Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 1.9 tdi netraukia  (Skaityta 11263 kartus)

Neprisijungęs sweeper

• Įrašai: 414
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #25: 2008 Balandžio 08, 18:18:18 »
Kad oro srauto matuokle nueitu cia retas variantas (jei apie pierburg'o snekant) degimo kampu lyginimas? WTF?:)))
taigi kai chipuoja kompa lygina degimo kampus.. uzhkele turbo slegi.. uzhanxtina turbo ir t.t.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #26: 2008 Balandžio 08, 19:17:41 »
Kad oro srauto matuokle nueitu cia retas variantas (jei apie pierburg'o snekant) degimo kampu lyginimas? WTF?:)))
taigi kai chipuoja kompa lygina degimo kampus.. uzhkele turbo slegi.. uzhanxtina turbo ir t.t.
siulyciau gerai pasiskaitineti vimotos ar pan. puslapy;)

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #27: 2008 Balandžio 08, 19:21:08 »
man siulytum ? taigi draugas daresi wimotoj... ir 100% zhinau kas ten wyxta....

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #28: 2008 Balandžio 08, 19:37:07 »
o mano draugui dare sirdies operacija kauno klinikose,tai dabar 100 proc turiu zinot kaip tai darosi? nepyk,bet degimo lyginimas tai nsm;)

Neprisijungęs tonte

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #29: 2008 Balandžio 08, 19:41:41 »
pvz as net nejutau kad traukos truksta na kai tik nusipirkua , nuvarau i dizrida nes siurblys streikavo trukciojo masina  ... zodziu  nuvariau  jie sutvarke ta siurbli + purkstukui tarpine , ir sako kad wariklis ne pilnu pajegumu dirba ... chiuju kad prie kompo jungesi ish lempos nepasake ... tad sako srauto matuokle keiskis jai skundies trauka . na tai praejo 3 menesiai galwoju keistis . tikiuos wiskas susitvarkys ..  8:8

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #30: 2008 Balandžio 08, 20:09:33 »
o mano draugui dare sirdies operacija kauno klinikose,tai dabar 100 proc turiu zinot kaip tai darosi? nepyk,bet degimo lyginimas tai nsm;)
nenoriu ginchytis... bet ash zhinau ka sakau ir ka tuo noriu pasakyt...

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #31: 2008 Balandžio 08, 20:46:51 »
is tikro problema yra ta kad ne vios tos diagnostikos viska parodo, dariau diagnostika TMT rimciausiam servise kaune, tai tuo metu masina visai netrauke, buvo nutrukus turbos vaakumine slangute, visiskai netrauke, trauka buvo tokia kaip 1.6d, diagnostika dare Arunas ten tam servise rimciausias, tai sako viskas gerai, klaidu nera, o realiai turbina visiskai neveike, po to kai pas meistra nuvaziavau ir man jis salngas variklio paspaudinejo ir sako turba nepucia visiskai, sako zek vaakumines slangutes, gal pratruke, pasikeiciau viena kuri nutrukus buwo, masina nuejo kaip zveris po to, tai va esu nusivyles rimtais tais servisais, db itariu kad purkstukas gryba pjauna, nes ant laisvu dumina melynu dumu, tai net nzn pas ka vezt daryt tos diagnostikos

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #32: 2008 Balandžio 08, 21:41:06 »
is tikro problema yra ta kad ne vios tos diagnostikos viska parodo, dariau diagnostika TMT rimciausiam servise kaune, tai tuo metu masina visai netrauke, buvo nutrukus turbos vaakumine slangute, visiskai netrauke, trauka buvo tokia kaip 1.6d, diagnostika dare Arunas ten tam servise rimciausias, tai sako viskas gerai, klaidu nera, o realiai turbina visiskai neveike, po to kai pas meistra nuvaziavau ir man jis salngas variklio paspaudinejo ir sako turba nepucia visiskai, sako zek vaakumines slangutes, gal pratruke, pasikeiciau viena kuri nutrukus buwo, masina nuejo kaip zveris po to, tai va esu nusivyles rimtais tais servisais, db itariu kad purkstukas gryba pjauna, nes ant laisvu dumina melynu dumu, tai net nzn pas ka vezt daryt tos diagnostikos
rimtam servise nepasake del trukusios slangutes? taigi iskart turejo but aisku pagal 00575 ir 00519 klaidas kad nesandarumas sistemoj. o seip galima patikrinti kiek koks purkstukas ipurskia. idomu ant kiek tas melynas dumas? nes jei uzkelus apsukas tai reiskias deginama tepala,o tai jau niek gero, bet ant laisvu....hm..idomu butu paziuret

