Citata iš: Wicioks 2010 Lapkričio 15, 00:16:09 aisku uzvestai tada tikrinti. Na o trauka po dirzu ir tepalo keitimo nepamazejo? antifrizo nedingsta po truputi? tepalo nemazeja?Tai gal alsuoklis uzsikiso?pakeiciau OSM i Huco firmos,tai nzn,kartais automatas neperjungia begio kai i kalna vaziuoju ir kartais vaizuoju,atrodo kad trukcioja nestipriai,po biski tipo kyla apsukos,nzn kaip atpasakot
aisku uzvestai tada tikrinti. Na o trauka po dirzu ir tepalo keitimo nepamazejo? antifrizo nedingsta po truputi? tepalo nemazeja?Tai gal alsuoklis uzsikiso?
reziumuojant: ant užvesto šilto variklio patikrini ar nepučia per tepelo matuoklę ir tepalo užpylimo kamštį. Jei pučia gali būti alsuoklio filtras. Šiaip atsukus kamštį po kiek laiko dūmit nustoja. Kai dūmija vaizdas aišku klaikus, atrodo kad varikliui galas tepalą valgo, dūmas mėlynas smirda degančiu tepalu. Pakeitus filtriuką viskas OK. (pats su tuo nesenai susidūriau)Po to pažiūrėt ar nėra tepalo interkulerio šlangose - jei yra bėdos su turbina.Sakai dingsta tosolas - ar išsiplėtimo bakelyje nėra plaukiojančio tepalo (plėvelės). Jei yra - gali būti tarpinė, tepalo aušintuvas nesandarus arba galva trūkus :[.
Turi tiesioginę įtaką, per jį tepalas aušinamas. Jei nesandarus tai tiesiai į tosolą tepalas pakliūva. pas chebrą mačiau tokių bėdų.Beje Swer - namie turiu naudotą bet gerą originalų Bosh MAF-ą, tik kodo dabar nepamenu nuo savo auto. Kažkada irgi kaip durnelis puoliau MAF keisit - pasirodė be reikalo. Tik pas mane mechanika 110kw nežinau ar automatui tinka. Vakare pažiūrėsiu koks kodas. Jei domins galiu duoti pabandymui - įsimesi ir pavažinėk. Jei tiks už butelį brenduko atiduosiu .
Neatsakei ar nėra tepalo išsiplėtimo bakelyje...Man kai buvo užsikišęs karterio filtras tai ir tepalą rijo ir mėlynas dūmas žiaurus - pakeičiau ir nebėr bėdos. Sankryžoj tai net langus aplinkiniai užsidarydavo (buvo rugpjūčio mėn.). Jei rašai kamščius spjaudo tai garantuotai užsikišęs (bet gal čia tik mažiausia tavo problema). Juk pats sakei kad stopą smokui pylei Jei norėsi su matuokle pažaisti parašyk į pm.
Jei tepalo nėra bakelyje tai jau gerai. Karterio filtrą matyt reiks keisti, kur randasi pažiūrėk čia http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=36&thread_id=9708&rowstart=0 Gal kai diržus keitė ant dantuko kito permetė????MAF kodas ant Bosh korpuso 0 281 002 429 (059 906 461E) jei ką.
Taip. Man kai taip buvo tai jau maniau varikliui chana...
Filtras apie 220 plius darbas. Dėl darbo tai kiek kur ima nuo 150 iki 300 Beje kai man dūmijo tai aš gal tik savaitę kokią taip važinėdamas iškenčiau, apie 650 km pusė litro dapyliau,,,
Èia jau ne dėl šito. Greičiausiai bus su turbina kažkas negero (perpučia ar nedapučia) ir auto į avarinį stoja. Diagnostika turėtų fiksuoti klaidą apie slėgio viršijimą interkuleryje (numerio nepamenu).Kažkaip susidaro įspūdis kad tavo automobiliuks byra per visus galus... Kažkur šiandien visi didieji forumo guru pradingę
Taigi rašai kad 3000 apsukų ir nevažiuoja - tai kompas kuro padavimą stabdo ir avarinis (ne pavarų dėžės), po kiek laiko matyt atsigauna ir vėl norm ar ne?
Matyt pakibai dar ir ant turbinos - gal N75 vožtuvas vakuumo nesudaro, gal turbinos aktuatorius nevaikšto, gal geometrija pastrigus o gal tik vakuuminis šlangas koks kiauras ar nusimovęs.
Pradėjo cooze « 1 2 3 4 5 » Audi C4
Pradėjo Žastys Dyzeliniai varikliai
Pradėjo jokis2004 Dyzeliniai varikliai