Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6(c5) 2.5tdi quattro automatas. ryja 14 litru 100 km. Kas gali but?  (Skaityta 5128 kartus)

Neprisijungęs Bugajus

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Turejau dvi audines v6 2,5tdi 1 automatas kitas mechanas dabar irgi turiu tokia pat mechana tai palei daciko parodymus mieste apie 7-8 valgo bet vazineji 4-5 pavara po miesta. 5l aisku ismeta kompas,bet vidurki paskaiciuoja kylant sustojus ir pan susideda apie ~7-8l o automatas pas mane 10l visada mieste valgydavo.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
as nei noredamas neitelpu i jokius tokius skaicius,mieste apie 12-13, kelyje 90km/h 6,5. kai pana vaziuoja, ryjimas panasus +-0,5l skirtumas. 110kw automatas. Dare diagnostika, bet nieko nerado, bet dare tik uzvestai masinai.

diagnostikos tau nepadare ;)

Neprisijungęs Arvydasv

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
as nei noredamas neitelpu i jokius tokius skaicius,mieste apie 12-13, kelyje 90km/h 6,5. kai pana vaziuoja, ryjimas panasus +-0,5l skirtumas. 110kw automatas. Dare diagnostika, bet nieko nerado, bet dare tik uzvestai masinai.

diagnostikos tau nepadare ;)
zianu, ten kaip issiaiskinau tik klaidas pratryne :)

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
nereikia pirkt nesamoniu,ir nereiks skustis, perka v6 o nori kad imtu kaip golfasd 1,6d

Neprisijungęs vampire

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
nu pas mane darb vid sanaudos irgi 12-13 litru 2.5q 132kw su 18colių ratais :) ,taip ,kad normalei sakyčiau.

Neprisijungęs Bugajus

• Žiūrėti profilį
nereikia pirkt nesamoniu,ir nereiks skustis, perka v6 o nori kad imtu kaip golfasd 1,6d
vun ,taves niekas neklause velnes. Juokas ima is tokiu man asmeniskai tikrai geriau v6 negu 1.9tdi,kad ir jis geresnis ar pan. Daug mieliau dirba ir smagiau rieda. Zmogus nori tvarkyt masina o ne klausytis ka bloga masina nusipirko,del to nepulsi keist masina,kad gedimas koks atsirado.

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
vun ups,taves niekas neklause velnes. Juokas ima is tokiu man asmeniskai tikrai geriau v6 negu 1.9tdi,kad ir jis geresnis ar pan. Daug mieliau dirba ir smagiau rieda. Zmogus nori tvarkyt masina o ne klausytis ka bloga masina nusipirko,del to nepulsi keist masina,kad gedimas koks atsirado.
taves irgi nieks neklause, reik isiskaityt ir isigilint i masina, automatas quatro viska manau pasako

Neprisijungęs Bugajus

• Žiūrėti profilį
As tau sakau,kad nestumtum ant tu v6. O del kuro sanaudu jos 1-2l per dideles tikrai yra jam.

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
gan normalios sanaudos, pas mane mieste ~15 trasoj be 8 niekur  ff

Neprisijungęs Rolis3

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Manau, kad maziau nelabai itilpsi pas mane A6 2.5 v6 automatas mieste 13-14l trasa 8l.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Matyt daznai sedite kamsciuose arba plyta nuo greicio pedalo nuimkite :)

• Žiūrėti profilį

plytu ant pedalo ner, o kamsciu skuode nerasi

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Kiti matot guodzia save del tu kuro sanaudu as su savo 2.5 110kw mechanu trasoj ~6.5 kartai i 6 itelpu (be auto piloto) o mieste 8-10l :)

Neprisijungęs manfre

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Na normalios sanaudos, pas mane 2.5tdi ne quatro ir mech kol važiavo tj niekaip maziau 8~ nebudavo trasoj pensininko stilium vaziuojant, o jei paspaust tj isvis iki 10. o cia mieste su automatu ir quatro tj panasus kad beveik norma turetu but, pagal kataloga mieste raso 12~ bet su mech deze. Beje gal kas keite is 2.5tdi i 1.9tdi varikli ?

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
LEDINIS keite butent 2.5 i 1.9.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

plytu ant pedalo ner, o kamsciu skuode nerasi

Pabandyk svelniau su gazu elgtis, automatas zemesniuose sukiuose begius jungines ir ekonomija atsiras ;)

• Žiūrėti profilį
turiu jau du metus sita blieka tai patikek zinau kas kur ir kaip ;)