Neprisijungęs tonte

• Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #33: 2008 Balandžio 08, 22:13:25 »
pas koki cia meistra tvarkeis slangutes ? kaune ?

Neprisijungęs nos

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #34: 2008 Balandžio 09, 12:57:16 »
pas mane problemos 2, sutrunyjus buvo slangute iki turbo, del to vakumas iki turbo neatejo, pakeite slangute, bet turbina normaliai neveikia nes uzkepus jinai, reikia valyt, meistrai viska lygiai taip pat pasake kaip cia visi raso, trauka atsiranda uzgesinus ir vel uzkurus, dingsta minant iki didesniu apsuku ir ant didesnio greicio, 180lt turbinos isemimas+idejimas, 110lt valymas, ryt uzsirases tvarkyt

Neprisijungęs tonte

• Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #35: 2008 Balandžio 10, 00:33:54 »
Na paklausiau jusu patarimo "Jaigu srauto matuokle gatava tai atjungus turi pageret trauka " na atjungiau ryte ir vaziau i darba , galvojau kad nusaus mane koks vairuotojas nes buvau visu kamsciu kaltininkas ,o sustot nebuvo kur ir ijungt fiske atgal , net neisivaizdavau kad gali taip netraukt masina .. vapse 0 traukos iki  100 isibegeciau gal per minute ;] gal daugiau nebendziau .

Tai va klausimas . ar gali but kad srauto matuokle pusiau uzlinkus ? na ta prasme kazkiek duoda naudos bet nepilnai . nes dizridoi sake traukos truksta ir srauto matuokle kalta , ar jie tiesiog norejo ikist detale tipo neismanai tai dar uzsikalsim litu ,

nos gal Kaune tvarkeis ? ir kur nuvarit kad paziuretu kame saknis , ar tvarkit reikia ar taip ir turi vaziuot mano audi ? ;]

1.9 tdi

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #36: 2008 Balandžio 10, 07:08:53 »
Na paklausiau jusu patarimo "Jaigu srauto matuokle gatava tai atjungus turi pageret trauka " na atjungiau ryte ir vaziau i darba , galvojau kad nusaus mane koks vairuotojas nes buvau visu kamsciu kaltininkas ,o sustot nebuvo kur ir ijungt fiske atgal , net neisivaizdavau kad gali taip netraukt masina .. vapse 0 traukos iki  100 isibegeciau gal per minute ;] gal daugiau nebendziau .

Tai va klausimas . ar gali but kad srauto matuokle pusiau uzlinkus ? na ta prasme kazkiek duoda naudos bet nepilnai . nes dizridoi sake traukos truksta ir srauto matuokle kalta , ar jie tiesiog norejo ikist detale tipo neismanai tai dar uzsikalsim litu ,

nos gal Kaune tvarkeis ? ir kur nuvarit kad paziuretu kame saknis , ar tvarkit reikia ar taip ir turi vaziuot mano audi ? ;]

1.9 tdi
ne nu bl...truksta zodziu:) kas tau tokia nsm pasake. kaip tik atjungus matuokle mashina tupa pasidaro,ir tai reiskias kad pas tave gyva matuokle. bet tai matos kad tu skaityt nemoki ka rashau ir tik bl dizridos veikeju zodzius isikandes "matuokle matuokle"...

Neprisijungęs tonte

• Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #37: 2008 Balandžio 10, 22:13:34 »
sitoi temoi kazkas rase ;] kaip patikrint ar veikia ar ne ...
tai kur diagnostika padaryt kaune dizeliui ....

