Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6(c5) 2.5tdi 110kw Staiga visiskai dingsta trauka  (Skaityta 10105 kartus)

Neprisijungęs Grach

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, esu cia naujokas, bet susiduriau su tokia problema kad niekas padet negali. Paieska pasinaudojau , bet kaip ir nieko panasaus neradau, ieskojau ir cia, ir google ir netu rusu forumose, nieko gero :(. Tai va, tokia beda atsitiko man pries pora dienu, vaziavau kaip vidad, staiga vazuojant i kalna visiskai dingo trauka,paspaudiau gaza, persijunge begis(automatas)pakilo apsukos, trauka neatsirado, vos vos uzvaziavau i kalna, po 5 minuciu praejo , nuo to laiko , kiekviena diena po pora kartu , bandziau sustot, pajudet vel, nepadede kai spaudi ir laikai gaza, po poros miniciu LABAI staigiai atsiranda trauka, i poto vel puse dienos vazuoja. Pakeiciau visus filtrus,pompa tvarkyta  pas mane,pakeiciau OSM,turbinos valdymo salenoida,buvau turboservise patikrino vakumus,turbina, prijunge prie kompo , pravaziavo, sako viskas gerai(klaidu nerado), nuvaziavau i kita servisa , vel prijunge prie kompo, ir vel nieko nerado. SIan vos nepakliuvau i avarija, kai bandziau trasoi apsisukt ir trauka staiga dingo! Padekit plz gal kas buvo susidures su tokia beda,ar pasiulykit koki gera meistra... busiu begalo dekingas.
Audi A6 c5 2.5tdi 110kw Automatas
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 18, 22:38:47 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
automato deze tikrino su kompu? gal netycia nesenai automatui tepalus keitei?

Neprisijungęs Grach

• Žiūrėti profilį
Automatui pries metus buvo pakeista hidrauline dalys(neprisimenu pavadinimo mufta ar kaip jinai ),vasara smegenys,ir filtras,del tepalo nezinau, lygtais sena ipyle.. automato diagnostikos nedariau, bet sian bandziau visus begius ir net atbulini, masina vaziavo o traukos nebuvo, uzgesinau , uzvedziau , viskas atsistate.

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
Gal zmonele ar kas, ivare benziniuko i baka sumaisius pistoletus 8:8

Neprisijungęs Grach

• Žiūrėti profilį
Pilu pats tik Neste degalinei. trauka dingsta pora kart i diena kokiom 5 min. o kartais uzeina ir 3 kart per 10min

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Diagnostiką reikia daryti traukos dingimo metu ir realiai žiūrėti, kas vyksta. Kitų variantų nematau.

Neprisijungęs Grach

• Žiūrėti profilį
Cia tai viskas aisku bet nieks nevaiznes su kompu visa diena, nezinia kada vel dings :(

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
panashu i mechanine siurblio beda, kad ir degimo ansktinimo voztuvo strigima.

Neprisijungęs Grach

• Žiūrėti profilį
o ar gali kas tai patikrint?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
panashu i mechanine siurblio beda, kad ir degimo ansktinimo voztuvo strigima.
Bet tada iskart atsirastu klaida, jog blogas degimo kampas... O kokiom apkrovom dingsta trauka, ar betkada, nepriklausomai nei apkrovos, nei greicio?

Neprisijungęs Grach

• Žiūrėti profilį
Nuo nieko nepriklauso, uzeina kazkas ir viskas, nors tu dugna spausk, nors is leto, o poto stadaigiai dingsta ir vazuoja normaliai..

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
tai vat,kad del betkokio traukos dingimo atsirastu klaida,o cia pieva. gal automatas...

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
O gal tokia smulkmena kad net kompas nemato?Gal oro uzgaudo ir vsio.
Guodziu savininka ;)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Tik kantriai vazineti ir ziureti parametrus, yra buve ir su mechanine dalimi problemos, o klaidos nerodo, ar tikrai turbinos geometrija tvarkoje, gal vis del to strigineja, gali ir oro srautas nesamones rodyti gali ir egr praputineti na ivairiu stebuklu buna. O del automato abejociau, nes arba jis  vaziuoja arba avarinis rezimas arba apsukos kyla o masina stovi kaip ir daugiau jisai nemoka stebuklu daryti.
Yra cia zmoniu suprantanciu is visos Lietuvos. pasakyk is kurio krasto esi rasim kas pades.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Grach

• Žiūrėti profilį
Pats esu is Vilniaus. Tai va, paskutiniu momentu pastebejau, atsitinka tai tik ant karstos masinos, kai pavazineju, uzgesinu varikli, nueinu tarkim i parde, 10-15min pastovi masina, uzvedu pradedu vazuot, tik biski isibegeja masina ir staigiai dingsta trauka(jausmas kaip i kalna su 1,3 ant 5 begio), spaudziu dugna , apsukos letai kyla,papkilus iki kokiu 4000 ir taip vazuojant, masina pradeda trukciot 10-15sek. poto staigiai atsiranda trauka ir toliau vazuoja idealiai...... :-{

