Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c4) 2.5tdi 103 kw. pradejo klekseti variklis  (Skaityta 7463 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
arba kompensatoriai arba alkuninio bugelis nutrukes (del sito su tuo susidure paprotintu).
As statau uz kompensatorius, ir jei keisti, tai keisti visus.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
Mano ex c4 tas pats garsas buvo, kaltas buvo temomovos guolis ar termomova, daba gerai neatsimenu ;)

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
tai cia del cypimo, bet ne kalimo, Norvegas;)

Neprisijungęs raganius

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
pakeisti kompensatorius tai ne problema bet kaip juos patikrinti kad nenuspirkti bereikalo.butu gerai zinoti kaip juos patikrinti ju neisimant

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
pasiruosi nusiimt voztuvu dangteli, pries tai masina buna uzkaitinta, dar karta uzvedi, pradirba biski. Gesini, nuimi dangteli ir eini per visus kompensus spausdamas kiekviena, ieskai kuris spaudosi, kliurksi ir pan. Spausti su kokiu plastmasiniu strypeliu. Galima dar uvest voztuvu dangteli nuemus, tik reik viska apsidangstyt, nes tepala taskosi, ir bandyt klausyt. Bet jei garsas is virsaus galvos, tai cia kompensai ir bus.

Neprisijungęs raganius

• Žiūrėti profilį
tai va kad garsas is kur sklinda nesuprasi.atrodo visas motoras aplink kala  :)
kaskada buvau nuemes dangteli.spaudinejau kompensatorius,spaudinejasi sunkiai be garsu bet neatsimenu ar siltam motorui ziurejau ar ne.
nu uploadinu video i youtube,kai tik baigs imesiu cia.gal bus aiskiau girdint ta stuksenima

Neprisijungęs raganius

• Žiūrėti profilį
na va imetu video to stuksenimo         a6 c4 2.5tdi AEL engine noise     

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
tai cia del cypimo, bet ne kalimo, Norvegas;)

Aš kalbėjau apie kalima;)

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
pas mane audi taip pat dirba, tai pas mane žinau degimo kampas labai nuankstintas. velinant degimą šiek tiek apmažėja tas kalimo „aštrumas”. jei turi su kuo, pasimatuok kaip stovi degimas.
jei aš išgirdau tai, kas tau neduoda ramybės, nekreipčiau į tai per daug dėmesiaus.
p.s. laikas žolę nusipjaut :-]

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nu as toks ramus nebuciau, nes kala tikrai negraziai
jei kalbant apie garsus tai kompensai labiau "caksi" jei tai galima pasakyt, cia grynai kaip su plaktuku stuksentu, garsas labai panasus tiek i vakum pompa tiek nulekusi veleno bugeli, arba dar labai panasu kai nutruksta voztuvas ir ikrenta i cilindra, pompa atmesciau nes girdetusi kad isjos sklinda,  as statyciau uz bugeli. nurukusi voztuva irgi kaip ir atmesciau nes sitiems motorams nelabai jie trukineja

Neprisijungęs donatukass

• Žiūrėti profilį
kas tas bugelis? (H-) ir kas pasidaro kai veleno būgelis nulekia?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
kas tas bugelis? (H-) ir kas pasidaro kai veleno būgelis nulekia?
bugelis kitaip sakant yr pagr veleno laikiklis kur indeklai dedasi. ten varztas/ai nutruksta ir ikrenta i karteri, o kas buna nu nieko ipatingo tik motoro kito reik, nesiremontuoja sitas dalykas

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
degima atsistacius i gamyklini manau sitas garsas dings

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sintetic, cia tipo variklio galvos voztuvas gali trukt ir ikrist  (wow) . Ant kuriu varikliu labiau gali nutikt 1,9 ? Nes yra viena masina irgi garsas kaip kompensatoriu. Kaip dar labiau neardant kazi galima atskirt kai nutrukes voztuvas ? Cilindrai nelabai tolygiai dirbs ? Ir kalti turi ir salta ir silta ?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Sintetic, cia tipo variklio galvos voztuvas gali trukt ir ikrist  (wow) . Ant kuriu varikliu labiau gali nutikt 1,9 ? Nes yra viena masina irgi garsas kaip kompensatoriu. Kaip dar labiau neardant kazi galima atskirt kai nutrukes voztuvas ? Cilindrai nelabai tolygiai dirbs ? Ir kalti turi ir salta ir silta ?

