Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (c5) 1.9TDI 81kW AFN vibracija!  (Skaityta 20554 kartus)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Re: 1.9 TDI 81kW AFN vibracija!
« Atsakymas #75: 2011 Balandžio 05, 10:37:00 »
Mano atveju tai tikrai ne gofra kalta. Buvau kelis kart paemes uz isiurbimo koliko ir kilstelejes varikli, tai tiesiog toks lyg kalimas jausdavosi per ranka :) net sunku pasakyt. Junin atveju irgi nebus gofra kalta. Jei butu sokinejes generatoriaus dirzo itempejas, tai manau is akies turetu matytis, kad dirzas ne kaip styga eina

Po žvakių išvalymo variklis dirba gražiau. Apsukos nešokinėja. BET vibracija išliko...
Buvau vakar nuvežęs pas meistrus. Galvojau, kad pagalvės, nes labai gražiai šokinėjo variklis nuo vieno krašto (pažymėta rodyklėmis) į kitą:

Bet patikrino ir sakė tikrai ne pagalvės. Tačiau pastebėjom, kad škyvas variklyje (nežinau kaip tiksliai vadinasi, sakė ant gumos jis), sukantis generatoriaus diržą meta "aštunkę", diržas neina kaip styga. Ar gali dėl to škyvo būti vibracija?  (z) Nors kai žiūrėjom variklis tuo metu nevibravo.

Pakeitimas su detale kainuotų apie 300 Lt... Bet reikia tiksliai sužinoti ar dėl jo čia vibracija? (Vibruoja būtent ant laisvų, na dar gal iki 1200 RPM, paskui toliau keliant apsukas susivienodina ir pragazavus ar pavažinėjus kartais nustoja vibruoti.)