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #38: 2008 Balandžio 10, 22:19:21 »
sitoi temoi kazkas rase ;] kaip patikrint ar veikia ar ne ...
tai kur diagnostika padaryt kaune dizeliui ....
tai ryskiai ne taip supratai.
tau tuo klausimu pagelbes p. Bajoras:)o jei del tdi'ino kokie klausimai tai galiu detaliai paaiskint kaip pagal dvieju bloku parametrus nustatyt kas kaltas,matuokle,davikliai,ar nesandarumas.

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #39: 2008 Balandžio 10, 22:50:16 »
vimotoj diagnostika padarys

Neprisijungęs Odris

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #40: 2008 Birželio 23, 00:31:08 »
Sveiki, nuo ko pradeti knistis, kad surasciau kame saknys su turbina? Tevas pakeite B4 1,9 TDI turbina, nes nusprogo senoji, bet kad nieko gero - nera traukos, kaip uzglususi masina. 140 didziausias greitis, kol isibegeji tai irgi pavargt reikia.. Gal cia ir ne ji kalta, bet kad visa kita viskas gerai, nei dumo meta, tepalu isviso needa. Gal padetumet uzlipt ant kelio?

Neprisijungęs audzine

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 1.9 tdi netraukia
« Atsakymas #41: 2009 Balandžio 24, 17:58:16 »
noriu paklausti, pas mane audi a4 2002m. 1.9 tdi 74kw, paspaudus virs 110km/h dingsta trauka, uzgesini ir vel uzkuri trauka atsiranda, cia bedos prasidejo po variklio keitimo. kas gali buti ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Balandžio 24, 18:01:18 »
Junkis kompa ir rasi atsakyma del ko varikli paledzia dirbti "avariniu" riezimu ;) Perkurus per nauja atsistato darbas, bet iki sekancio uzfiksuoto gedimo.

Neprisijungęs audzine

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Balandžio 24, 18:03:43 »
gal galit panevezy tada pasiulyti kur jungti prie kompo ? :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Balandžio 24, 21:33:21 »
gal galit panevezy tada pasiulyti kur jungti prie kompo ? :)
iki siauliu datrauk arba palauk kor pro shali leksiu

Neprisijungęs nos

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Liepos 20, 21:44:57 »
vel beda su netraukimu a4 1,9 tdi :( jau buvo taip nutike pries kiek laiko, buvo turbinos beda, dabar bedos nerandu nei pats nei diagnostika neparodo kuria atlikau pas 3 skirtingus meistrus :( tai vnz pradejau tvarkyt po truputi, pakeiciau turbina nes buvo abejoniu del sparnuotes, niekas nepasikeite, nusipirkau kita oro srauto matuokle bet niekas nepasikeite, vakumines slangutes pakeistos, per paskutine diagnostika paaiskejo kad negerai veikia temperaturos daviklis, meistras sake variklis  neuzsyla iki normalios darbines temperaturos todel gali netraukti, pakeistas ir sis daviklis temperatura kyla norm bet beda neisnyko, dar pasake kad galbut gali buti buti kuro siurblio problemos.. gal patarsit ka daryt, nes pats nebezinau visai :(

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Liepos 20, 22:20:26 »
Keisk viska kol rasi gedima o kai kiseneje liks tik apie 100lt varyk pasidaryk normalia diagnostika, o ne klaidu nuskaityma, tegu meistras ima masina paziuri gyvus parametrus pavaziuoja, patestuoja, paziuri kiek turba uzpucia ir t.t.

Neprisijungęs nos

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Liepos 20, 22:57:33 »
diagnostika pas normalius meistrus ir dariau, turbo pucia gerai, oro srauto matuokles parametrai geri, buvo pravaziuojama su automobiliu visus kartus, diagnostika dariau ir vilniui galingas ir panevezy dizelitoj, del to ir klausiu nes nebezinau ka daryt, kuro sanaudos padidejusios, automobilis i avarini rezima nesijungia