Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 (c4) 2.5 tdi AEL kodel truksta pagr dirzas???  (Skaityta 4264 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
zodziu reikia nuomoniu, istorija tokia pirkau auto su nutrauktu dirzu bedos kodel jis buvo trukes kaip ir neradau, pompa buvo sudilus gerokai ir skersavosi tai ji ir liko apkaltinta, buvo linke tik du voztuvai, variklis surinktas buvo kokybisko dallimis ir paleistas, iki vakar, pravaziavo apie 35 tk ir dirzas vel truko... sveikas nesudiles nesudrozrtas tiesiog nurautas ir viskas, is dirzo puses sindien kiek apardziau nieko blogo neradau, reiktu pamineti kad per ta laika nutruko 2 ar 3 siurblio dirziukai, buvo ir ten pakeista itempejai ir kodel jie trukineja taip pat priezasties nerasta, kurio siurblys sukasi nestringa o ar gali jis strigt kartais nezinau,  zodziu dabar beardydamas pastebejau kad velenelio skyvukas kur dedasi siurblio dirziukas visikai atsisukes??? va cia kazkas ir neaisku kodel jei nuruko pagr dirzas jis atsisuko juk ko jam atsisukt? isto man isvada kazkokia persasi kad smugis visgi is siurblio puses parejo, bet velgi siurblys sukasi, reikia pamastymo kodel trukineja tie dirzai, ka dar pakeist kad taip nenutiktu?? siurbli? visa varikli? nes dabar sudesiu ir vel bijodamas vazinesiu...

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
kaip alkuninio skyvas?

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
bus kazkada buvus dauza ir skyvai/skyvas lenkti, jeigu skersuojasi dirzas... man cia realiausia atrodo...

Karolukas

• Svečias
Zinok Aidai man tas irgi buvo idomu, man kuro siurblio dirzas buvo 2 kartus trukes.. o pagrindinis 1 karta, pakeiciau viska kas sukasi, visus guolius, viska, geriausiu firmu, brangiausius. Na zinai kaip ten pas mane  ?!? Kai tvarke varikli po pagrindinio dirzo trukimo, atrodo pakeite viska kas imanoma, ir investavau 2300lt, tai vazinejau zinok su baime po to.. man si tema yra irgi aktuali  :V

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
toks jausmas kad kazkas kirstusi arba klynija....

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
varikliui sukantis jei klynitų siurblys,tai škyvas velenėlio atžvilgiu eitų ant prisisukimo,o ne ant atsisukimo

kodėl trūkinėja diržai nepasakysiu,bet aš senai jau nebededu nei contitech,nei gates diržų,todėl,kad kuo garsesnis brandas,tuo labiau jį apsimoka padirbinėt...o kai dar esu susidūręs kai net oficialo servise įdeda fuflo detalę,ir tik pakėlus triukšmą tai patvirtinama

keičiu kas maždaug 80tkm ir nesuku plaučių,nei karto kam keičiau nenutrūko nei variklio,nei siurblio diržai,beje siurblinis pas mane jau virš 120tkm sukasi...

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
o netampet ant buksyro?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
varikliui sukantis jei klynitų siurblys,tai škyvas velenėlio atžvilgiu eitų ant prisisukimo,o ne ant atsisukimo

kodėl trūkinėja diržai nepasakysiu,bet aš senai jau nebededu nei contitech,nei gates diržų,todėl,kad kuo garsesnis brandas,tuo labiau jį apsimoka padirbinėt...o kai dar esu susidūręs kai net oficialo servise įdeda fuflo detalę,ir tik pakėlus triukšmą tai patvirtinama

keičiu kas maždaug 80tkm ir nesuku plaučių,nei karto kam keičiau nenutrūko nei variklio,nei siurblio diržai,beje siurblinis pas mane jau virš 120tkm sukasi...

kad uzsisukinetu klynijant taip, o atsisukt galejo del to, kad kai truko dirzas, velenelis greit stojo, gal net suktelejo ikita puse gaves su voztuvu, o siurblys su balastu ant skyvo sukosi toliau, ir suktelejo skyva i varzto atsisukimo puse. Tai neitiketina, bet kolkas tik tiek primastyt imanoma.
Kiek minejo vakar tai ir pompa, itempejas sukasi lengvai ir graziai, taip pat buvo keista ir alkuninio veleno zvaigzdute.
Ant buksyro uzvest ja nebuvo bandoma.

