Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 1.9TDI 66kW užsiveda ir iškarto uždusta. PRAŠAU PADĖKIT  (Skaityta 3210 kartus)

Neprisijungęs vorobeyka7

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Žodžiu istorija tokia. Prieš žiemą turėjau problemų, vieną dieną kuriasi, kita nesikuria. Rado problemą, laidai grybavo senos signalizacijos ir dar rėlę keitė. Viskas okey tada buvo. Pavažinėjau va iki KOVO pabaigos tik dabar išvis nepavažiuoju.

Užsikuria tik pastovėjusi bet kokiai vienai sekundei - ir iškarto uždusta.
Antrą kartą bandant retkarčiais užsikuria bet tada jau apsukos nespėja net pakilti iki 1k rpm ir dusta.
Po to toliau bandant suk nesukęs... nesikuria  ir daryk ką nori...

Nuvares aš mašiną pas čia kaikurių rekomenduojamą meistrą Valodia 865 973 342. Netoli mandarino sankryžos požeminis garažas.
Žmogus iki 5-6 vakaro dirba servise, vakarais garaže ant saves, turi kompą ir t.t. Jau dvi savaites laiko mano mašiną, sakė viską žiūrėjo ir laidus, ir siurblį, ir variklio kompą bandėm keist.

Tepalai ir visi filtrai keisti prieš žiemą. Baltarusiškas dyzelis buvo piltas tik vieną kartą pilnas bakas berods. Pravažiuota po visų keitimų ~6-7k km.

Šiandien man pasakė kad tepalo siurblys. Sako per didelį slėgį paduoda, tada kažkaip ten privaro tepalo į kompensatorius ir po to dingsta kompresija ir tada dusta ji. Kažkaip sakė kad nuiminės karterį ir tepalo siurblį, bandys sutvarkyt siurblį ir dės atgal. Už tokį malonumą jis nori 250Lt. Dar sakė kad žiūrės siurblyje tokį vožtuvą (pamiršau kaip vadinasi ) kuris ant spyruoklės stovi, sako gali būti jis užstriges ir gal užteks vos jį pajudint kad atšoktų ir ale toliau viskas bus gerai. Tai ar atsiras žmonių kurie man paaiškintų ar tokia problema ir kaina yra proto ribose?

P.S. šneku kaip moku, nes mašinose nelabai suprantu, tačiau bandau  :bedantis:
Dar žmogelis keitė mano ABS daviklį dešinės pusės galinį sakė kainavo daviklis ~40-50Lt + pakeitimas + 2 savaičių krapštymasis ir problemos iekšojimas dėl ko nesikuria = 200Lt. Ir vėl gi klausimas ar tai normali kaina?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Del kainu neklausk, visos jos skirtingos, kaip ir meistru darbas.
Paimk paneles polirolio ir nuemes nuo isiurbimo koliko slanga pusk ir kurk, jeigu uzsikurs ir dirbs ant polirolio, tepalas ne prie ko.

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Del kainu neklausk, visos jos skirtingos, kaip ir meistru darbas.
Paimk paneles polirolio ir nuemes nuo isiurbimo koliko slanga pusk ir kurk, jeigu uzsikurs ir dirbs ant polirolio, tepalas ne prie ko.

Gal kokį pavizdį numestum paneles polirolio? Nes esu girdėjes tik apie paneles visokią chemiją riebalinę kur valyt o apie kažką tokio nesu net girdėjes :D

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Dvi savaites ieskot gedimo ir nerast, sitokiai auto su tokiu varikliu....  (z)  Gal jis net neiesko, o valandini ikaini tau skaiciuoja.  :bedantis:  Kas liecia nesikurima, tai teoriskai imanomas variantas, kad tepalo siurblio redukcinis voztuvas uzsikirtes, kuriant perpumpuoja kompensatorius, to pasekoje kompensatoriai palieka pravertus voztuvus ir del to dingus kompresijai- nesikuria. Bet praktiskai- toks variantas stipriai abejotinas.  (-)  Tokiu atveju uzvedus ir uzgesus varikliui, sekanti karta vel uzvest pavyktu tik kai slegis is kompensatoriu iseitu, ne anksciau kaip po minutes, iki tol sukimas starteriu butu kaip su issuktom zvakem- lengvas be pasipriesinimo. Mano versija butu- imobilaizeris blokuoja uzvedima.  :V  Bet tokiu atveju- kas per meistras, jei dvi savaites to nesuprast?
P.S. Karteri nuimt/uzdet ir pakeist tepalo siurbli tokiam motorui po Audi A3 kapotu- max valandos darbas, dirbant be pirikuru.  :smoke: Tad 250lt...kaip cia pasakius... :V

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Dvi savaites ieskot gedimo ir nerast, sitokiai auto su tokiu varikliu....  (z)  Gal jis net neiesko, o valandini ikaini tau skaiciuoja.  :bedantis:  Kas liecia nesikurima, tai teoriskai imanomas variantas, kad tepalo siurblio redukcinis voztuvas uzsikirtes, kuriant perpumpuoja kompensatorius, to pasekoje kompensatoriai palieka pravertus voztuvus ir del to dingus kompresijai- nesikuria. Bet praktiskai- toks variantas stipriai abejotinas.  (-)  Tokiu atveju uzvedus ir uzgesus varikliui, sekanti karta vel uzvest pavyktu tik kai slegis is kompensatoriu iseitu, ne anksciau kaip po minutes, iki tol sukimas starteriu butu kaip su issuktom zvakem- lengvas be pasipriesinimo. Mano versija butu- imobilaizeris blokuoja uzvedima.  :V  Bet tokiu atveju- kas per meistras, jei dvi savaites to nesuprast?
P.S. Karteri nuimt/uzdet ir pakeist tepalo siurbli tokiam motorui po Audi A3 kapotu- max valandos darbas, dirbant be pirikuru.  :smoke: Tad 250lt...kaip cia pasakius... :V

