Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 1.9 81 melynai dumina uzmetus gazo  (Skaityta 4083 kartus)

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
a4 1.9 81 melynai dumina uzmetus gazo
« Topic Start: 2011 Kovo 28, 00:25:17 »
sugedo maniske a4 pradejo dumint melynai uzmetus gazo, . persiskaiciau jusu forume apie siu simptomu priezastis ir mane labiausiai kamuoja tepaliniai ziedai.dabar masina vedasi puokiai traukia ir lyk taip kaip visada buvo gal siek tiek sumazejo trauka bet labai neryskiai, klausimas ar masina gerai vestusi ,ir butu trauka normali jai butu sudile sie ziedai?? nes kaip as suprantu jai sudile tepaliniai tai bus sudile ir kompresiniai?kaip su ja pavazineji dingsta dumas melynas atrodo kad iskaskur tepala isdega ir viskas,tepalo nepadaugeja antifryzo nepadaugejo ne pamazejo bet spalva lyk keitesi truputy tai vat noriu jusu nuomones ir patarimu gaut i kur pirma lysti ieskot gedimo ? tikiuos nebus pats blogiausias varjantas

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Per turbina gauna per daug tepalo del to sumazejo trauka jokie ziedai nebus padile mano manymu.

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
paklibink turbinos asele....
isilginis  ranka nejauciamas
soninis truputi....
----------------------
pabandyk alyvos uzpylimo kamsti atsukti-matysi ar karteryje nera slegio...

• Žiūrėti profilį
tepalo uzpylimo kamstis sokineja ant uzkurtos pas mane bet uzsuku as ji kiek esu tai bandes ant kiekvienos masinos man jis sokinejo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nusiimk interkulerio slanga pries EGR voztuva, jei joje rasi tepalo, ruoskis restauruoti turbina.
Tepaliniai ziedai gali sudilti anksciau uz kompresinius, taip pat jie gali ir prikepti.
Neatmesk ir voztuvu gumyciu susidevejimo.

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį
Nusiimk interkulerio slanga pries EGR voztuva, jei joje rasi tepalo, ruoskis restauruoti turbina.
Tepaliniai ziedai gali sudilti anksciau uz kompresinius, taip pat jie gali ir prikepti.

alyvos slangose rasi visuomet,nes pries turbina yra pajungtas karterio ventiliacijos alsuoklis....
kolega....

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį
tepalo uzpylimo kamstis sokineja ant uzkurtos pas mane bet uzsuku as ji kiek esu tai bandes ant kiekvienos masinos man jis sokinejo

tada istrauk alyvos matuokle....ir uzkisk pirstu....

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

alyvos slangose rasi visuomet,nes pries turbina yra pajungtas karterio ventiliacijos alsuoklis....
kolega....

Jeigu rasi visuomet, tai i isiurbimo kolektoriu pagal tave pasiduoda alyva kartu su oru ir aisku atsiranda melyni dumai?Nemaisyk alyvos keli lasai slangose atsirandantys is alsuoklio (jeigu variklis geras) ir kai nuimi ir upeliu is ju isbega. Turejau varianta, kai slangos buvo visai svarios, o dumijo ziauriai, kai per turbinos asele tepalus vare tik i karsta dali, EGR buvo uzglusintas.

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį

kolega....

Jeigu rasi visuomet, tai i isiurbimo kolektoriu pagal tave pasiduoda alyva kartu su oru ir aisku atsiranda melyni dumai?Nemaisyk alyvos keli lasai slangose atsirandantys is alsuoklio (jeigu variklis geras) ir kai nuimi ir upeliu is ju isbega. Turejau varianta, kai slangos buvo visai svarios, o dumijo ziauriai, kai per turbinos asele tepalus vare tik i karsta dali, EGR buvo uzglusintas.

taip

• Žiūrėti profilį

jai ziedam tepaliniam ragas tai galima keist juos atskirai ar reik visa kapitalini daryt???
tepalo matuokleje slegio lyk ir nebuvo kisau pirsta dejau ant jos lapuka ir manau matuokle ispjautu tada jai ten problema butu.
stai ka radau interkiulerio slangoje

• Žiūrėti profilį
kibirais tikrai nebega bet truputy jo yra pagal mane cia jo isvis neturetu buti? ir geriausiai butu issiimti interkiulerio radijatoriu ten daugiausiai jo turetu buti prisikaupe jai leidziai labai ar as klystu??

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kibirais tikrai nebega bet truputy jo yra pagal mane cia jo isvis neturetu buti? ir geriausiai butu issiimti interkiulerio radijatoriu ten daugiausiai jo turetu buti prisikaupe jai leidziai labai ar as klystu??

