Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6(C5) 2.5tdi keitimas i 1.9tdi, ar imanoma?  (Skaityta 5246 kartus)

Neprisijungęs Hamann

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
A6(C5) 2.5tdi keitimas i 1.9tdi, ar imanoma?
« Topic Start: 2010 Lapkričio 23, 20:45:35 »
Pradziai, jei kazkur, kazkas jau diskutavo ir as neradau tos temos, sorry..

Masina Audi A6(C5) 1998m. Noras butu pakeisti esama varikly: 2.5tdi(110kw) i 1.9tdi 96kw pd.. Ar tai imanoma? ar su elektra viskas bus ok? kokiu dar problemu gali buti?
Deze siuo metu Tiptronic(automatas), bet su mintim, kad deze irgi pakeisti i 5 ar 6 pavaru mechanine...

P.S. Jeigu zinot meistrus, kurie tai galetu padaryti, mestelkit nr!

HELP  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 18, 22:35:32 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
imanoma ir 4,2 turbo idet :D tik cia pagrindinis klausimas verta ar ne manau :) o idet idetu bet kuriam rimtesniam servise :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
O kas varikliui yra, kad nori keist ?  :/

Neprisijungęs Hamann

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
subyrejo kazkas.. bet esme tokia, kad nepirma karta. Beje cia mano draugo masina..

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
subyrejo kazkas.. bet esme tokia, kad nepirma karta. Beje cia mano draugo masina..

velenelius pigiau pasikeist :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Aš priėš porą savaičių pasikeičiau . Pas mane A6C5 98 m 2.5tdi 110 kw , varikliui lužo pagrindinio diržo itempėjo guolio varžtas . Viskas buvo keista prieš 20000 km , nusprendėme kad gamyklinis brokas .  Idėjau iš A4 98 m  , 1,9 tdi  , 81 kw  , pilną variklį su greičiu dėže . Tai keičiau ;televizoriu  ,radiatorius visus , traversa , kulisa , pagalves . Laidus reikėjo perjungti visus  .Jei kas domins klausk , parašysiu smulkiau .

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
o imanoma is 2,5tdi quotro imest 1.9tdi ir palikt quotro? Oo) manau neblogas varijantas butu bet kaip su kompu su deze ir panasiai tada reikalai?

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
o imanoma is 2,5tdi quotro imest 1.9tdi ir palikt quotro? Oo) manau neblogas varijantas butu bet kaip su kompu su deze ir panasiai tada reikalai?

netinka dezes.

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
 A6C5 quadro 2,5 tdi  į 1,9 sunkiai persidaro , o jei dar automatas , problemų kalnas , nes neimanoma viską turėti ko reikia , nebent šalia butu donoras  ,tada tik permėtei ir viskas  , variklis pageidautina kad butu  su savo kompu , po to prie kompo riši viską . Lengviausiai persidaro A6C5 2.5tdi  su mechanine dėže .

Neprisijungęs gynta

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
kiek kainuoja sitas ,,malonumas'' ?

Neprisijungęs bobdainius

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
cia tas pats kai naujas rusas sumano is sunio krokodila pasidaryti...viskas imanoma bet ar verta?nebent turi sudauzyta kita auto ir visa perdeti i kita,o siaip tai geriau parduok ir ta suma kuria sukisi pirkdamas pilna varykli,kompa,deze,tai kokie 4000-5000 lt,pridek prie parduotos auto sumos ir iseis kita auto.arba uz 3000 su darbu pakeisi velenelius su visa komplektacija ir vel dings problema.

