Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 b5 del vairo stiprintuvo  (Skaityta 982 kartus)

Neprisijungęs Lukas363

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
A4 b5 del vairo stiprintuvo
« Topic Start: 2017 Vasario 04, 21:18:20 »
Sveiki. Iskilo beda su A4 b5 vairo stiprintuvu. Sukinejant vaira girdisi uzimas, vairo stiprintuvo skyscio pilna. Ant automobilio seniau vairo kolonke leisdavo skysti, as ipildavau vairo stiprintuvo sandariklio ir ja uzsandarindavo. Dabar nesenai buvo pasibaiges visas vairo stiprintuvo skystis as ipyliau naujo ir skyscio lygis nemazija nors kiaura vairo kolonele ir sukinejant vaira jis pradejo uzti. Ar galejo pareiti vairo stiprintuvo siurblys?

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 b5 del vairo stiprintuvo
« Atsakymas #1: 2017 Vasario 05, 04:22:33 »

Sveiki. Iskilo beda su A4 b5 vairo stiprintuvu. Sukinejant vaira girdisi uzimas, vairo stiprintuvo skyscio pilna. Ant automobilio seniau vairo kolonke leisdavo skysti, as ipildavau vairo stiprintuvo sandariklio ir ja uzsandarindavo. Dabar nesenai buvo pasibaiges visas vairo stiprintuvo skystis as ipyliau naujo ir skyscio lygis nemazija nors kiaura vairo kolonele ir sukinejant vaira jis pradejo uzti. Ar galejo pareiti vairo stiprintuvo siurblys?

Kaip suprantu, skystį išvarė per kolonėlę. Ją pasikeitęs/sutvarkęs ir pamatysi, ar užmušei siurblį.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2017 Vasario 05, 10:17:39 »
Tai kiek tam siurbliui reikia, jeigu rašo, kad buvo visai pasibaigęs. Negana to, dar stružkėm visą sistemą užkimš.

Neprisijungęs Lukas363

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2017 Vasario 05, 12:17:53 »
Tai vat man idomu butu zinoti ar tikrai siurblys nes kol pildavau sandarikli viskas budavo gerai. Dabar jis buvo pasibaiges ir gal 30km be jokio skyscio pavaziavau ir dabar net nedingsta paprastas vairo stiprintuvo skystis kuris man dingdavo per viena diena

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2017 Vasario 05, 12:36:43 »
Tai vat man idomu butu zinoti ar tikrai siurblys nes kol pildavau sandarikli viskas budavo gerai. Dabar jis buvo pasibaiges ir gal 30km be jokio skyscio pavaziavau ir dabar net nedingsta paprastas vairo stiprintuvo skystis kuris man dingdavo per viena diena
Nori pasakyti, kad iki šiol turi veikiantį vairo stiprintuvą?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2017 Vasario 05, 21:28:03 »
Nori pasakyti, kad iki šiol turi veikiantį vairo stiprintuvą?

Ne tik veikiantį, bet ir skysčio nemažėja :-]

Neprisijungęs Lukas363

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2017 Vasario 05, 23:20:37 »
Realiai tai nezinau ar jis neveikia nes vairas sunkiau tai nesisuka. Sukasi lygiai taip pat kaip ir skysti pildavau :-]