Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a5 3.0 tdi  (Skaityta 2512 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: a5 3.0 tdi
« Topic Start: 2014 Sausio 03, 10:28:02 »
Toks vaizdas kad kalbetume apie naujas masinos, kurios vienodos bukles.
Vieno turbina taip pucia, kito myztukai jau ir vos dirba, trecio matuokle jau vos ir normas telpa, ketvirto EGR, penktas, sestas ir t.t.... Ir dabar irasykime softa zaginines chipuotos 3,0tdi siam zmogui kurio variklis gal kaip naujutelaitis - arba priesingai, sio gal but puikaus variklio softa ikelkime i puse limono nubegusia ir vos gyva 3,0tdi. Taip ir pasibaigs standartiniai copy<>paste. Arba kai matai kad masina dar galima paspausti, nes puikiai prisiima galios didinima - cia ir pasibaigia standartiniai failiukai.
aš nenoriu čia ginti, nei peikti, bet reiktų turėt omeny, kad visuomet Vimota sako - rezultatus garantuojame tik tvarkingam varikliui, tai man _asmeniškai_ suponuoja hipotezę, kad dedamas standartinis atkaltas mapas konkrečiam kompui ir po to žiūrima kas gavos :bedantis: jei kažkas gerai nesigavo, nu tai vadinasi kažkas kažkam negerai iš tavo anksčiau išvardintų agregatų :-]

p.s. biški ne į temą, bet kartais pagalvoju, kad reikia google translate kad verstų iš Bajoro kalbos :bedantis: nes tiek terminai kai kurie neaiškūs, kaip pvz žaginines, tiek nesuprasi kur žodis "ir" reiškia "ir", o kur "irgi", nu krč :-] Bajorai, nepiktai aš čia :H
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 03, 10:30:00 sukūrė mega »