Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c5) 2.5tdi 110kw dumija  (Skaityta 11203 kartus)

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
a6 (c5) 2.5tdi 110kw dumija
« Topic Start: 2010 Lapkričio 14, 10:35:55 »
Sveiki,turiu tokia problemele po dirzu keitimo,tepalu,pradejo labai dumint,kai pasyla,sustoji sankrizoj,ismeta labai daug dumu,nesimato kas gale stovi beveik :D smirda tepalu ir jis dingsta,nu pabandziau as ipilt ta stop smoke,turejo padet,bet vistiek tas pats,tai kame reples tada? :( turboj?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 12, 11:29:51 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 c5 dumija
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 14, 11:17:07 »
Sveiki,turiu tokia problemele po dirzu keitimo,tepalu,pradejo labai dumint,kai pasyla,sustoji sankrizoj,ismeta labai daug dumu,nesimato kas gale stovi beveik :D smirda tepalu ir jis dingsta,nu pabandziau as ipilt ta stop smoke,turejo padet,bet vistiek tas pats,tai kame reples tada? :( turboj?

Tepalus sitam auto pirma karta keitei?

Neprisijungęs labus1

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 14, 11:25:19 »
Jei ant šilto ir užvesto dar ir tepalo įpylimo kamštį spjauta - tai kareterio filtras. Tema nagrinėta... 220 filtras plius darbas (labai š priėjimas)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 14, 11:28:57 »
Jei ant šilto ir užvesto dar ir tepalo įpylimo kamštį spjauta - tai kareterio filtras. Tema nagrinėta... 220 filtras plius darbas (labai š priėjimas)

Tai butu dumijimas ir anksciau pasireiskes, o cia arba pries tai buvo daug daktaro supilta, arba dirza uzdejo o degimas gryba pjauna, arba buvo ne kokie tepalai, o dabar sustrus sintetinius supyle.

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 14, 11:55:38 »

Tai butu dumijimas ir anksciau pasireiskes, o cia arba pries tai buvo daug daktaro supilta, arba dirza uzdejo o degimas gryba pjauna, arba buvo ne kokie tepalai, o dabar sustrus sintetinius supyle.
anksciau nedumijo,o degimas dabar tarp 18 ir 20,tepalai pusiau sintetiniai castrol 10 40

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 14, 11:57:05 »
keiciau pirma karta,kai nusipirkau,iskart viska pasikeciau :/ ir tada prasidejo nesamones :(

Neprisijungęs labus1

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 14, 18:39:48 »
Šiaip jei variklis 110kw (afb ar akn) arba 132kw (ake) tai rekomenduojama sintetika 5-30 arba 5-40.

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 14, 23:07:25 »
2.5 110kw pas mane Q tipo,nu as krc nebezinau ka daryt,belekiek sukisau jau i ja,galvojau viskas bus ok,nu ir prasidejo nesamones,dumyje belekaip,smirda tuo tepalu,tai jau nebezinau ka ir daryt

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Lapkričio 14, 23:22:40 »
Paziurek ar interkulerio slangos nera pilnos tepalo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Lapkričio 14, 23:26:23 »
Bet jeigu raso, kad pradejo dumyti po tepalu ir dirzo keitimo, tai negali turbo per diena nulekti.

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Lapkričio 14, 23:39:28 »
na bet atsukt viena chamuta ir paziuret nieko nekainuoja. arba jei buvo tam tepale visokiu daktaru pripilta ir dabar pakeitus prasidejo, tai gal stumokliai su ziedais cia bus kalti? kompresija matuota jau? tepalo ipilimo propkes dabar nepucia zemyn?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Lapkričio 14, 23:51:45 »
keiciau pirma karta,kai nusipirkau,iskart viska pasikeciau :/ ir tada prasidejo nesamones :(

Tur but praleidau sita posta, cia atsakymas tau, pries parduodant buvo normaliai uzpilta daktaro. Kai uzsyla variklis paziurek ar pucia pro matuokle ir tepalo uzpylima. Jeigu pucia ruoskis kapitaliniam.

