Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 2,5TDI dideles kuro sanaudos po turbinos keitimo  (Skaityta 5042 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
o tai 114 ir 120 kazkuom skirias?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Skerdęs jų nesu, bet forume jau ne vienoj dyzelių temoj linksniuojama teigiamai apie šiuos du -> Čia

Neprisijungęs Dzaghet

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Isvada kokia ? Kad susitaikyt su tokiom sanaudom ? :D

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Isvada kokia ? Kad susitaikyt su tokiom sanaudom ? :D

Ne, žiūrėk degimo kampus, purkštukus. Vistiek kažkas turi būti. Q mechanas protingai važiuojant ~10ltr didmiestyje turėtų būti.

arba

Išmok ekonomiškai važinėti  :goodboy:

Neprisijungęs Dzaghet

• Žiūrėti profilį
diegimo kampas geras , diagnostikoi ziurejo ,sake neturiu prie ko prikibt , bet purkstuku nepatikrinsi ju neisemes

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
as dae karta pasikartosiu kiek pravaziuoji su uzvestu varikliu nuo uzvedimo?jei 5-10km ir tarkim vakare atgal tai cia viskas ok

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Pas mane mechanine irgi a4 2.5 priekiu varoma, pacipuota. I darba 7 km. Tai tokiais atstumais 100 km vilniuje suvazinejau, tada apie 40 km po vilniu vienu uzkurimu ir 60km autostradoj. Nuvaziuota 200km, suvartota 22l, manau i darba vazinejant kokiu 13-15 ziema ryja.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Pas mane mechanine irgi a4 2.5 priekiu varoma, pacipuota. I darba 7 km. Tai tokiais atstumais 100 km vilniuje suvazinejau, tada apie 40 km po vilniu vienu uzkurimu ir 60km autostradoj. Nuvaziuota 200km, suvartota 22l, manau i darba vazinejant kokiu 13-15 ziema ryja.
(y) (+) butenet pats tai zinau labai gerai

Neprisijungęs Dzaghet

• Žiūrėti profilį
as dae karta pasikartosiu kiek pravaziuoji su uzvestu varikliu nuo uzvedimo?jei 5-10km ir tarkim vakare atgal tai cia viskas ok
vaziuoju i darba apie 7km , neisyla visiskai beveik , po darbo vel taip pat , tik per iseigines aisku daugiau...Kad kiek turejau masinu taip nebudavo :)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
vaziuoju i darba apie 7km , neisyla visiskai beveik , po darbo vel taip pat , tik per iseigines aisku daugiau...Kad kiek turejau masinu taip nebudavo :)

V6 ekonomiskas niekad nebuvo.
11-15ltr sitam varikliui su trumpais atstumais, didesniam mieste yra normalu.

Neprisijungęs creed

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
14l sakyciau tikrai daug ir tokiam varikliui

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
na turejau as 2.5 132kw q automata tai ziema be 12-13ltr niekaip (+) o dabar tie patis 132kw q tik mechanas tai man vaziuojant dabar per nevalytus kelius (vilnius) i 10ltr pilnai sutelpu o zmona i darba kasdien vazineja tai ir i 9ltr sutelpa ;) 20ltr uzpilus 200km pravaziuoju ir ne istisai negesindamas :D

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
V6 ekonomiskas niekad nebuvo.
11-15ltr sitam varikliui su trumpais atstumais, didesniam mieste yra normalu.
su tais 15ltr tai tikrai perlenkei koks kovynis vaziavimas bebutu 15ltr niekaip nesudeginsi (-)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
visom prasmem is 2.5 V6 tdi tada jokios prasmes...

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Na pas mane miesto salygos tokios, kad tuos 7 km i darba kartais tenka vaziuot ~40min

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
su tais 15ltr tai tikrai perlenkei koks kovynis vaziavimas bebutu 15ltr niekaip nesudeginsi (-)

su mano vaziavimu ir 4 km atstumu i centra ir atgal per kamscius i kita vieta iki 7km, 2,5tdi AEL quattro (C4) ryja 11-12,5ltr per salcius.
O dabar paskutiniai 200km mieste labai smagiai vaziuojant (aikstelese driftinta nebuvo) - 35ltr/200km. Taigi nereikia sakyt niekaip ... V6 ekonomijos neturi, tokiem varikliam ilgesnius atstumus reikia vaziuot.
Cia dar nieko, vat labiausiai C6 3,0ltr automato sanaudos man patiko, teko vazinetis, pakraupes nuo tu audi V6.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 25, 22:00:23 sukūrė Veil »