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
Pagrindinio dirzo alkuninio veleno skyvuka buvot nueme? Neprasukta,neismalta?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
kaip alkuninio skyvas?
kai keiciau dirza, alkuninio zvaigzdute deta nauja, pats skyvas irgi sukosi tiesiai neplyses netrukes
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 11, 09:59:14 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
bus kazkada buvus dauza ir skyvai/skyvas lenkti, jeigu skersuojasi dirzas... man cia realiausia atrodo...
jei skersuotusi dirzas butu pagrauztas o dabar jis sveikas kaip naujas, tik nuplestas skersai, prasisukimo zymiu nera nenudile niekas tiesiog nurauta

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
o netampet ant buksyro?
ne, netempem, atvaziavau iki apsisukimo laisvais sukiais, sutojau prasileidau masinas, jungiau begi ir norejau pajudet is vietos ir uzgeso...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Pagrindinio dirzo alkuninio veleno skyvuka buvot nueme? Neprasukta,neismalta?
vakar iki sito dar nedaejau, manu sinadien matysiu

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
taiva vakar apsiardziau, galva dar nenuimta bet sindien manau bus, kas pastebeta:
kad velenelis sveikas, pirmine dignoze bvo klaidinga delto kad pasukinejau uz skyvuko issiurblio puses ir nejudejo dirzu puseje esantis skyvukas, kaip pastebeta numemus dangteli kad atsisukes skyvukas velenelio siurblio puseje, kodel neaisku.....????
toliau, ant velenelio esantis kumstelis kuris pumpuoja stabdziu pompa vietom prarades savo "danga" ir yra pakorejes, kodel taip nezinau, kokios itakos tai galejo turet kolkas irgi nezinau, bet taip neturi but, daugaiu kolkas nepastebeta blogo nieko, itempejai kaip nauji, pompa taip pat, sukasi standziai kaip nauja, sindien lysim giliau...
tiesa voztuvai linke 3 tikrai is pirmines paziuros daugiau nepamaciau nes veleneli neina apsukt ratu..

Karolukas

• Svečias
jei skersuotusi dirzas butu pagrauztas o dabar jis sveikas kaip naujas, tik nuplestas skersai, prasisukimo zymiu nera nenudile niekas tiesiog nurauta
Idomu, pas mane dirzas irgi buvo sveikas, grazus, tik vienoj vietoj trukis.. o del pompos kumstelio, as irgi buvau pastebejes apkorejusi metala, kazkaip tada net nepagalvojau kas kaip kol neparasei, kai dejau nauja veleneli, buvo geras, grazus, nepakorejes..

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
labai idomi situacija persasi nuojauta kad dirzas su broku pakliuves bus... :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Arba diržas falšyvas į prekybą įlindo.

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
na man tai pastoviai trūkinėja sriurblio diržas, paskirstymo (tris kart nusispjaunant) problemu nekėlė bent iki šiol.

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
o nebus koks tempejo sriegis pamaltas? kita kart visus varztus ant kliju statyk mastau gal dirzas prasoko, ir kai pradejo kliuti voztuvai i stumikus nutrauke dirza, arba dirzas brokuotas... tik 1 is realiai.... nuvesk veleneli patikrint, gal koks linkes  8:8

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
butu dirzas prasokes butu degimas pabeges ir iskart pradetu purtytis arba garsas butu, o dabar dirbo ir uzgeso praktiskai ant laisvu, jokiu garsu nebuvo, einu i garaza sindien viska iki galoisardysiu, bus aiksu kiek bedos pridaryta

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nava viskas vakar isardyta, priezastis yra kuo as visdelto dziaugiuosi, tai gatavas itempejas, trukus jo spyruokle ar kazkas, kad jis nifiga netempe... voztuvai dar neisimti bet panasu kad linke 6
itempejas buvo kaip ir kokybiskas, nepamenu pavadinimo, canadoj gamintas, rodziau as ji pardavejams kaltina viska is eiles ir tiek, pradedant meistrais baigiant tuo kad sako gal atbulas masina uztempinejai....

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Cia siaip toks klausimas is pasisakymo iskilo. o koks skirtumas ra uztempinet i prieki ar i gala, variklis gi visvien i ta pacia puse sukas ??

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
va sito as nezinau...

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
Cia siaip toks klausimas is pasisakymo iskilo. o koks skirtumas ra uztempinet i prieki ar i gala, variklis gi visvien i ta pacia puse sukas ??

jeigu atbulinis ijungtas tai i ta pacia, jei  1 2 3 4 5 6 tai suksis i kita puse ;)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 13, 10:20:01 sukūrė Žora »

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį

jeigu atbulinis ijungtas tai i ta pacia, jei  1 2 3 4 5 6 tai suksis i kita puse ;)

Tiksliai, net i galva nedaejo, kad uztraukinejant galu junkt ne atbulini begi