Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 2.5 TDI traukos problemos  (Skaityta 6569 kartus)

Neprisijungęs Grazulis

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
A4 2.5 TDI traukos problemos
« Topic Start: 2010 Sausio 24, 11:40:44 »
Sveiki,

Automobilis apie kuri noriu paklausti: Audi A4 1999 2.5 tdi 110kw

Ieskojau tokios pat temos, bet neradau.
Zodziu turiu problema. Viena ryta masina uzsikure, pabuvo kokia minute laiko ir uzgeso, bandem ten ja visaip kurti bet nesikure, nuvilkom padaryti diagnostika, sako kuro sistemoje daug oro, reikia pradeti nuo filtro keitimo. Nupirkau filtra, pakeitem, kaip ir tas oras dingo, viskas normaliai. Dabar masina kuriasi, bet ryte auto uzkurus pirmiausiai didziule  smirdanciudumu siena, pagazavus apsukos pakyla tik iki 1500rpm, zodziu labai sunkiai dirba. Varikliui prasidirbus toks intensyvus duminimas nustoja, bet vistiek jauciasi didelis smalkiu kvapas. O trauka buna tik iki 2000 apsuku, ta prasme traukia tik iki 2000 rpm paskui ji visiskai dingsta. perjungi begi ir taip begejiesi iki 110-120.  Pries ta auto neuzkirima, trauka buvo gera ir visai nedumino. Noreciau suzinoti jusu nuomone ir kur cia problema turetu buti, gal galiu ka nors paziureti pats, o jei ne tai teks vezti i diagnostika.

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 2.5 TDI traukos problemos
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 24, 11:49:10 »
daryk vel diagnostika, gal ka pamirso prijungti, kai kurie meistrai isardo daugiau nei reikia ;)
tik ne visa visa surenka :)

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 24, 12:21:02 »
100% isitikines kad nesiurbia oro? Jei slangoje svarus kuras be burbulu galvociau apie siurbli. Bet kokiu atveju reiktu rimtos diagnostikos, ne klaidu nuskaitymo.

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 24, 13:10:28 »
man taip irgi buvo kad tetrauke iki 2000 apsuku vaziuojant, tai buvo egr voztuvas uzsikirtes adarytoje padetyje. patarciau pirma ji pasiziuret.

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 24, 13:32:11 »
o kam spelioti ir keisti nereikalingus dalykus diagnostika padaryk pradziai :)

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 24, 14:29:28 »
100% isitikines kad nesiurbia oro? Jei slangoje svarus kuras be burbulu galvociau apie siurbli. Bet kokiu atveju reiktu rimtos diagnostikos, ne klaidu nuskaitymo.

Nu kuras eina be burbulu kaip ir.. varysiu pirmadieni i diagnostika..

Neprisijungęs pasinagrinekim

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 24, 14:36:24 »
man buwo anksciau tokia nesamone kad nusipirkau pigu filtra kuro kuris sunkiai praleisdawo kura... tai irgi tas pats buwo

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 24, 14:40:22 »
man buwo anksciau tokia nesamone kad nusipirkau pigu filtra kuro kuris sunkiai praleisdawo kura... tai irgi tas pats buwo

Kuro filtras tai uz 90 lt, tai nemanau kad jame problemos. brangesnis buvo tik MANN firmos kuris kainavo 110 lt, bet jo nebuvo tia pirkau pigesni.

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 24, 14:41:24 »
man taip irgi buvo kad tetrauke iki 2000 apsuku vaziuojant, tai buvo egr voztuvas uzsikirtes adarytoje padetyje. patarciau pirma ji pasiziuret.

O kur randasi tas EGR voztuvas ir ar galiu ji pats prasivalyt neperkant naujo?

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Sausio 24, 15:19:46 »
http://yfrog.com/j5237tyj
galima paprastai patikrinti ar egr voztuvas yra uzsikirtes. reikia su masina truputi prasivezint, uzkaitint bentjau iki kokiu 70 laipsniui. ir prideti ranka ant isiurbimo kolektoriaus ties egr voztuvu. ta vieta turi buti ledine, o jei ji karsta arba gerai silta. tai jau egr voztuvas yra uzsikirtes adarytoje padetyje. egr voztuva galima nuimti ir pravalyti kaskiek.

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Sausio 25, 10:22:31 »
man atrodo pasitikrink oro srauto matuokle, dazna beda kas liecia variklio darba buna susijusi su ja, taip pat rgr ir oro srauto matuokles valdimo blokas. egr sukelia problemu bet ne iki tokio lygio manau.

