Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c4) 2.5tdi 103 kw. pradejo klekseti variklis  (Skaityta 7470 kartus)

Neprisijungęs NerkaA6

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
sveki nezinau kas gali buti pradejo nei is to klekseti variklis bet vazuoja gerai tepalu nedegina galvojau kad kompensatoriai ,bet sako gal variklio tepelo spaudimo surblis gali buti jau pareina kas kokiu minciu turi geru aciu
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 12, 11:25:24 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
dirzas persoko/blogai uzdetas ???

Neprisijungęs NerkaA6

• Žiūrėti profilį
negali buti dirzai p[akeisti serniai praeita vasara ta prasme kleksi kaip kompesatorius butu parejes arba forsunke dirzas negalejo nes sie varikliai degimui jautrus yra nesikurtu ar dar kas butu  yra trys varijantai tepalo spaudimo siurblys gali buti arba kopensatoriai arba fosuke kuri nezinau ka gali buti garsas eina is galvos nes nuemus tepalo pylimo dankteli  garsas eina is ten

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Junkis diagnostika ir matysi.
Duodu daugiausia sansu - nusimuses kampas. Pasijungus vaga TDI Timing paziurek.

Neprisijungęs Videkas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Dar galetu buti kad yra nutrauktas arba atsisukes alkuninio veleno kakliuko varztas, nes pas mane pradejo klekseti, nekreipiau demesio, galvojau gal guolis koks ar dar koks velnias. Taip pavazinejau apie menesi kol alkuninio veleno kalniukas neislindo per karteri. To pasekoje buvo sulankstyti indeklai, suskaldytas variklio blokas ir pramustas karteris. Kitaip tariant variklis neremontuojamas, teko keisti kita varikli.

Neprisijungęs NerkaA6

• Žiūrėti profilį
na tikuosi del to vazuoti galiu nes remontui negaliu pastatyti nes esu svedijoje ir grysiu tik po menesio
tada statysiu remontui kokiu dar kas minciu turi nes msn kartais kleksi kartai nekleksi jis

Neprisijungęs NerkaA6

• Žiūrėti profilį
 na kiek girdejau beda buna tokia vožtuvėlius keiti jei siurblys nesudaro vakumo.O mano manimu kalimas atsiranda kai sudyla ašelės sandarinimo riebokšlis.Praleidžia tepalą i vakumo pompos cilindrą.Iš to ir susidaro tas kalimas.Èia tik mano nuomonė ,bet gali būti ir kitokių nuomonių. kas kokiu minciu turi o gal ar neaapieta varikli kalbame pas mane 1996 audi a6  2.5 tdi i raudona gamilkiskai

Neprisijungęs M_I_N_D_A_U_G_S

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
na kiek girdejau beda buna tokia vožtuvėlius keiti jei siurblys nesudaro vakumo.O mano manimu kalimas atsiranda kai sudyla ašelės sandarinimo riebokšlis.Praleidžia tepalą i vakumo pompos cilindrą.Iš to ir susidaro tas kalimas.Èia tik mano nuomonė ,bet gali būti ir kitokių nuomonių. kas kokiu minciu turi o gal ar neaapieta varikli kalbame pas mane 1996 audi a6  2.5 tdi i raudona gamilkiskai

Paaiškink, kaip pagal Tave salnykas ir tepalo patekimas gali įtakoti kalenima? :) Šiaip buna pirštas padyla kuris yra tarp pask. veleno ir vakumo pompos ir atsiradęs laisvumas sudaro kalenimo garsą čia sakyčiau tokia, kaip ir R5 TDI kalenimo liga yra :)

Neprisijungęs Coliber

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
lievu tepalu ipilei, arba jau laikas juos keist :)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
as manau kad tau sudilo vakumo pirstas atsisuk ji isimk lauk turetu nustot kalent gali stabdziai siek tiek pakietet arba nepajusi to lyg tokia pati sistema pas ta varikliuka kaip ir 2.3 toks pat vakumas stovi as vienai masinai ismeciau uztruksi 10minuciu du varztus atsukti

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
jo...
tik su pirstais ir prasidet kai kalena.

