Sveiki, esu cia naujokas, bet susiduriau su tokia problema kad niekas padet negali. Paieska pasinaudojau , bet kaip ir nieko panasaus neradau, ieskojau ir cia, ir google ir netu rusu forumose, nieko gero
. Tai va, tokia beda atsitiko man pries pora dienu, vaziavau kaip vidad, staiga vazuojant i kalna visiskai dingo trauka,paspaudiau gaza, persijunge begis(automatas)pakilo apsukos, trauka neatsirado, vos vos uzvaziavau i kalna, po 5 minuciu praejo , nuo to laiko , kiekviena diena po pora kartu , bandziau sustot, pajudet vel, nepadede kai spaudi ir laikai gaza, po poros miniciu LABAI staigiai atsiranda trauka, i poto vel puse dienos vazuoja. Pakeiciau visus filtrus,pompa tvarkyta pas mane,pakeiciau OSM,turbinos valdymo salenoida,buvau turboservise patikrino vakumus,turbina, prijunge prie kompo , pravaziavo, sako viskas gerai(klaidu nerado), nuvaziavau i kita servisa , vel prijunge prie kompo, ir vel nieko nerado. SIan vos nepakliuvau i avarija, kai bandziau trasoi apsisukt ir trauka staiga dingo! Padekit plz gal kas buvo susidures su tokia beda,ar pasiulykit koki gera meistra... busiu begalo dekingas.
Audi A6 c5 2.5tdi 110kw Automatas