Neprisijungęs uregiss

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, esu cia naujokas, bet susiduriau su tokia problema kad niekas padet negali. Paieska pasinaudojau , bet kaip ir nieko panasaus neradau, ieskojau ir cia, ir google ir netu rusu forumose, nieko gero :(. Tai va, tokia beda atsitiko man pries pora dienu, vaziavau kaip vidad, staiga vazuojant i kalna visiskai dingo trauka,paspaudiau gaza, persijunge begis(automatas)pakilo apsukos, trauka neatsirado, vos vos uzvaziavau i kalna, po 5 minuciu praejo , nuo to laiko , kiekviena diena po pora kartu , bandziau sustot, pajudet vel, nepadede kai spaudi ir laikai gaza, po poros miniciu LABAI staigiai atsiranda trauka, i poto vel puse dienos vazuoja. Pakeiciau visus filtrus,pompa tvarkyta  pas mane,pakeiciau OSM,turbinos valdymo salenoida,buvau turboservise patikrino vakumus,turbina, prijunge prie kompo , pravaziavo, sako viskas gerai(klaidu nerado), nuvaziavau i kita servisa , vel prijunge prie kompo, ir vel nieko nerado. SIan vos nepakliuvau i avarija, kai bandziau trasoi apsisukt ir trauka staiga dingo! Padekit plz gal kas buvo susidures su tokia beda,ar pasiulykit koki gera meistra... busiu begalo dekingas.
man dingdavo bet tik uzgesinus ir vel uzkurus atsirasdavo, tai turbina strigo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Cia pats sugalvojai? :D

Neprisijungęs Julioze

• Įrašai: 333
    • Žiūrėti profilį

Kaip supratau tai jis cia apie turbos geometrija kalba! Viskas normalu , kad uzgesina kompas klaida nunulina , nes uzkuros jos nemato , kad turba perpucia ir vel viskas gerai kol neuzkeli apsuku ir kompas vel klaidos neprisigaudo ...  Kartais keista skaityt kaip pyzdavojat kitus del smulkmeniskos klaidos kuria kazkiek nusimanydamas supranti , bet juk reikia pasirodyt vyru ir kita papyzdavot juk Lietuviai .... Cia apie BAJORA kalbu....

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet as viska pries kelias dienas pasakiau kas ir kaip, ir ka ziureti....
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 29, 11:47:10 sukūrė no one »
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Kaip supratau tai jis cia apie turbos geometrija kalba! Viskas normalu , kad uzgesina kompas klaida nunulina , nes uzkuros jos nemato , kad turba perpucia ir vel viskas gerai kol neuzkeli apsuku ir kompas vel klaidos neprisigaudo ...  Kartais keista skaityt kaip pyzdavojat kitus del smulkmeniskos klaidos kuria kazkiek nusimanydamas supranti , bet juk reikia pasirodyt vyru ir kita papyzdavot juk Lietuviai .... Cia apie BAJORA kalbu....
Tavo tekste yra ~3 punktai pro šoną, jei tavo pamastymus ir teiginius pakritikuosiu išvis pulsi į vyrus? :D :-] :-] :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 29, 11:30:40 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Uzuojauta savininkui... Pas mane irgi su trauka buvo negerai.. Meistrai tikino ka viskas ok neiskok po subine smegenu o OSM kalta buvo.. Aisku jeigu tu ja keitei tai viskai kitur galai eina... O,kad nekurt temos kitos norejau paklaust del ko gali atsirast juodu dumu metimas? v6 2.5tdi niekada nemesdavo ir dabar net prie mazu apsuku meta juoda duma? Trauka masinos OK,kura valgo tvarkingai.. Nuo ko pradet ziuret galeciau?

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 29, 14:46:05 sukūrė Roll »

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Uzuojauta savininkui... Pas mane irgi su trauka buvo negerai.. Meistrai tikino ka viskas ok neiskok po subine smegenu o OSM kalta buvo.. Aisku jeigu tu ja keitei tai viskai kitur galai eina... O,kad nekurt temos kitos norejau paklaust del ko gali atsirast juodu dumu metimas? v6 2.5tdi niekada nemesdavo ir dabar net prie mazu apsuku meta juoda duma? Trauka masinos OK,kura valgo tvarkingai.. Nuo ko pradet ziuret galeciau?
OSM darbas matosi per vaga, tai kaip sakai "neieskok po subine smegenu", o keisk savo mesitrus  :P

Neprisijungęs Grach

• Žiūrėti profilį
Turbinos valdyvas , atrodo kaip mazyte vakumine pompa su letenele kuri ir regulioja ta geometrija kaip as suprantu. Bet kai atsijungia kompas turbina,letenele ta, turi nukrist o pas mane jinai veikia (plaukioja) kai dingsta trauka, tdl man atrodo cia ne turbina bus. tiesa bandziau isvis atjungt vakuma nuo turbinos valdymo, masina maziau traukia, BET!!! tikrai ne taip levai kai atsitinka pas mane tas neaiskus traukos dingimas... Ir kai buvau uzvaziaves turboservisas.lt man pasake jei turbina uzstrigtu kompas ja atjungtu, ir irasytu klaida, bet jos nera...

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip kompas gali atjungti turbina jeigu ji mechaniskai uzstrigus ?
Kartais atrodo kad diskusija veda i niekur......