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
jo...
tik su pirstais ir prasidet kai kalena.
esi mates ta pirsta bent ir ar esi girdejes ta garsa gera ,pamate meistrai iskart siulo kompensatorius keist lengvas budas uzsidirbt kas zino  uztektu ji tik pakeist arba isimt ausei tas garsas tikrai atrodo kad varikliui paskutinioji esu su situo susidures todel galiu pasigincyt

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
esu ta taises (ir pirsta isiminejes, ir klubieciai tai dare jau kiek kartu, ir varikli kas perrinkinejo, max kas rasta, kumstelio korejimas, ir vistiek kalimo priezastis viena), Pirstas nedyla, nebent velenelio kumstelis koreja.
Su iskorejusiu veleneliu pirstas turejo sudilt, deja, idejus kita naudota veleneli viskas isliko taip pat. Tik dabar nepamenu ar voztuveliai buvo keisti pompoje pries variklio isrinkima, ar pompa nekale pries isrinkima.
Pats jau ~2 metai vazineju po to, kai buvo remontuota pompa, kalt nekala, pirsto nekeiciau, nors pries tai kale nemaloniai, o davede tai, kad pradejo net stabdziai dinginet, del nesusidarancio vakuumo.
Geras patarimas isimt dyzeliui ir be jo vazinet ...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 11, 23:10:32 sukūrė Veil »

Neprisijungęs sariukas

• Įrašai: 148
    • Žiūrėti profilį
sweiki apie sita reikala kalbat

? pas mane ir kartais sukleksi paspaudi gaza ir dingsta. audi 2.5tdi

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
paieska naudokis, yra aprasyta kaip taisyt pigiai.

Neprisijungęs sariukas

• Įrašai: 148
    • Žiūrėti profilį
tai ir naudojaus radau. bet tipo cia sitas reikalas kalena?

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
tai ir naudojaus radau. bet tipo cia sitas reikalas kalena?
sitas nusisuk nuo bloko ten rasi spyruokle ir pirsta isimk jei nenori vazinet be jo pasitikrinsi bent ir matysi kad cia visas reikalas

Neprisijungęs M_I_N_D_A_U_G_S

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
as manau kad tau sudilo vakumo pirstas atsisuk ji isimk lauk turetu nustot kalent gali stabdziai siek tiek pakietet arba nepajusi to lyg tokia pati sistema pas ta varikliuka kaip ir 2.3 toks pat vakumas stovi as vienai masinai ismeciau uztruksi 10minuciu du varztus atsukti

Gal Tu nebenusišnekėk, kad išmetus piršta eitu važiuot... Nes žmogus su tokiu stabdžių kietumu ne vien sau bėdos prisidarys, bet ir kitam gali gyvenimą sugadint...  (!?)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Lietuviai juk geriau zino ko reikia ar ko nereikia nei gamintojas :D

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį

Gal Tu nebenusišnekėk, kad išmetus piršta eitu važiuot... Nes žmogus su tokiu stabdžių kietumu ne vien sau bėdos prisidarys, bet ir kitam gali gyvenimą sugadint...  (!?)
gal tu pats nenusisnekek masina vaziuoja be jo ne ka blogiau nei pries tai 2metai jau ,stabdziu kietumas nepasikeite, kai pompa kiaura buna  ir praleidzia tada tikrai kieta, o kai sandaru pats trinkis galva, sakau kas patikrinta ir nereik man aiskint neirodysi, nes jau irode pati masina   

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Man idomu tai atlikus ir padarius avarija uzsienyje - ka pasakytu technine ekspertize??? jei nukentejo zmones o tu su tokiu HACKU gi tau amen manau... :/

Neprisijungęs raganius

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
sveiki.a6 c4 2.5tdi kalena motoriukas.garsas panasus kaip sitam video Audi A6 2.5 Tdi - Stukot w silniku- co to jest?
vakumines pompos pirsta buvau isemes,kala visviena.dirzo mietkes ziurejau niekas nepersoke.itariu kompensatorius.kaip juos butu galima patikrinti neisemus?  tisa dar forsunkes tikrinau-geros.degimo kampa irgi atstaciau.kaip ir belieka tik kompensatoriai
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 04, 20:55:11 sukūrė raganius »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Bent sitam video tai labiau kaip i kokio guolio kaukima neša,nes grynai kaip cypimas koks, kompensatoriai nesu girdejes kad ir kiek pareje butu,kad toki garsa skleistu.

Neprisijungęs raganius

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
tas cipimas tai ten nuo generatorio dirzo greiciausiai bet yra toks kalimas tyk tyk tyk  :) vienu z garsiau dirba variklis nei turetu dirbti ir grinai garsas kaip su mazu plaktuku kas dauzytu.pameginsiu pafilmuot ir imest i youtube