Isvis man idomu kaip apsukos? Nes trukus voztuvui arba alkuninio veleno bugelis nutrukes, variklis tolygiai dirba? Nesipurto?

Nes pas mane irgi kalena, itariu vakumo pompos pirsta arba del ankstinto degimo, bet kalenimas atsirado ne is kart po degimo ankstinimo... Gal per laika siurblys dar pasislinko?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 05, 14:47:52 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tai apie kuria as sneku kad kalena ten 1,9 tdi tai saltai lyg netaip ar nevisad o silta tai pastoviai beveik duodant gazo nelabai kas keicias, gal kazkiek tyliau o gal ir taip pat, tai gal kompensatoriai. Bet ten zmogus ir tepalus tirstesniu pyle nepadejo vistiek kaleno :D

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
P.S. turbut 0W30 pilna sintetika siam varikliu perskysta?

Neprisijungęs raganius

• Žiūrėti profilį
degima ar ankstini ar velini visviena kalenimas nedingsta.o kalena tai aplink visa varikli,tiek is apacios tiek is virsaus,kuj suprasi  :D
vienu z vazineti kol numirs visai ir i lauzyna priduoti  :D

Neprisijungęs donatukass

• Žiūrėti profilį
bugelis kitaip sakant yr pagr veleno laikiklis kur indeklai dedasi. ten varztas/ai nutruksta ir ikrenta i karteri, o kas buna nu nieko ipatingo tik motoro kito reik, nesiremontuoja sitas dalykas
nu pas mane taip pat kalena, nekreipiu dėmesiaus.. buvau kelis kart užkėlęs apsukas virš 4k rpm važiuodamas, tai jei būtų bugelis, tai būtų išsilakstę jau viskas seniai. :V

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
kai nutruksta voztuvas dirba netolygiai nes juk su kompresija vienam cilindre nepyragai svelniai tariant, tiek pas 1.9 tiek pas 2.5 tai gan retas reiskinys, kala tiek saltas tiek siltas.
kai nutruksta bugelis gali kelt tas apsukas i sveikata juo labiau drosi tuo labiau isdauzysi indeklu vietas, nors taip ar taip jom ragas, jei tai tikrai bugelis pavazinesi ir nuleks antras, trecias... bet sakau gali vaziuot jau visvien istos apacios nieko nebus, aisku jei cia tas. is video sunku pasakyt.
ziurint kokioj stadijoj visa tai, nes netgi variklistai kitakarta negali pasakyt is garso ir paklause sako viskas cia gerai,  cia kalbu kuomet tik pradzia ir nutrukes vienas varztas. kai uzmini biski gazo garsas siektiek gali primint netgi nutrukusia duslerka.
pradek ziuret atmetimo budu. nuo lengviausio
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 06, 08:55:51 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Rycka_1984

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
vakuma bandyk ziureti  ;)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
kai nutruksta voztuvas dirba netolygiai nes juk su kompresija vienam cilindre nepyragai svelniai tariant, tiek pas 1.9 tiek pas 2.5 tai gan retas reiskinys, kala tiek saltas tiek siltas.
kai nutruksta bugelis gali kelt tas apsukas i sveikata juo labiau drosi tuo labiau isdauzysi indeklu vietas, nors taip ar taip jom ragas, jei tai tikrai bugelis pavazinesi ir nuleks antras, trecias... bet sakau gali vaziuot jau visvien istos apacios nieko nebus, aisku jei cia tas. is video sunku pasakyt.
ziurint kokioj stadijoj visa tai, nes netgi variklistai kitakarta negali pasakyt is garso ir paklause sako viskas cia gerai,  cia kalbu kuomet tik pradzia ir nutrukes vienas varztas. kai uzmini biski gazo garsas siektiek gali primint netgi nutrukusia duslerka.
pradek ziuret atmetimo budu. nuo lengviausio

Na su voztuvu aisku, bet kaip su bugeliu, neissibalansuoja alkuninis ir variklis nesikrato?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nesu klauses kas bun kai nukrenta koki 3 bugeliai bet kai nukrenta 1 ar 2 vibraciojos ant laisvu nera ant apkrovos ciut cit gal bet sunku pasakyt tai labiau nuo to kalimo ar tai vibracija

Neprisijungęs albertas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
gal galiete kas ideti is autodatos nuotrauka kiek reikia verzti alkuninio ir svaistikliu kakliukus keiciant indeklus?