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Sausio 25, 13:46:04 »
man atrodo pasitikrink oro srauto matuokle, dazna beda kas liecia variklio darba buna susijusi su ja, taip pat rgr ir oro srauto matuokles valdimo blokas. egr sukelia problemu bet ne iki tokio lygio manau.

man kai buvo uzsikirtes egr, 6 begiu 120-130 km max tevaziavo ir tai reikejo gaza pamazu spaust.

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Sausio 25, 15:29:29 »

man kai buvo uzsikirtes egr, 6 begiu 120-130 km max tevaziavo ir tai reikejo gaza pamazu spaust.

bet ar egr sukeltu duminima? kad oro srauto matuokle tai tikiu.. Turejau renault kai buvo uzsinesusi oro srauto matuokle tai labai dumino, bet kai pravale man kaune ja tai duminimas dingo bet ir trauka buvo  prislopinta. po to pergazavus pradejo strigti egr tai ismesdavo ipurskimo klaida ir visai nebevaziuodavo..

Neprisijungęs Wicioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Sausio 25, 15:45:41 »
ziurint koky tau meta duma: balta, melyna, juoda? o nuemus fiske nuo oro srauto matuokles, pasikeicia variklio darbas, trauka ar nesijaucia?
o kaip gali pasitikrint ar egr nera uzsikirtes buvau rases. o del oro srauto matuokles, tai jau diegnostika gausi daryti.

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 25, 19:53:21 »
ziurint koky tau meta duma: balta, melyna, juoda? o nuemus fiske nuo oro srauto matuokles, pasikeicia variklio darbas, trauka ar nesijaucia?
o kaip gali pasitikrint ar egr nera uzsikirtes buvau rases. o del oro srauto matuokles, tai jau diegnostika gausi daryti.

Siandien planavau pasidaryti diagnostika, bet meistrelis kazkur prapuoles. Rytoj pabandysiu visus darbus pats atlikt pries vaziuodamas diagnostikos ir pasakysiu kaip sekesi.

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Sausio 26, 18:46:22 »
Niekaip nepagaunu meistro, teks atideti veliau.
o egr buvau atsisukes, bet pilnai nuemes nebuvau, nes niekaip nepavyko prieiti nusukti slangute. bet matesi kad egr uzsidares ir labai apsineses neatrode.

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Vasario 02, 21:45:44 »
Zodziu isaiskinta, kad stringa kuro siurblys. Kaune remontas kainuos nuo 500 iki 700 lt. Gal kas zinot kur pigiau remontuoja siurblius?

Neprisijungęs dainiusdmx

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Vasario 09, 09:22:02 »
tai susitvarkei siurbli?is tikruju jis buvo kaltas nes pas mane tokia pati beda tik su 1.9tdi?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Vasario 09, 15:57:57 »
tai susitvarkei siurbli?is tikruju jis buvo kaltas nes pas mane tokia pati beda tik su 1.9tdi?
pas ji speju degimo siurblys neankstina. pas 1,9tdi tikiu bedu kaip ir nebuna

Neprisijungęs Intras

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Vasario 10, 11:34:39 »
Pas mane,tokios pat bedos buvo su auto ir kaltas buvo kuro siurblys,auto laukia servisas ;)

Neprisijungęs Grazulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Vasario 13, 23:08:45 »
dar nesutvarkyta auto. Nepigus remontas, tai reikia palaukti :D

Neprisijungęs andrinis

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Vasario 27, 19:21:21 »
osm pasitikrink ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Vasario 27, 19:32:24 »
Domeikavoj ten siurbliais placiai uzsiima. Kaina priklauso nuo to ka tvarkyt jam konkreciai reikia.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Vasario 28, 14:55:21 »
Zodziu isaiskinta, kad stringa kuro siurblys. Kaune remontas kainuos nuo 500 iki 700 lt. Gal kas zinot kur pigiau remontuoja siurblius?

kaip suprast stringa?  :O tipo sukasi ir uzstringa, po to vel sukasi? ka konkreciai tau pasake per priezasti, mechanine ar elektrine dalis kalta, kaip nustate?

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Laba dienele. Noriu pasikonsultuoti. Pas mane salta uzkurus biski meta juoda duma ir jauciasi nesudegus saliarka, kad smirda, ir kai masina silta irgi smirda. Ir vaziuojant ramiai tarkim apsukos 1200 rpm noriu pagreitet tai ismeta duma juoda, matosi jis man per stikla. O spaudziant dugna dumo beveik kaip ir nera. Tai man reiktu cia degimo kampa reguliuot ? Nes dar jauciu, kad reiktu taip vadinama kraneli dyzelio prisukt, nes itariu kad del to dar dumija. Kazkada dariau diagnostika, sake ok, bet chebra ten nelabai moka ja daryt. Siaip kai varysiu stabdzius tvarkyt, tuo paciu ir reiks bandyt kurnors ta visa degima susireguliot. Masina audi a6 2.5tdi V6 1999 metu.