Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 1.9 pd 96kw 2001 apsiwertus baltais dumais  (Skaityta 3791 kartus)

Neprisijungęs pasinagrinekim

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 pd 96kw 2001 apsiwertus baltais dumais
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 13, 12:49:29 »
sweiki susiduriau su tokia problema, auto rytais uzsikuria ir uzgesta, kai wel uzwedi dirba kaip trijais cilindrais, pergazavus atsigauna. salta stipriai verciasi baltais dumais, isilus varikliui nebestipriai, bet dumina. diagnostikoj jokiu klaidu, wisi parametrai twarkingi. manau, kad kaltas zemo slegio siurblys arba kazkas purkstukams. gal kas esate susidure? ?!?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
sweiki susiduriau su tokia problema, auto rytais uzsikuria ir uzgesta, kai wel uzwedi dirba kaip trijais cilindrais, pergazavus atsigauna. salta stipriai verciasi baltais dumais, isilus varikliui nebestipriai, bet dumina. diagnostikoj jokiu klaidu, wisi parametrai twarkingi. manau, kad kaltas zemo slegio siurblys arba kazkas purkstukams. gal kas esate susidure? ?!?

Klaidu tai nepasake, o kaip purkstuku darbas 13 ar 14 grupe?

• Žiūrėti profilį
sakau visi parametrai telpa i normos ribas. purkstukai ant vag com dirba graziai, kuo puikiausiai telpa i normos ribas. turbina uzsiputineja tepalo nedegina. o verciasi baltais dumais. filtras ir tas net gumutes pakeistos. oro negaudo.

• Žiūrėti profilį
gumutes pakeistos ant filtro. skaiciau kad purkstuku gumutes yra. kodel jos keiciamos? ar del ju galetu taip buti. ir dar kokia kuro temperatura turi buti sitam varikliui ikaitus?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
balti dumai gali budi del degimo netinkamo, bet ju daug nebus, dar galimas variantas prapusta galvos tarpine, irgi baltai dumina.

• Žiūrėti profilį
va tame ir esme kad is pradziu kai buwo pirktas auto to nebuwo. po kazkiek laiko is niekur nieko taip pasidare. jausmas kaip gauditu ora, nes dumina taipat kaip koks paprastas dyzelis gauditu daug oro. degimas geras, tarpine tikrai atkrenta nes is dusliko kvapas kaip dyzelio. o kas keisciausia kai salta tai lb stipriai dumina. po to sumazeja. pro kur traukia pd varikliai ora? nu pagelbekit?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
aha oras irgi labai tiketinas :)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
purkstuku gumas keisk

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasijunk kompa ir kai uzkursi prades blogai dirbti, paziurek kuris cilindras, jam ir keisk gumytes, autrunoj pirkau komplektas 30 lt vienam purkstukui, o ir pasikeisti nera sudetinga. Degima atmeskit, cia juk PD variklis, su ranka nepasukinesi.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
ir kodel nepasukinesi? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Ir kuria vieta suksi?Kalba eina apie pati varikli, o ne kompo pagalba.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį

pasidomek pries puolant. Skirstymo skyvo reguliavimas kam skirtas pagal tave?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

dabar prasides dikusijos kas yra degimas ir sinchronizacija  :D :D :D

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
 Keisk visu purkstuku gumytes,ne vieno.Ir varztus butinai purkstuku prisukimo.Jie vienkartiniai.Ka tik keiciau savajai A3,vienas luzo issukant :)Pas mane irgi rytais ismestavo baltu dumu kamuoli.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
reikia forume daryt konkursa geriausiu patarimu, kurie zmonem is tikro pagelbejo , adminai pagalvokit, gal ir priza koki

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Kame jauti puolima?Pats pabandyk pareguliuoti ta skirstymo skyva ir paziurek ar degimas pasikeis. Gal greiciau neuzkursi, nes pabegs sinchronizacija.

• Žiūrėti profilį
dekoju uz atsakymus, radau tokia pacia problema ant vakuumo ir kuro siurbliuko kaip pas onlyAudi. ta pati gumute toj pacioj vietoj. ryt sudesiu uzwesiu luktersiu, pazeresiu ar nesesta kuras. jei nepasikeis keisiu ir purkstuku gumutes. dar karta dekoju uz atsakymus (+) (+) (+)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Kalbi apie sandarinimo ziedus kuro-vakuumo pompos prie galvutes?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kalbi apie sandarinimo ziedus kuro-vakuumo pompos prie galvutes?

Pas mane buvo pacio siurblio galo dangtelio tarpine.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Kaip isradai?Rasojo?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip isradai?Rasojo?

Jau net lasejo  :-] Ant paduodamo pastaciau klapana, gryztama pajungiau per permatoma slangute, uzgesinu ir matosi kaip slanguteje krenta kuras. Kai tik trumpa buvo originali slangute, pakapsi truputi ir uzsiorina siurblys ir niekaip nerasdavau, o kai ilga pajungiau didelis kiekis kuro ir dar po spaudimu is karto pasimate.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Tada idomu iki kur siurblys esantis bake kura uzpucia?Nes Boroj pas mane jo nebuvo,o A3 yra.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Turejau pasata su tokiu paciu varikliu ir lygiai toks pats gedimas, bet jam ijungi kokius 10 kartu degima ir kuras pilnai uzsipompuoja, pas audi bake stovi trisakis, is siurbliuko kuras eina i filtra ir kas per daug per ta trisaki gryzta i baka, tai ijungus degima kuras kazkiek pakyla, bet tikrai nedaug ir atsijungus is karto per kita slangute isbega atgal i baka  (!?) As tiesiai prie bako ant paduodamo pastaciau voztuva ,tai kuras dabar pastoviai yra visoje sistemoje

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Sistemoje be siurbliuko visai kitaip.Idomiausia,kad pas mane tik ryte ismeta duma.Vakar gumas keiciau purkstuku,atrodo tas pats.Vistiek kazkiek matosi dumo.reiks giliau pasiknist,kai bus laiko.Savo masinom niekada nerandu laiko :)