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
su mano vaziavimu ir 4 km atstumu i centra ir atgal per kamscius i kita vieta iki 7km, 2,5tdi AEL quattro (C4) ryja 11-12,5ltr per salcius.
O dabar paskutiniai 200km mieste labai smagiai vaziuojant (aikstelese driftinta nebuvo) - 35ltr/200km. Taigi nereikia sakyt niekaip ... V6 ekonomijos neturi, tokiem varikliam ilgesnius atstumus reikia vaziuot.
Cia dar nieko, vat labiausiai C6 3,0ltr automato sanaudos man patiko, teko vazinetis, pakraupes nuo tu audi V6.
apie driftus as nekalbu pjaustidamas saules ir nepamatuosi kiek tau 100km ji ryja :bedantis: sneku apie kasdieni vaziavima ne pensininko rezimu  :bedantis: o normalu kur reikia ir paspaudi sankrizoi ir sikna uzmeti kartais tai su tokiu vaziavimu bent jau maniske q mechanas daugiau 10ltr nesuvalgo su koviniu vaziavimu daugiausia gal kokiu 12,5 buvau sudegines konkreciai nematavau jeigu jau taip skaiciaujat ta skirtuma tarp 1.9 tdi ir 2.5 tdi ir skirtumas bus 2-3ltr o vaziavimo ir traukos skirtumo taip pat nepamirskit vazinekit ta 1.9 ir bandykit pasivyti v6 :D

• Žiūrėti profilį
mieste skirtumo nepajusi didelio tarp 1.9tdi ir 2.5, 1.9 netgi soklesnis, nu trasoj jau kita kalba...

Neprisijungęs Rycka_1984

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
jus cia kalbat is tuscio i kiaura!! galetumet padeti zmogui.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
ka cia padeti reik jam pasivazineti ir suzinoti o ne po men ar 20litru isvazinejomo stresuoti.man pvz ji ryja 8max 10 per salcius nebesuprantu ir 11-14pasiema bet oper trumpus vazinejimus,bet jei uzsikuriu ir varineju visa diena tai max 9-10.tad nieko blogo nematau plius jis pats tyksliai nezino kiek jam ryja ir plius kiek ipila nuo uzsidegimo lemputes iki uzsipilimo kuro.yra daug zmoniu kurie nat kuro neturi ir vazinejas ant garu,pildami po 20-30litu i baka kas gaunasi figne,net strele nesupranta :)

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
apie driftus as nekalbu pjaustidamas saules ir nepamatuosi kiek tau 100km ji ryja :bedantis: sneku apie kasdieni vaziavima ne pensininko rezimu  :bedantis: o normalu kur reikia ir paspaudi sankrizoi ir sikna uzmeti kartais tai su tokiu vaziavimu bent jau maniske q mechanas daugiau 10ltr nesuvalgo su koviniu vaziavimu daugiausia gal kokiu 12,5 buvau sudegines konkreciai nematavau jeigu jau taip skaiciaujat ta skirtuma tarp 1.9 tdi ir 2.5 tdi ir skirtumas bus 2-3ltr o vaziavimo ir traukos skirtumo taip pat nepamirskit vazinekit ta 1.9 ir bandykit pasivyti v6 :D
Reiktų kada sustot pabandyti

• Žiūrėti profilį
pas mane mazam miestuke kur 1-2 begis stabdis ir t.t jama daugiau nei kaune pavyzdziui, ima 15 ltr ir daugiau, i kauna isvaziavus 13, trasa 8ltr. taip kad reikia adekvaciai jas skaiciuot.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
o tai 114 ir 120 kazkuom skirias?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Šitie jau visi buvo su rolikais.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
klysti

Bent jau taip literatūra rodo. Kažkada teko galvos ieškoti v6, tai mano minėti visi buvo su rolikais taipogi.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
114 AYM niekada nebuvo su rolikais. 120 turejau kodu BFC jei gerai pamenu, bet vis tiek buvo su karomislais, nors forumai sneka, kad turi but su rolikais. 2004m a4b6 taip pat teko patureti su varikliu AKE. taip, kad neatrandu jokios sistemos, kokie motorai kokia sistema ir kokiais metais turejo.