Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6(c5) 2.5tdi quattro automatas. ryja 14 litru 100 km. Kas gali but?  (Skaityta 5140 kartus)

Neprisijungęs angel

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
audi a6 1999m. 2.5tdi qwatro automatas. ryja 14 litru 100 km. Kas gali but?
Kiek zinau turetu sunauduot apie 11ltr.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 17, 14:35:59 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
 :O nu ir sanaudos.pas pazystama daugeu ryjo kai oro srauto matuokle nusprogus buvo,bet tik ne ant tiek daugeu   (-) pas ji su nusprogusia apie 11-12 susitvarke ir rodo 8-10

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
:O nu ir sanaudos.pas pazystama daugeu ryjo kai oro srauto matuokle nusprogus buvo,bet tik ne ant tiek daugeu   (-) pas ji su nusprogusia apie 11-12 susitvarke ir rodo 8-10
ar tikrai zinai?cia neuzmirsk automatas ir quattro

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
nu as apie automata quatro sedana kalbejau  ;)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Jungi kabeli ir ziuri :)
P.s. kaip dumingumas?

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
O kiek KW? Man 110 KW mieste 11 imdavo. Kai daugiau gazo, tai 13-14 būdavo.

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
    • Žiūrėti profilį
pagak metus aisku kad 110  ;)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
su mano vazinejimu vidurki ismeta kartais 15l irgi bet jeigu ramei tai buna mieste susuku ir su 6l bet aisku 4-5 saibele dirba istisai kur ilgesne trasa

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Oro ir kuro filtrus pasikeisk ir pasizek ar vakumu slangutes sveikos ir savo vietose,nes labai keicia kuro sanaudas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
audi a6 1999m. 2.5tdi qwatro automatas. ryja 14 litru 100 km. Kas gali but?
Kiek zinau turetu sunauduot apie 11ltr.
Duok gal panelei vairuot ir bus ne tik 11ltr bet gal ir mažiau...
Automatas + turbo - dideli nuostoliai ir galioje ir sanaudose... o jei dar dažniau nuo "raudonos" pagazuoji, normalu kad 14ltr.

Neprisijungęs eazy

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
O kiek realiai turi valgyti? Pas mane 2000 A6 2.5 110kW su mechanine dėže. Jei važiuoju kaip pencas po mistą 9.5 valgo. Pastebėjau paskutiniu metu kai nuo sankryžos važiuoju išmeta juodą dūmą, ypač kai šaltas variklis. Kokios gali būtu bėdos?

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Pas mane 2.5 110kw ir jeigu kaip pencininkas vaziuoju tai 7-8l mieste,bet jeigu normaliai startuojant is vietos ta prasme biski gazo daugiau su antra pavara tai buna 9l cia manau normalu pas tave pasiziurek oro filtra arba oro srauto matuokle gal apsinesusi o oro filtra gal pakeist reikia tai 1l sanaudos nukrenta. O del juodo dumo daug yra varijantu.

Neprisijungęs eazy

• Žiūrėti profilį
Pabandysiu oro filtrą pakeisti, pasižiūrėsiu kas gaunasi. O juodas dūmas nervina. Kai užkuri šaltą tai debesis išeina juodo dūmo, o kai mašina sušyla net nuo sankryžos važiuojant nebedūmina. Nelabai suprantu kas yra tos oro srauto matoklės ir tingiu gilintis. Gal galite parekomenduoti kokį normalų meistrą Kaune, kuris patikrintu su diagnostika ar kuom reikia ir pasakytu kas negrai ir ką reikia pasiremontuoti?

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Bandysiu paaiskint kas yra Oro Srauto Matuokle nes jeigu ji sugenda ji dusina tiek automobili ir ryja daugiau kuro. Tai va kai stovi oro filtro dezute is jos iseina toks kaip cilindras i turbina o tam apvalem cilindre tu matysi fyske ikista ja istrauki ir oro srauto matuokle prisukta ant dvieju varstu ja istrauki ir matai gal siulelei tik apsitepalave ar pajuode tai su spiritu kokiu nuvalai ir ikisi pasikeicia siek tiek man taip buvo. O del dumingumo tai turi pasiskaityt daugiau temu nes cia yra labai daug varijantu

Neprisijungęs eazy

• Žiūrėti profilį
Skaičiau nemažai temų. Daugumos bėda, kad baltai ar mėlynai dūmina arba pastoviai. O man tik užkūrus. Nors širyt užkuriau visai nedūmino. Mistika kažkokia. Gal kas nors Kaune kokį meistrą žinote, pas kurį dvi rankos: kairė ir dešinė?  (aa)

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
paprasciausiai uzsildyk auto gerai pragazuok atsistojas nes laikas nuo laiko reikia kaminus prapust ir nedumins nes suodziu prisirinke ir viskas gal katulikas gerai apsineses suodziu ir pratrauke tuo juodu dumu :)

Neprisijungęs zizakas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
A6 1999 2,5l 110KW mehanine mieste ryja 6kaip pensininkui spaudziant gaza 8 max suryja bent kiek turejas :) tikrai daugiau neima :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
A6 1999 2,5l 110KW mehanine mieste ryja 6kaip pensininkui spaudziant gaza 8 max suryja bent kiek turejas :) tikrai daugiau neima :)
Kokiam čia mieste ?  :-]

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
mano 1.9tdi turbut 8 ima vazinejant tik iki darbo ir atgal t.y. ryte pries 8 kai masinu srautas didelis ir apie 5 po darbo kaune  :D

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Neblogas miestas :D seip mieste normaliu vazevimu mano ryja 7.5 kazkur bet ivairiai ir paspaudziant ir ne. O jeigu kaip sakant paspaudziant tai buna ir 12-13l

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
mano 1.9tdi turbut 8 ima vazinejant tik iki darbo ir atgal t.y. ryte pries 8 kai masinu srautas didelis ir apie 5 po darbo kaune  :D

cia OT BET, tu gal su ja bandai pakilti? :D pas man ziema buvo 6.8,  vln lb trumpais atstumais prie ~ -19 :D

Neprisijungęs wooxeriux

• Žiūrėti profilį
Tai pas mane buna,kad 5 suvalgo bet vaziuoji graziai ramei 55 mieste su 4 saibele arba 5 :)

Neprisijungęs Arvydasv

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
as nei noredamas neitelpu i jokius tokius skaicius,mieste apie 12-13, kelyje 90km/h 6,5. kai pana vaziuoja, ryjimas panasus +-0,5l skirtumas. 110kw automatas. Dare diagnostika, bet nieko nerado, bet dare tik uzvestai masinai.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
as nei noredamas neitelpu i jokius tokius skaicius,mieste apie 12-13, kelyje 90km/h 6,5. kai pana vaziuoja, ryjimas panasus +-0,5l skirtumas. 110kw automatas. Dare diagnostika, bet nieko nerado, bet dare tik uzvestai masinai.
11,3 normaliai važinėjant po miestą, 6,5 užmiestyje, pagal gamintojo duomenis tiek pat buvo parašyta(VW Passat B5 2.5 TDI 4Motion automatas). Taip, kad nesuprantu kaip įmanoma su 6 litrais po miestą važinėti, jei ir užmiestyje sunkiai telpama į tuos 6 litrus  :D. Mano dabartinis PD 85 KW fwd mechanika mieste 7-8 ima. Aš problemų neieškočiau dėl to.

Neprisijungęs Arvydasv

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
jo turejau passat 85 PD tai mieste 7-8l, trasoj ir i 4 esu itilpes, bet greitis 100km/h, cia spidometro parodymai tik. :)