Na paklausiau jusu patarimo "Jaigu srauto matuokle gatava tai atjungus turi pageret trauka " na atjungiau ryte ir vaziau i darba , galvojau kad nusaus mane koks vairuotojas nes buvau visu kamsciu kaltininkas ,o sustot nebuvo kur ir ijungt fiske atgal , net neisivaizdavau kad gali taip netraukt masina .. vapse 0 traukos iki 100 isibegeciau gal per minute ;] gal daugiau nebendziau .
Tai va klausimas . ar gali but kad srauto matuokle pusiau uzlinkus ? na ta prasme kazkiek duoda naudos bet nepilnai . nes dizridoi sake traukos truksta ir srauto matuokle kalta , ar jie tiesiog norejo ikist detale tipo neismanai tai dar uzsikalsim litu ,
nos gal Kaune tvarkeis ? ir kur nuvarit kad paziuretu kame saknis , ar tvarkit reikia ar taip ir turi vaziuot mano audi ? ;]
1.9 tdi
ne nu bl...truksta zodziu:) kas tau tokia nsm pasake. kaip tik atjungus matuokle mashina tupa pasidaro,ir tai reiskias kad pas tave gyva matuokle. bet tai matos kad tu skaityt nemoki ka rashau ir tik bl dizridos veikeju zodzius isikandes "matuokle matuokle"...