Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (c4) 2,5tdi 103 kw labai blogai kuriasi, kratosi, dumyja  (Skaityta 10687 kartus)

Neprisijungęs Tuikax

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Restauracija 1100 Lt mažiausiai sakė.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
kitas siurblys 600-700lt
Rinkciausi naujai ta pati geriau.

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
oho, tai nepigus malonumas cia:)o is kur ten tu metalo drozliu galejo but?:/

Neprisijungęs Tuikax

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
metalo drožlės atsirado del to kad siurblio mechaninė dalis susidėvėjo, besisukantis plunžėris pridrožė drožlių.

Neprisijungęs Verom

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
Įdomu, įdomu. turėjau lygiai tokia pat situaciją, kurią aprašiai pirmam post'e, bet mano problema buvo ta, kad elektra laidais neateidavo iki žvakių. Likvidavus gedima, viskas tapo po senovei.

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
pas mane tai is 5nkiu 1 zvake 4rta buvo tik tariamai gera:D vienintele kuri bent kiek kaitino:) visas naujas susukau siandien, bus matyt kaip kursis pasalus:)

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
o kaip ten ju aptiko metalo drozliu?

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
o kaip ten ju aptiko metalo drozliu?

ir kai susyla-drozles dingsta?
Idomu....kaip baigsis....
Labai i pakaitinimo zvakes panasu....
na bet jei metalo drozles....

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
nu sian cirkus krete ir mano seske:D pasikeiciau naujas boschines pakaitinimo zvakeles, man is senu 5enkiu tik 4rta buvo gera, iki to laiko saltam varikliui ijungus degima tas zvakes kaitindavo(taciau tuo metu buvo tik 1 is 5 geros zvakes) sunkiai aisku uzsikurdavo bet uzsikurdavo. taigi pakeiciau zvakeles, ir cia wa pastarosiom dviem dienom per tuos salcius, ryte ateinu kurti, jungiu degima tai man tik sumirksi spiralele ir fsio, jokio pakaitinimo nedaro, nu meginu kurt, greiciau akumas nuses nei uzsikurs:D atsijungiu temperaturos davikli, kuris stovi virsuje netoli pirmos pakaitinimo zvakes, vel pajungiu degima zvakes kaitina, valio!:D palaukiu kokias 5-7 sec ir kuriu, dirba kai laikrodis:D pagesinu, uzmaunu davikli vel meginu kurt, aisku ji uzsikuria ale pakaitinimas nevyksta:) taigi vel numaunu fyske, ir jungiu prie jos kontroline lempute, tikrinu ar isvis ateina srove iki to daviklio, ijungus degima lempute uzsidega. kaip ir beda pacio temperaturinio daviklio vadinas yra. nuvarau i parde o ten man siulo kazkoki itaiska uz 50lt, nu galvojiu pizdu paimsiu pradziai pasitikrint ar cia jo beda. isisuku nauja davikli ir vel spirale uzsidega ir dingsta greiciau nei uz 1 sec nuo degimo ijungimo:) elektrikas sake jog kartais buna jog ir nauji temperaturos davikliai pajuna gryba. bet kazkaip nesinori tuo tiketi. ar gai dar kur nors kitur beda slypeti ar cia kaltas tik temperaturos daviklis?:)

p.s sorry uz toki ilga eilerasti:)

Neprisijungęs dziaba

• Įrašai: 110
    • Žiūrėti profilį
kažkur lygtai buvau uždavęs tą klausimą. Bet taip ir nebuvo atsakymo. Pas mane irgi blogai kuriasi. Ilgai reikia sukt,bet  jei ilgiau pasuki užsidega tepalo lemputė, pas mane kompjuteris rodo.Dabar suku tokiais trumpais tarpais ,kai lemputė užsidega stabdau. Ir vėl iš naujo .Is kokio ketvirto karto užkuriu. Nesuprantu ko ta lempa blūdija?Tepalas normoj, auto garaze stovi. Nu aisku ne šildomam. Kai jau užkuriu jokių problemų.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
nu,nepavargai kariaut? :D

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
tokiu laiku gyvenam, karo sąlygom. Privalai kariaut, nori nenori.

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį
nu sian cirkus krete ir mano seske:D pasikeiciau naujas boschines pakaitinimo zvakeles, man is senu 5enkiu tik 4rta buvo gera, iki to laiko saltam varikliui ijungus degima tas zvakes kaitindavo(taciau tuo metu buvo tik 1 is 5 geros zvakes) sunkiai aisku uzsikurdavo bet uzsikurdavo. taigi pakeiciau zvakeles, ir cia wa pastarosiom dviem dienom per tuos salcius, ryte ateinu kurti, jungiu degima tai man tik sumirksi spiralele ir fsio, jokio pakaitinimo nedaro, nu

p.s sorry uz toki ilga eilerasti:)

http://www.youtube.com/watch?v=QdYABlAUReA

spirales simbolis skydelyje tik sako vairuotojui  kad jau gali kurti...Zvakes kaista ir toliau....net uzvedus varikli zvakes dar kaista pora minuciu...