Truputi visa laika yra, tik kaip kas supranta ta truputi. Nuemus apatine interkulerio slanga, jo gali kazkiek islaseti, bet jeigu jau isbega tai negerai.
Del tu ziedu tai maziausiai kol kas rupinkis, pagrindines ju bedos turbinos ir voztuvu gumytes.
Pagal ta nuotrauka sunku net suprasti is viso kokia ten slanga  :D kokybe slubuoja.

• Žiūrėti profilį
Dėl kokybės tai nesiginčinu cia su telefonu   :D  va parodysiu kur atjungima dariau

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį

kolega....

Va dabar galima kalbetis:kodel KOLEGA klaidinat forumiecius pasakodamas kad ,,tepalai vare tik i karsta dali,, ir paskui apie isiurbimo kolektoriu....
jusu manymu KOLEGA ismetimo dujos patenka i interkuleri???but iNdomu suzinoti kokioj technikoj cia taip....
(argi buvo sunku parasyti ,,susimoviau..??)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Slangose visada bus tepalo, tik jo turi but minimaliai, kad slangu sienes butu dregnos, o ne nuemus slangas tepalai begtu ar varvetu. Kiek matosi is foto, tai pas tave tepalo daugokai.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

kolega....

Va dabar galima kalbetis:kodel KOLEGA klaidinat forumiecius pasakodamas kad ,,tepalai vare tik i karsta dali,, ir paskui apie isiurbimo kolektoriu....
jusu manymu KOLEGA ismetimo dujos patenka i interkuleri???but iNdomu suzinoti kokioj technikoj cia taip....
(argi buvo sunku parasyti ,,susimoviau..??)

Jei atidziau skaitytum, o ne vaidintum profesoriu, pamatytum , kad rasomi galimi gedimai skirtingu atveju, o ne vienas nutikes variantas.

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį

mano komentaras buvo kad isiurbimo slangose alyvos rasi visada....
i ka tamsta pradejo pasakoti apie alyvos patekima turbinoje i karsta dali....
profesorius tamsta....
alyva patekusi i karsta dali negali patekti i interkuleri....

Neprisijungęs bojarinas

• Žiūrėti profilį
septinta zinute....kolega...

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Tu cia pasirasinet atejas ar zmogui bedoj nori pagelbet? Tavo paskutine zinute isvis nesupratau i ka ir apie ka? Dumingumas gali but: Turbina, voztuvu gumytes, ziedai ir kazkiek gali itakot purkstukai su siurbliu. Ieskok bedos nuo paprasiauciai patikrinamu mechanizmu.

• Žiūrėti profilį
Kaip supratau lupt lauk turbo? kur ja vezt tikrint kad  normaliai suzinociau kokia jos būsena? Ar pats pilnai gali matyt ar ji dar gera? Ir pas mane varikliui uzkurus jokio garso nera is dusliaus kaskiek  padirba variklis ir atsiranda turbo svilpimas per dusle paskui jis issijungia po kiek laiko vel svilpia ar taip turi but? kaip svilpia per dusle tuo metu ir stipriau meta dumus atrodo kad turbina greiciau sukasi.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Turbina svilpia kai jos slydimo guoliai paesti, tada per juos ir tepala pradeda varyt lauk. Kuo didesne apkrova varikliui, tuo daugiau dumu? bajorinas jau aprase, kaip patikrint turbinos guolius. Nuimk isiurbimo slanga prie turbinos ir ziurek kaip kas.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 30, 01:26:18 sukūrė vytoksas »

• Žiūrėti profilį
dekui  ;)

Neprisijungęs airidytto

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 1.9 81 melynai dumina uzmetus gazo
« Atsakymas #22: 2011 Balandžio 02, 22:24:53 »
Sveiki, karocia siandien vykstan atostrada normaliu greiciu dingo galia, pradejoosklisti meli dumai. sustojau radau problema buvo is siublio gryztamoji slangute suskirdusi, pakeiciau uzkuriau atomobili automobilio apsukos sukilo iki max ir nebejo uzgesinti, bet ir toliau melina duma mete. siaip netaip uzgesines ant pavaros, atjungiau akumus ir apsukos gryzo. Bet automobilio galios vistiek nebuva, taigi kol partempe namo, visa kelia buvo uzvestas automobilio variklis ir dingo tepalai is automobilio.(pries tai tikrinau ir buvo norma), noreciau suzinoti kur dingo tepalai ir kas galetu buti atomobiliu..

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Balandžio 02, 22:41:53 »
tepalai isgarava tau per duslika :D ziurek turbinai karocia bus kaput ir interkuleri su visom slangom plauk nuo tepalu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Balandžio 03, 00:11:01 »
tepalai isgarava tau per duslika :D ziurek turbinai karocia bus kaput ir interkuleri su visom slangom plauk nuo tepalu

Tai jau ir plauti nebus ka, viskas isdege  :-], labai pasiseke, kad vaziuojant uzsigazavo ir ant begio stabdei, o tai tik skyles bloke butum rades is savo variklio.