Žodžiu istorija tokia. Prieš žiemą turėjau problemų, vieną dieną kuriasi, kita nesikuria. Rado problemą, laidai grybavo senos signalizacijos ir dar rėlę keitė. Viskas okey tada buvo. Pavažinėjau va iki KOVO pabaigos tik dabar išvis nepavažiuoju.
Užsikuria tik pastovėjusi bet kokiai vienai sekundei - ir iškarto uždusta.
Antrą kartą bandant retkarčiais užsikuria bet tada jau apsukos nespėja net pakilti iki 1k rpm ir dusta.
Po to toliau bandant suk nesukęs... nesikuria ir daryk ką nori...
Nuvares aš mašiną pas čia kaikurių rekomenduojamą meistrą Valodia 865 973 342. Netoli mandarino sankryžos požeminis garažas.
Žmogus iki 5-6 vakaro dirba servise, vakarais garaže ant saves, turi kompą ir t.t. Jau dvi savaites laiko mano mašiną, sakė viską žiūrėjo ir laidus, ir siurblį, ir variklio kompą bandėm keist.
Tepalai ir visi filtrai keisti prieš žiemą. Baltarusiškas dyzelis buvo piltas tik vieną kartą pilnas bakas berods. Pravažiuota po visų keitimų ~6-7k km.
Šiandien man pasakė kad tepalo siurblys. Sako per didelį slėgį paduoda, tada kažkaip ten privaro tepalo į kompensatorius ir po to dingsta kompresija ir tada dusta ji. Kažkaip sakė kad nuiminės karterį ir tepalo siurblį, bandys sutvarkyt siurblį ir dės atgal. Už tokį malonumą jis nori 250Lt. Dar sakė kad žiūrės siurblyje tokį vožtuvą (pamiršau kaip vadinasi ) kuris ant spyruoklės stovi, sako gali būti jis užstriges ir gal užteks vos jį pajudint kad atšoktų ir ale toliau viskas bus gerai. Tai ar atsiras žmonių kurie man paaiškintų ar tokia problema ir kaina yra proto ribose?
P.S. šneku kaip moku, nes mašinose nelabai suprantu, tačiau bandau
Dar žmogelis keitė mano ABS daviklį dešinės pusės galinį sakė kainavo daviklis ~40-50Lt + pakeitimas + 2 savaičių krapštymasis ir problemos iekšojimas dėl ko nesikuria = 200Lt. Ir vėl gi klausimas ar tai normali kaina?