Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1,9 .85kw dinksta ausinimo skystis -niekas nelasa  (Skaityta 2131 kartus)

Neprisijungęs 696rudis

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
A4 dinksta ausinimo skystis -niekas nelasa, ir issiplietimo bakelyje tepalo zymes  kas tai perdo biedos ? patarkit !

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
kaip ir nieko gero. pasiziurek ar tepalo "nepadaugejo" ir kaip jis atrodo. greiciausiai teks keisti galvos tarpine.

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
A4 dinksta ausinimo skystis -niekas nelasa, ir issiplietimo bakelyje tepalo zymes  kas tai perdo biedos ? patarkit !
jei niekur nieko nerandi,pririsk po issipletimo bakeliu 0,33 bambali kad bakelio pertekliaus taskas begtu i bambali, ir pasivazinek normaliai, kad turbina uzsiputinetu bent 1bar, matysi ar kaupiasi bambalyje ar ne

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
tepalo ausintuvas prakiuro, sujunk jo slangas tarpusavi ir paskui pavazinek jei neatsiranda daugiau tepalo ir nepucia antifryzo lauk gedimas jame.

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
gedimas pirmam varijante,galvos tarpine pumpaduzu liga

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
gedimas pirmam varijante,galvos tarpine pumpaduzu liga

Tada jau rašyk visų dyzelių liga, nes PD varikliai tikrai neturi didelių problemų su tarpinės pramušimu.

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
man teko susidurti su sia liga su trim auto simptomai buvo tokie pat kaip ir pirmam poste ir visom buvo tarpinem amen,dar vienas is simptomu yra is peciuko girdimas skyscio ciurlenimas pagazavus,o skyscio dingimas tai kaip jau ir rase po issipletimo bakeliu pakabini  bambali  :D ir pavazineji matysi kur dingsta antifryzas,nasakau kad blogi sie varikliai bet man papuole trys is eiles tai jau kazka sako  (8-)

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
dar pas tave gali but kiauras tepalo ausintuvas

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
Na pas mane ir girdisi ausinimo skiscio ciurlevimas pagazavus, bet jau taip vazineju puse metu ir jokiu bedu neturiu, na del galvos tarpines, kad jinai liga siu varikliu tai pirma karta girdziu

Neprisijungęs Vaidas.

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
o tai kas bendro su čiurlenimu po panele ir tarpinėm??? Pas mane ėmė dinginėti staigiai antifryzas ir po panele čiurlena vos apsukų davus (bet kilimai ir po jais, kiek matosi ir jaučiasi- visur sausa). Bet jei būtų tarpinė- tai: 1.arba antifryze būtų tepalo pėdsakų; 2.arba tepale "grietinės" atsirastų; 3. arba iš per degimo kamerą per duslintuvą garų stulpu išeitų. Paaiškinkit man, jei aš čia kažką ne taip išvadas darau... Aišku, pas mane 1.9 81kw, bet tiesiog smalsu sužinot ryšį tarp paminėtų dalykų
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 13, 20:56:08 sukūrė Vaidas. »

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
o tai kas bendro su čiurlenimu po panele ir tarpinėm??? Pas mane ėmė dinginėti staigiai antifryzas ir po panele čiurlena vos apsukų davus (bet kilimai ir po jais, kiek matosi ir jaučiasi- visur sausa). Bet jei būtų tarpinė- tai: 1.arba antifryze būtų tepalo pėdsakų; 2.arba tepale "grietinės" atsirastų; 3. arba iš per degimo kamerą per duslintuvą garų stulpu išeitų. Paaiškinkit man, jei aš čia kažką ne taip išvadas darau... Aišku, pas mane 1.9 81kw, bet tiesiog smalsu sužinot ryšį tarp paminėtų dalykų
arba 4 per issipletimo bakeli visas antifryzas na... bega ant zemes,o ta as tau garantuoju  (+) ,paskaityk visus postus auksciau,pakabink bambali po issipletimo bakeliu ten kur yra jo nubegimas ir pasivazinek liksi nustebes ka pamatysi :-] cia daugiau galioja pumpaduzam
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 13, 23:35:16 sukūrė RACKUS »

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
arba 4 per issipletimo bakeli visas antifryzas na... bega ant zemes,o ta as tau garantuoju  (+) ,paskaityk visus postus auksciau,pakabink bambali po issipletimo bakeliu ten kur yra jo nubegimas ir pasivazinek liksi nustebes ka pamatysi :-] cia daugiau galioja pumpaduzam
būtent (+)

Neprisijungęs valdasm

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi girdisi ausinimo skyscio ciurlenimas pagazavus gerai saltam varikliui po panele, bet skystis nedingsta visiskai, tai kame cia beda?