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Lapkričio 15, 00:02:04 »
bet neiskart prasidejo,gal po savaites kokios. del interkulerio,ziurejom,slapia ten,bet sake pas visus taip

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Lapkričio 15, 00:03:16 »

Tur but praleidau sita posta, cia atsakymas tau, pries parduodant buvo normaliai uzpilta daktaro. Kai uzsyla variklis paziurek ar pucia pro matuokle ir tepalo uzpylima. Jeigu pucia ruoskis kapitaliniam.
paziuresiu,tipo osm?isimt ir paziuret ar ka? :D del uzpylimo tai dumai eina is ten tikrai,o ar traukia nzn,paziuresiu rytoj

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Lapkričio 15, 00:07:27 »
istraukus tepalo lygio matuokle ar mauna dumai, ne osm.

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Lapkričio 15, 00:08:08 »
istraukus tepalo lygio matuokle ar mauna dumai, ne osm.
uzvedus,ane?

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Lapkričio 15, 00:08:56 »
bet tai blemba,ne melinai dumija pas mane,o baltas,sviesus toks dumas eina ir lb daug :/

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Lapkričio 15, 00:14:41 »
bet tai blemba,ne melinai dumija pas mane,o baltas,sviesus toks dumas eina ir lb daug :/

Tai parasyk konkreciai dumai ar garai, juk skiriasi. Tai kiek tada pas tave to tepalo ryja? Kaip antifrizo lygis, nemazeja?Gal tik po savaites labai padaugejo ir tik tada pamatei?

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Lapkričio 15, 00:16:09 »
aisku uzvestai tada tikrinti. Na o trauka po dirzu ir tepalo keitimo nepamazejo? antifrizo nedingsta po truputi? tepalo nemazeja?
Tai gal alsuoklis uzsikiso?

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Lapkričio 15, 00:20:28 »

Tai parasyk konkreciai dumai ar garai, juk skiriasi. Tai kiek tada pas tave to tepalo ryja? Kaip antifrizo lygis, nemazeja?Gal tik po savaites labai padaugejo ir tik tada pamatei?
antifrizo mazeja biski,nes pastovi,nedidele balele buna,tai nzn,antifriza dapyliau per men gal litra,maziau gal,o del dumu nzn kaip atskirt as :D labai ju daug,sakau kas stovi is paskos tai jo nesimato :D nu as per pusantros savaites koki litra tikrai dapilu :(

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Lapkričio 15, 00:22:05 »
aisku uzvestai tada tikrinti. Na o trauka po dirzu ir tepalo keitimo nepamazejo? antifrizo nedingsta po truputi? tepalo nemazeja?
Tai gal alsuoklis uzsikiso?
pakeiciau OSM i Huco firmos,tai nzn,kartais automatas neperjungia begio kai i kalna vaziuoju ir kartais vaizuoju,atrodo kad trukcioja nestipriai,po biski tipo kyla apsukos,nzn kaip atpasakot :(

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Lapkričio 15, 00:31:29 »
Aisku, kad nieko neaisku  :-] Rytoj nusiimk nuo turbinos slanga ir paziurek kaip asele ar labai kliba,kai uzkais variklis paziurek ar pucia per matuokle, uzkurtai istrauki ir ar eina kaip garas  is jos, tiksliau ruksta kaip is kamino. Po viso to ir parasyk ka matei.

Neprisijungęs Swer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Lapkričio 15, 00:33:42 »
Aisku, kad nieko neaisku  :-] Rytoj nusiimk nuo turbinos slanga ir paziurek kaip asele ar labai kliba,kai uzkais variklis paziurek ar pucia per matuokle, uzkurtai istrauki ir ar eina kaip garas  is jos, tiksliau ruksta kaip is kamino. Po viso to ir parasyk ka matei.
nu bandysiu,o del turbinos?uzkurt ir nusiimt tada?

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Lapkričio 15, 00:38:55 »
jo uzvest varikli ir dar gazo lai kasnors gerai uzduoda ir tikrink tada turbinos aseles klibejima  :-] tai gi aisku kad uzgesintam varikliui tikrint reik ar nekliba turbos asele.
del visa ko dar pasiziurek ar alsuoklis nera uzsikises.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Lapkričio 15, 00:53:14 »
nu bandysiu,o del turbinos?uzkurt ir nusiimt tada?

Nieko nekurk, tik nuimk slanga ir nenaudodamas jegos atsargiai pirstukais pajudink asele i virsu ir apcia, paskui isilgai. Stai sita vieta.

Uploaded with ImageShack.us