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
kažkur lygtai buvau uždavęs tą klausimą. Bet taip ir nebuvo atsakymo. Pas mane irgi blogai kuriasi. Ilgai reikia sukt,bet  jei ilgiau pasuki užsidega tepalo lemputė, pas mane kompjuteris rodo.Dabar suku tokiais trumpais tarpais ,kai lemputė užsidega stabdau. Ir vėl iš naujo .Is kokio ketvirto karto užkuriu. Nesuprantu ko ta lempa blūdija?Tepalas normoj, auto garaze stovi. Nu aisku ne šildomam. Kai jau užkuriu jokių problemų.

tai kaip su ta lempute gal turit kas kokiu pamastymu?

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
nu nematuoja slegio kazkoki laiko tarpa, ir jei jis neatsiranda rekia, kokios cia problemos. Geriau ziurek ka galima padaryt, kad geriau vestusi.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
aišku, ačiū. Reikės žvakes pašildymo tikrint.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
dar prisiminiau: kai uzsikuria kelias sekundes pulsuoja variklis.Kai šilta kuri ,to jau nebebūna.

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį

tai kaip su ta lempute gal turit kas kokiu pamastymu?

issuki alyvos lemputes jungikli(galima vadinti ,,alyvos slegio daviklis) ir jo vieton isandolini mechanini alyvos slegio manometra.Uzkuri ziuri ka rodo.Saltas...paskui karstas...ant laisvu.,.. ant dideliu sukiu...Ant alyvos lemputes jungiklio gal bus parasyta slegis...
pagal tai kiek parasyta-magistraleje negali buti maziau-nes lempute alyvos uzsidegs...

jei klaidinu-manau protingieji kurmiai mane pataisys....

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
is esmes yra normalu jei su starteriu ilgai drozi ir uzsidega tepalo lempute.

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį
is esmes yra normalu jei su starteriu ilgai drozi ir uzsidega tepalo lempute.

pasitikejimas gerai....
kontrole geriau!

taip man vienas bosas sakydavo

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
del tepalo lemputes jokiu cia bedu nematau jei ji uzgesta uzvedus varikli. tiesiog kai mindezas sake nuo ilgo starterio drozimo ji uzsidega, tikrinkis zvakes, tik jas tikrink ne su testeriu o tai vejus jis ten tau rodys:)
o del burbuliavimo tik uzkurus tai cia irgi normalus reiskinis dyzeliui saltu laikotarpiu:)

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
dabar gudrus palikau, pripažinsiu dėl šio forumo suteiktos pagalbos,pažiūrėjau kiek 51 kanale temperatūra rodo. Per miestą sustodamas prie šviesoforų pravažiavau kokius 6 km. Max buvo 67 laipsniai. Šiuo metu ,kai lauke 0. Tai čia kaip dyzeliui normaliai ar ne ? Kartonas užkištas.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
negalima tuo davikliu pasitiket, viena jis stovi ant slangos tarp galvos ir peciuko radiatoriaus, ir dazniausiai jis yra grybaujantis. Darbine sio variklio yra 87-92C ribose.

Neprisijungęs dziaba

• Žiūrėti profilį
temperatūrinis daviklis salone terodo tik 50 laipsniu.Tai kaip ją sužinot? tepalo daugiau 60 nepakyla. Ir iš vis, per kiek laiko jis turi pasiekt tą darbinę temperatūrą? nes dabar jei tarp 65 ir 90 laipsniu , kuro srėbimo atžvilgiu yra kokie 2 litrai skirtumas, tai man reik mašina keist. Nes Šiauliai 6km nuo vieno miesto galo iki kito. Nu 10max. Aš toki darba dirbu ,kad pavaziuoji 3km ir reikia stot ant 15 min. Arba valandai. Tai tokiais tempais tik webasta tepadės tą motorą išildyt.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
tik webasta saltuoju metu laiku pades sitam varikliui su tokiais atstumais. Man iki darbo 3-4km, be webasto uzsyla iki 63C, su webasto 82-88C vaziuojant su ijungta.
Jei po 10-15km vaziavimo nepakyla temp (kazkur -10  -   +5 laipsniai lauke kai buna, jei salciau ir tiek gali neuztekt, tiksliai nepasakysi cia), tai arba daviklis blogas, ir tik nerodo, arba termostatas, gal dar termomova uzklinijus.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 30, 18:17:24 sukūrė Veil »