Katalizatoriu jau senu seniausiai ispjoviau judinau as pats ranka, na ne ranka o atsuktuvu ta kojele, ir kai numauni vakumo zarnele ta kojele nukrenta zemyn tada uzmauni ja pritraukia bet toks lyk strigimas yra.. nors kai isvaliau turba tai 800km tik nuvaziavau dar :/ pries tai po valymo nrml nuvaziavau apie 1000km ir eme strigt.. o slegi as sprendziu pagal monometra mechanini kad map sensorius neismeta serviso rezimo tai cia jau kita kalba ir kaip ta beda sutvarkyt nlb zn, na pati map sensoriu kompe perlituot nebent. bet man dbr svarbu isiaiskinti kodel uzsinesa taip greitai turbos geometrija ir ji man perputineja, kadangi man kompas klaida nemeta tai 2 bar pust tokiai turbai ne i sveikata, jau viena turba sugadinta sita pribaigt nenoreciau o kad tas map sensorius per vag'a slegi rodo bet tik iki 1,5 bar toliau neberodo nors monometras rodo iki 2 bar, tdl ir klaida nemeta, bet nepaisant sito man po isvalymo kuri laika buna viskas ciki, uzsipucia kaip priklauso ir nevirsija to kiek priklauso pust.
nieko nesuprantu, jei bent keik paskaitytum ka pats parasei is karto butu daug aiskiau viskas pvz. kompas kuro kieki ir turbina valdo pagal slegi koki mato, jeigu nuduses mapas arba jo slangele kompe plysus ar panasiai, tai mato tik dali realaus slegio isiurbimo trakte, pagal tai ir atitinkamai valdo visa sistema, tai logiska butu pradzioj sutvarkyti sita problema o ne valyti turbina kas savaite, ir poto kai pricipuojama, tokios bedos zymiai dazniau pasitaiko, taigi nera cia ko skustis, juk pinigus mokejot patys, nepagailekit 60lt nuvaziuokit i isbandyta servisa kur diagnostika visada kazka parodo ir baigsis problemos