Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (c4) 2,5tdi 103 kw labai blogai kuriasi, kratosi, dumyja  (Skaityta 10766 kartus)

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
nu sian cirkus krete ir mano seske:D pasikeiciau naujas boschines pakaitinimo zvakeles, man is senu 5enkiu tik 4rta buvo gera, iki to laiko saltam varikliui ijungus degima tas zvakes kaitindavo(taciau tuo metu buvo tik 1 is 5 geros zvakes) sunkiai aisku uzsikurdavo bet uzsikurdavo. taigi pakeiciau zvakeles, ir cia wa pastarosiom dviem dienom per tuos salcius, ryte ateinu kurti, jungiu degima tai man tik sumirksi spiralele ir fsio, jokio pakaitinimo nedaro, nu meginu kurt, greiciau akumas nuses nei uzsikurs:D atsijungiu temperaturos davikli, kuris stovi virsuje netoli pirmos pakaitinimo zvakes, vel pajungiu degima zvakes kaitina, valio!:D palaukiu kokias 5-7 sec ir kuriu, dirba kai laikrodis:D pagesinu, uzmaunu davikli vel meginu kurt, aisku ji uzsikuria ale pakaitinimas nevyksta:) taigi vel numaunu fyske, ir jungiu prie jos kontroline lempute, tikrinu ar isvis ateina srove iki to daviklio, ijungus degima lempute uzsidega. kaip ir beda pacio temperaturinio daviklio vadinas yra. nuvarau i parde o ten man siulo kazkoki itaiska uz 50lt, nu galvojiu pizdu paimsiu pradziai pasitikrint ar cia jo beda. isisuku nauja davikli ir vel spirale uzsidega ir dingsta greiciau nei uz 1 sec nuo degimo ijungimo:) elektrikas sake jog kartais buna jog ir nauji temperaturos davikliai pajuna gryba. bet kazkaip nesinori tuo tiketi. ar gai dar kur nors kitur beda slypeti ar cia kaltas tik temperaturos daviklis?:)

p.s sorry uz toki ilga eilerasti:)