Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6(c5) 2000m 2.5 tdi 110 kw quatro traukos stoka  (Skaityta 2749 kartus)

Neprisijungęs mrskis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
sveiki kadangi nesulaukaiu atsakymu i savo klausima kitoje temoje apie traukima tai sukursiu nauja ir paklausiu cia. pas manes 2.5tdi 2000metu 110kw audi a6 quatro paspaudus gaza nelupa i prieki kaip reikiant begejasi labai letai dare diagnostika pasake visi parametrai idealus ir pats meistras kai vaziavo sake nelabai traukia ji, dar pridure kad gali buti voztuvu reguliatoriai(karamisai ar kaip ten) isdile todel neatsidaro voztuvai kai  kurie. ar tame gali buti tiesos? sitoks darbas kainuoja tikrai laaaaaabai daug tai reiktu zinanciu zmoniu nuomoniu aciu :V
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 03, 10:05:56 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Re: audi a6 2000m 2.5 tdi 110 kw quatro
« Atsakymas #1: 2011 Liepos 23, 01:19:42 »
Temos pavadinimą sutvarkyk, nes greit keliaus šiukšliadėžen.

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Liepos 23, 22:39:54 »
jei butu karamislai kalti as manau kad dumintu arba variklis dirbtu kaip tratoriaus :P

Neprisijungęs mrskis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Liepos 24, 12:07:11 »
yra tai pastebeta jog vedant ir uzgesinant taip skaudziai ir garsiai susipurto variklis, pagal tai man sake jog gali buti karamisai kalti.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Liepos 24, 12:46:21 »
yra tai pastebeta jog vedant ir uzgesinant taip skaudziai ir garsiai susipurto variklis, pagal tai man sake jog gali buti karamisai kalti.
Pas mane irgi kazkas varykli susipurto kai gesinu, bet nekreipiu i tai demesi. Dumu nera ir trauka yra, bet zinau kad veleneliam ir koromislam galas atejo...  :)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
purtosi del pagrindinio amortizatoriaus variklio ar itempejo nzn :D pas mane taip buvo ir gali buti del pagalviu :)

Neprisijungęs valerjan19

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
purtosi uzvedant ir uzgesinant man taip buvo buvo pavaru dezes kransteinas nuluzes. ir del traukos buvo problema

Neprisijungęs mrskis

• Žiūrėti profilį
purtosi uzvedant ir uzgesinant man taip buvo buvo pavaru dezes kransteinas nuluzes. ir del traukos buvo problema

del to chronsteino ir traukos nebuvo? kurioj vietoj jis ten stovi? ta prasme kairei masinos pusej ar kitoj? is apacios matomas ar is virsaus? gal fofo yra galimybe pamatyti?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Pas mane tai ji irgi vos vos susipurto vienas sove lempa cia del plaukejancios sankabos pas drauga ir purtosi sako audi centre cia viskas ok.. nu tai zodziu o pas ji skaudziai labai ji uzsiveda,bet traukia ledinei ir dirba ledinei velenelei viskas ciki piki ;)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Katas dar vietoj? :)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
Katalizatorius turbūt turėjo omeny, šiaip tai būt gerai kad daiktus vadintų tikrais pavadinimais, o ne žargonu, nes kartais tikrai neina suprast :)

Neprisijungęs mrskis

• Žiūrėti profilį
nzn katas turbut kad ir vietoi. taciau nemanau kad sitiek itakotu trauka automobilio? :f

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Jeigu kojniu ten pas tave prikiso tai tikrai turi itakos arba jis subires yra :)

Neprisijungęs mrskis

• Žiūrėti profilį
tai kaip suzinot ar jis subires nes dumai eina lauk per glusa kaip priklauso man atrodo

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
yra tam tikri servisai ir gali pats palindes atsisukt duslintuva ir patikrint

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
kaip tu atsuksi kataliatoriu ir patikrinsi ar ten dar kaskas yra? :D pjauti nebent..jeigu pries tave nebus ispjauta.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
svarbu kad metalo drozliu nebutu privaryta vietoj katalizatoriaus, uzkisa drozles visus bakelius ir gali uzsiknist bedos beieskodamas

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
kaip tu atsuksi kataliatoriu ir patikrinsi ar ten dar kaskas yra? :D pjauti nebent..jeigu pries tave nebus ispjauta.

atsukes kisi viela ar koki kita drata. jei neina kiaurai, operuoji bakeli ( bakelius jei q ), o jei vielos ar drato sukisi daug ( kad ir puse metro ), padekok perekupams arba buvusiam masinos savininkui :D

edit: arba palendi po apacia, pasiemi drele su grazciuku ir isgrezi skylute katalizatoriaus bakelyje, o tada su viena ar dar kazkuo velgi tikrini.