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi girdisi ausinimo skyscio ciurlenimas pagazavus gerai saltam varikliui po panele, bet skystis nedingsta visiskai, tai kame cia beda?

tai ko ieškai problemos kur jos nėra? ar gyvenime iki tiek nėra kas veikti kad paskaitai forumą, paklausai pečiuko, čiurlena, skystis nedingsta, problemos nėra, bet kaip problemą išknisti?

:V

Neprisijungęs Ramunas175

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Idomiai idomiai čia pumpaduzus puolat :D Kažkaip ir man jie nebepatinka, jeigu atsiranda problema, tai pasiskaičius dažniausiai tai ir būna taikoma pumpaduzui. Dėl nesikurimo žiema, ir pns. Bėda ir pas mane del aušinimo skysčio dingimo, girdisi ir čiurlenimas salone, pirma beda kuri dar nėra išspresta, tai iš variklio į salona einanti antifrizo žarna yra šiek tiek kiaura, ir leidžia antifriza bet mažais kiekiais, jeigu palieku spaudima aušinimo sistemoje, ryte randu bala, jeigu po užgesinto variklio atsuku išsipletimo bakelį kad išleisti slėgi ir vel užsukus, nebūna jokios balos tai manau kad prisigaudo oro per ieinančia antifrizo žarną į pečiuką, manau čiurlena dėl to, bet spaudimas kuris yra aušinimo sistemoje per išsipletimo bakeli dažnai išlašina antifriza per ta vamzdelį kuris reikalingas kai antifrizo būna per daug  ff antifrizas nesitepaluoja, tepalas sumažėja ant poros mm pravažiavus 20k km, tai praktiškai viskas gerai, mistika
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 05, 20:23:33 sukūrė Ramunas175 »

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
Idomiai idomiai čia pumpaduzus puolat :D Kažkaip ir man jie nebepatinka, jeigu atsiranda problema, tai pasiskaičius dažniausiai tai ir būna taikoma pumpaduzui. Dėl nesikurimo žiema, ir pns. Bėda ir pas mane del aušinimo skysčio dingimo, girdisi ir čiurlenimas salone, pirma beda kuri dar nėra išspresta, tai iš variklio į salona einanti antifrizo žarna yra šiek tiek kiaura, ir leidžia antifriza bet mažais kiekiais, jeigu palieku spaudima aušinimo sistemoje, ryte randu bala, jeigu po užgesinto variklio atsuku išsipletimo bakelį kad išleisti slėgi ir vel užsukus, nebūna jokios balos tai manau kad prisigaudo oro per ieinančia antifrizo žarną į pečiuką, manau čiurlena dėl to, bet spaudimas kuris yra aušinimo sistemoje per išsipletimo bakeli dažnai išlašina antifriza per ta vamzdelį kuris reikalingas kai antifrizo būna per daug  ff antifrizas nesitepaluoja, tepalas sumažėja ant poros mm pravažiavus 20k km, tai praktiškai viskas gerai, mistika
pasikeisk ta slanga gal kuriam laikui dings ta mistika is tavo masinos  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 05, 20:47:29 sukūrė RACKUS »

Neprisijungęs Ramunas175

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Tokios bėdos ir yra pačios baisiausios :D

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
sunkiausei ir brangiausei remontuojamos  :D

Neprisijungęs valdasm

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Labai galvos nesuk, nes esu ta ciurlenima girdejs keleta sykiu, pastoviai tai  nesigirdi jo,  bet tiesiog norisi kad masina butu tvarkinga, o kas  netvarkoje kaip ir dauguma-bandau susitvarkyti susirinkes info, pas mane a4 b7 85kw