Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b5 1,9tdi 66kw turbina dirba tik 40%  (Skaityta 2246 kartus)

Neprisijungęs qwasd

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
a4 b5 1,9tdi 66kw turbina dirba tik 40%
« Topic Start: 2012 Sausio 25, 00:11:42 »
Gal kas patarimu turit is praktikos savos kur reiktu ieskoti bedos, siandien dariausi diagnostika ir pasake kad turbina nesukialia reikiamo slegio vos 30-40% teuzpucia, nuo ko galeciau pradeti ieskoti? Slangas jau patikrinau jos sandarios.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Gal kas patarimu turit is praktikos savos kur reiktu ieskoti bedos, siandien dariausi diagnostika ir pasake kad turbina nesukialia reikiamo slegio vos 30-40% teuzpucia, nuo ko galeciau pradeti ieskoti? Slangas jau patikrinau jos sandarios.

paziurek sujungimus gerai :] ypac kur plastikine slanga jungias prie koliko, ten tokia gumine slanga sumautos ir chamutais priverzta :] daznai ta slanga plysta prie chamuto.. o atrodo viskas tvarkoj ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
kaip šlangas tikrinai?

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
Tikrinau tiesiog vizualiai,paziuresiu atidziau dar

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
Bet jai butu slangu nesandarumas ar neturetu girdetis turbina tuomet, svilpimas ar kaskas panasaus?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
dažniausiai - taip.

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
Taiva buvot teisus del slangu, atidziau abziurejau ir pamaciau ,kad kiauras sujungimas prie turbinos, pakeiciau , trauka pagerejo, bet dabar yra toks idomus reiskinys kad mazdaug prie 2t apsuku esant apkrovai girdisi stipri vibracija, ji buvo ir pries tai bet dabar dar labiau pastiprejo salone net ausis uzgula, bet ciut virs 2t dingstgsta. Ir jai nedarant diagnostikos isnaujo ar galima kaskaip paziureti ar dabar reikiama slegi sukialia turbina?

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
Taiva buvot teisus del slangu, atidziau abziurejau ir pamaciau ,kad kiauras sujungimas prie turbinos, pakeiciau , trauka pagerejo, bet dabar yra toks idomus reiskinys kad mazdaug prie 2t apsuku esant apkrovai girdisi stipri vibracija, ji buvo ir pries tai bet dabar dar labiau pastiprejo salone net ausis uzgula, bet ciut virs 2t dingstgsta. Ir jai nedarant diagnostikos isnaujo ar galima kaskaip paziureti ar dabar reikiama slegi sukialia turbina?
Turiu ta pacia beda ir as,mano manymu tas garsas sklinda is sankabos,nes man vaziuojant kai atsiranda tas garsas siek tiek paspaudus sankabos pedala jis dingsta.As manau kad cia sankabos disko spyruokles barska. ?!?(bet cia tik mano nuomone) (h)

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
tai spyruokles jei butu gal prie mazesniu apkrovu tada taip? nezinau net, man tai grinai ties 2tukst gal ciut virs bet jau gerai minant tapke ir ciut virs 2 isvis staigiai dingsta tas garsas, seip galvoju gal kokios variklio pagalves?  beto dar del tos turbinos ar ji turetu bent kiek girdetis? nes kiek teko kitu matyti tai svelniai ir nepergarsiai girdisi o pas mane atrodo kad jos net nebutu, garso atveju.

• Žiūrėti profilį
tai spyruokles jei butu gal prie mazesniu apkrovu tada taip? nezinau net, man tai grinai ties 2tukst gal ciut virs bet jau gerai minant tapke ir ciut virs 2 isvis staigiai dingsta tas garsas, seip galvoju gal kokios variklio pagalves?  beto dar del tos turbinos ar ji turetu bent kiek girdetis? nes kiek teko kitu matyti tai svelniai ir nepergarsiai girdisi o pas mane atrodo kad jos net nebutu, garso atveju.
pabandyk vaziuodamas kai atsiranda tas garsas minti sankaba ar dingsta garsas ar ne :V ?!?

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
Reiks pameginti rytoj

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
Na ka pameginau si dalyka su sankabos ismynimu , na taip dingsta ta vibracija bet nelabai suprantu koks sio bandymo tikslas? Kaskaip man kyla mintis kad gali buti su sankaba blogai , nes ta vibracija dabar jau tokia gergzdzianti.

• Žiūrėti profilį
Na ka pameginau si dalyka su sankabos ismynimu , na taip dingsta ta vibracija bet nelabai suprantu koks sio bandymo tikslas? Kaskaip man kyla mintis kad gali buti su sankaba blogai , nes ta vibracija dabar jau tokia gergzdzianti.
nu tai as tau ir sakiau kad sankaba o tu sakei kad variklio pagalves :V ?!?

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
na cia dar tik spejimas ,esant progai reiks garaze ant duobes gerai abziureti, bet galimas varijantas jog kaip tu ir sakei.

• Žiūrėti profilį
na cia dar tik spejimas ,esant progai reiks garaze ant duobes gerai abziureti, bet galimas varijantas jog kaip tu ir sakei.
nemanau kad ziuredamas ka nors matysi cia reik deze lupt salin ir tada bus aisku,as dar bandysiu iki vasaros temti nes tik vasara grisiu i lt su ta masina  :V

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
Vis viliuosi dar kokia pagalve variklio bloga rasti ar greiciu dezes gal is jos toks reiskinys, beto ar negaletu tas garsas buti del traskancios granatos?

Neprisijungęs drartis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
turiu ir as didele vibracija su tokia pat audi a4 1.9 tdi 66 kw, prie zemu sukiu duodant gazo visa masina suvibruoja, net uzgula ausis..pasiekus 20000 apsuku nutyla.. pamaciau kad pas mane priekine variklio pagalve itrukusi truputi,nors i kebula dar nesiliecia, bet bandysiu pakeist, ir ziuresiu ar susitvarke..
beje ar tau ten kur keitei turbinos sujungimo slangele leido ora per chamutu suverzima, ?nes man pridejus rranka jaucias kaip pucia ora pro chamutus,
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 30, 14:31:06 sukūrė drartis »

Neprisijungęs qwasd

• Žiūrėti profilį
turiu ir as didele vibracija su tokia pat audi a4 1.9 tdi 66 kw, prie zemu sukiu duodant gazo visa masina suvibruoja, net uzgula ausis..pasiekus 20000 apsuku nutyla.. pamaciau kad pas mane priekine variklio pagalve itrukusi truputi,nors i kebula dar nesiliecia, bet bandysiu pakeist, ir ziuresiu ar susitvarke..
beje ar tau ten kur keitei turbinos sujungimo slangele leido ora per chamutu suverzima, ?nes man pridejus rranka jaucias kaip pucia ora pro chamutus,

PArasyk kaip gausis po pagalves keitimo, ne per suverzimus neturi leisti oro ,viskas turi buti sandaru.