Neprisijungęs Arvydasv

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
nekainuoja tu 5k.
http://www.autogidas.lt/skelbimai/lengvieji-automobiliai/?f_1[]=Audi&f_model_14[]=A4&f_41=&f_42=&f_215=&f_216=&f_61=1.9&f_62=1.9&f_63=&f_64=&f_65=&f_66=&f_2=&f_265=&f_3=&f_4=&f_10=&f_5=&f_104=&f_8=&f_245=Lietuva&f_13=&f_46=Visus&f_60=728&search=Surasti
nusiperki koki angla ir persimeti viska, o poto dar visa kebula  i srota priduodi

Neprisijungęs wowana

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
sveiki, turiu audi a6 1998m. 2.5 tdi mechanine su variklio problema (dumina, ir problema tikrai ne turbinoj), galvoju irgi pakeisti varikli i 1.9 , nes turiu donora audi a4 su 1.9 1998m., 110 arkliu,  kokiu  papildomu detaliu dar reikes.
   butu idomu isgirsti nuomones ir patarimus is tu, kurie jau su tuo susidure

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
kas sake,kad 1.9 neprisijungia prie quattro? :)

Neprisijungęs FTDi

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Taigi iškilo analogiška idėja. Tik automobilis ne A6 o A4 B6 su 132kW Quattro, mechanika. Motoro galima sakyt ten nėra, jis užlinkęs, tinkamas ant metalo. Automobilis pas mane nebuvo eksplotuojamas tiesiog nupirktas už pigiai su motoro defektu. Jei ką nors keičia tai sedanas.

Tai svarbiausi klausimai:

Ar tiktų visi variklio dėžės/galinio diffo tvirtinimai, jei swapinčiau pilnai nuo 1.9 TDI Q motorą ir dėžę reduktorius ar reiktų kažką perdarinėt?

Ką reiktų po kapotu keisti?

Ar tiktų 1.9TDi 110kW motoras?

Kiek maždaug galėtų kainuot toks komplektas? (Pilnas motoras su visais kolikais ir pravodke, dėžė)? Reiktų būtinai nuo B6 pirkt ar galima nuo visokių passatų rinkt ir pan ?

Kaip su skydeliu? Pasijungtų? Kažką skaičiau kad su VAG'comu galima perdaryt, tik fyškės netiktų.

Gal ir durni klausimai bet VAG'uose dar nesigaudau po Japonų.

Darbus atlikčiau pats todėl kainuotų tik laiką ir alų.

Pasiūlymas, įsidėti 2.5TDi ir toliau važinėti nedomina, nes noriu pasiskaičiuoti tokios avantiūros kainą, ir pats nuspręsiu ar man apsimoka ar ne :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
kur tu matei pas audi ar vw passat 110 kw 1.9 ??

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
viskas imanoma,bet va TDi PD 110kW neidesi,nes jis skersai stovi Golfe :)Teks pasitenkint 96kW nuo Pasato

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
viskas imanoma,bet va TDi PD 110kW neidesi,nes jis skersai stovi Golfe :)Teks pasitenkint 96kW nuo Pasato

Kiek ~ sąmata to reikalo?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
reikalingas anglas donoras,arba geras draugas srote :)Daug mielaciu reik visokiu,kurie netinka nuo 2.5.Tarp kitko:PD lengviau persidaro,negu senieji TDi(AFN)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O bent apytiksliai? Yra tokia mintis darytis, bet daug klaustukų yra.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
ziurint uz kiek motora gausi.As pask kart gavau uz 2.500lt pilna.Tada kompas reikalingas,pravodke butent nuo A4(tinka ir nuo Pasato,bet yra niuansu)filtro deze,koolerio slangyno,termomovos su sparnuote,klimos vamzdynai(arba Hansa Flekse gali persidaryt),sankaba su smagraciu(2 rusiu eina dar),starterio(2 rusiu eina)........Daug smulkmenu zodziu.Jei sankaba mazaja desi,tinka starteris nuo AFN,Kaip sakiau,geriau donora pirkt.Srotuos viska pirkt nesamone,nes jie kiekviena suduka skaiciuoja :)

Neprisijungęs andrev

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
a4 1,8t q persidariau y 1,9 tdi q nieko ten baisaus ce ta 97m