garantija dar,nuo C5 2.5 TDi

Koks gamintojas, LT pirkai?

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį

Koks gamintojas, LT pirkai?
HUCO,pirkau is osm.lt http://img852.imageshack.us/img852/6835/osm.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 12, 21:48:40 sukūrė Swer »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kodėl parduodi? Normaliai veikianti?

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
Kodėl parduodi? Normaliai veikianti?
naudojau menesi,pardaviau masina ir idejau sena :) parduodu nes nereikalinga ji man

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Nežiūrėjai su Vag-com kaip ji matuoja?

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
Nežiūrėjai su Vag-com kaip ji matuoja?
nauja ji,su garantija,sakau naudojau 1 men ir masina pardaviau!!!

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Skaityt aš moku, gali nesikartot ir nešūkaut. Tiesiog pats Huco naują įsidėjau, bet netinkamai ji veikia

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
Skaityt aš moku, gali nesikartot ir nešūkaut. Tiesiog pats Huco naują įsidėjau, bet netinkamai ji veikia
ko noret,ne bocsh gi :)

Neprisijungęs mariusmb3

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Dar turi ar jau prakaliai?

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
Dar turi ar jau prakaliai?
nebe,siandien pardaviau