Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6(c5) 2.5tdi 110kw Staiga visiskai dingsta trauka  (Skaityta 10358 kartus)

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Uzuojauta savininkui... Pas mane irgi su trauka buvo negerai.. Meistrai tikino ka viskas ok neiskok po subine smegenu o OSM kalta buvo.. Aisku jeigu tu ja keitei tai viskai kitur galai eina... O,kad nekurt temos kitos norejau paklaust del ko gali atsirast juodu dumu metimas? v6 2.5tdi niekada nemesdavo ir dabar net prie mazu apsuku meta juoda duma? Trauka masinos OK,kura valgo tvarkingai.. Nuo ko pradet ziuret galeciau?
OSM darbas matosi per vaga, tai kaip sakai "neieskok po subine smegenu", o keisk savo mesitrus  :P
Ne ne cipavau. As savinikui del traukos,kad osm keitimas man padejo. O del duminimo tai kita parapija nes cia ne mano audi dumina,sendien paciam teko su ja vaziuot tai vejus rodo borto kompas del kuro sanaudu trasoj rodo ~10.5l ryja ramiai vaziuojant.. Auto pilota bandziau junkt,nebeveike... Bake kuro daugiau negu puse o rodo liko nuvaziuot 330km trasoj... Bet kuro rodykle lyg ir nekrinta taip,kad rytu 10l.. Esme tame,kad ja perdare is automato i mechana,po situ rekalu viskas buvo ok,auto pilotas veike,trauka gera, su pilnu baku 900km suvazinejom tiek miestu tiek trasoj ir toli grazu ne ramliai vazinedami.. Bet kompo programa pertvarkinejo ir dingo dabar auto pilotas,pradejo rodyt vejus borto kompas apie sanaudas ir panasiai.. Pas mane pvz pati rodo trasoj nuo 5.8 iki 6.5 pas ja is pradziu ir ta pati rodydavo iki kompo pertvarkymo.