As tau zmogau irgi galiu pasakyt, bent kiek man teko susidurt, mano mieste ant pd motoro meistru nera. Visi moka tik senus tdi remontuot, o ant pd nieko nesigaudo, ziuri tuos duomenis per vcds, ziuri 13 grupe, kuri kaip is bajoro ir daug kitu zmoniu suzinau kad nieko nereiskia, reik ziuret nepamenu 25 ar 26 nu kompensacijas vienzo, meistrui sakau tai kad cia nieko nereiskia ka tu ziuri, iskart- jei toks ismanantis remontuokis pats

dar eile meistru ateina belekokio protingumo veido israiska ,su savo universalia iranga, as jam istraukiu savo laptopa su savo laidu uz stolnika, sakau imk sita bus geriau, vel nesuprates ziuri.. Ir svarbiausia kad pripazintu, bet ne, tuoj liepia ta keist ana sukt atsukt, blin va tik viena meistra normalu kur pataikiau, zmogus sako atvirai sakau nesigaudau pumpaduzuose persudetingas man, senesnius tdi suprantu o sito neapsiimsiu. O ne kaip kiti, nemoka,nezino bet lenda.. Kas per meistrai, jei sugeba sudet purkstukus pd su senom visom tarpinem....Kiek teko susidurt normalia konsultacija ir normalius meistrus galima gaut tik kaune ir dar vilniuj lyg kaip ir yra viena vieta, kitur dar chebrai nesibaige ceskiniu 2,5tdi motoru era..