Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 bėda.Reikia pagalbos  (Skaityta 969 kartus)

Neprisijungęs Erikas90

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
A4 B6 bėda.Reikia pagalbos
« Topic Start: 2016 Spalio 12, 13:10:33 »
Sveiki. Buvau rades panasu posta bet neberandu. Turiu tokia bedele tiek vaziuojant yjungus begy tiek riedant laisvomis girdimas uzimas. Kur jau buvau minejes panasiam poste buvo filmuota medziaga ir uzimas buvo toks pats. Zinau kad cia tiksliai dezes beda. Gal kam buvo teke susidurt su panasiu atveju ir apsviestumet mane placiau?

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B6 bėda.Reikia pagalbos
« Atsakymas #1: 2016 Spalio 12, 15:21:17 »
jei tiksliai zinai, kad dezes beda tai ieskok dezes, o ne "apshvietimo"

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B6 bėda.Reikia pagalbos
« Atsakymas #2: 2016 Spalio 12, 21:47:01 »
Parasyk temos pavadinima pagal forumo taisykles
3.1 Forume diskusijų potemės turi atitikti nustatytą konkrečios temos struktūrą. Potemių pavadinimuose turi būti glaustai apibūdinta žinutės esmė. Potemės turi būti kuriamos aiškios ir konkrečios, potemės abstrakčiu pavadinimu (pvz.: "padėkit", "Audi problema" "Gedimas" "Pasiūlymas") bus trinamos be perspėjimo, o nariui bus paskirtas įspėjimas. Tinkami potemių pavadinimai bus nurodyti kiekvienoje konkrečioje Forumo temoje.   3.1.1 Kuriant naują potemę techninėse temose privaloma nurodyti potemės pavadinime automobilio modelį, darbinį tūrį ir galingumą (kW), (pvz.: A6 2.5TDI 103kW ......; A6 2.8 142kw ......). Nenurodžius informacijos apie automobilį, potemė gali būti trinama be atskiro perspėjimo.