Na turėjau pora bėdų su imobilaizerių, labai retai jis man sugrybauja bet kai būdavo tai užgęsus mašinai mirksi jo lemputė. O čia mano atvėju niekas nemirksi ir niekas nesidaro :D Ta prasme imobilas visviena gražiai suveikdavo ištraukus ir įkišus raktą, o dabar tai dariau šimtą kartų ir nei lempučių jokių nei nieko...
Kitas dalykas dar padėsiantis gal kažką jums pasakyti tai būtų toks.

Bandėm su draugu užtempti, tai trečiu bėgiu užsivedė, važiavom ne per greičiausiai tai apsukos buvo ~1,1k rpm. Galvojau užsivedžiau tai pamėginsiu "šauti" antrą bėgį. Tik įmyniau sankabą ir uždusau...

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Jeigu tai ne immo, tuomet galbut kuro tiekime beda, arba tiksliau kuro siurblyje...  :V  Tikrinot ar iki forsunkiu kuras ateina? O only Audi turejo omenyje aerozolini paneles gaivikli-valikli. Tas kur flakoneliuose, labai degus.  ;)  Jei papurskus jo i isiurbimo kolektoriu variklis vedasi, problema- kuro nebuvimas

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Jeigu tai ne immo, tuomet galbut kuro tiekime beda, arba tiksliau kuro siurblyje...  :V  Tikrinot ar iki forsunkiu kuras ateina? O only Audi turejo omenyje aerozolini paneles gaivikli-valikli. Tas kur flakoneliuose, labai degus.  ;)  Jei papurskus jo i isiurbimo kolektoriu variklis vedasi, problema- kuro nebuvimas

Aaaa, paprastas tas purškalas :D
O šiaip nu nenusimanau mašinose bet nuėmus plastmase variklio, yra 4 žvakės ir šalią jų dar 4 galvos tokios, spėju ten ir yra purkštukai gal tie. Atsukes vieną buvau, vedžiau - purškia kurą.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
dar gali buti uzsikises katalizatorius arba isiurbimo kolektorius nuo egr

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Galimas dalykas, bet su poliroliu griebtu ir spjautu atgal. Buvo ir toks atvejis, kad galu nerado, su poliroliu nesikure, itare , kad varikliui amen, o buvo tik uzstrigusi gesinimo sklende prie EGR :-)

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį

Na katalizatoriu turiu. O egr tai apsišikes ties ta galva po kapotu apsitepalaves...

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
Man tai labai panašu, kaip only parašė:
Galimas dalykas, bet su poliroliu griebtu ir spjautu atgal. Buvo ir toks atvejis, kad galu nerado, su poliroliu nesikure, itare , kad varikliui amen, o buvo tik uzstrigusi gesinimo sklende prie EGR :-)
:V
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Tai žodžiu atsiimsiu aš tą mašiną iš jo su jūsų pagalba manau pasidarysiu. Sakykit gal nufilmuot ir čia įkelt video kaip ji dusta? :bedantis:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai žodžiu atsiimsiu aš tą mašiną iš jo su jūsų pagalba manau pasidarysiu. Sakykit gal nufilmuot ir čia įkelt video kaip ji dusta? :bedantis:

Pradziai padaryk kaip patariau, minutinis reikalas, bet jeigu uzsikurs ir dirbs gali drasiai su tuo flakonu skelti meistrui i galva :D

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Pradziai padaryk kaip patariau, minutinis reikalas, bet jeigu uzsikurs ir dirbs gali drasiai su tuo flakonu skelti meistrui i galva :D

Nu okey, mėginsiu. Tai darbų eigą jeigu ką pranešinėsiu čia, nepabėkit, pasidarykit kad praneštų apie atsakymus :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu okey, mėginsiu. Tai darbų eigą jeigu ką pranešinėsiu čia, nepabėkit, pasidarykit kad praneštų apie atsakymus :D

Kur jau pabegsim, noredamas neisvysi :-]

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Na automobiliukas sutvarkytas... Kam įdomu kas nutike buvo? :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Na automobiliukas sutvarkytas... Kam įdomu kas nutike buvo? :D
nu tai parašyk gal

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Intriga nori islaikyt :D Na tarkim speju kad kuro atbulinis voztuvas kaltas buvo :-]

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
Intriga nori islaikyt :D Na tarkim speju kad kuro atbulinis voztuvas kaltas buvo :-]
manau gesinimo sklende,ar kazkas susije su oro isiurbimu-ismetimu

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
is paskutines autoriaus zinutes bandau daryt isvada kad kazkokia smulkmena buvo, apie kuria cia net nekalbeta :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
is paskutines autoriaus zinutes bandau daryt isvada kad kazkokia smulkmena buvo, apie kuria cia net nekalbeta :D

Bijo sakyti, nes kazkam bonka skolingas bus :D

Neprisijungęs vorobeyka7

• Žiūrėti profilį
Aktyviai čia jūs... Aš nenusimanau labai tai pasakysiu kaip man sakė draugelis kuris užtruko 15min  :O :-] :-]

Prie gesinimo sklendės vožtuvėlis kuris kiek supratau ją valdo, buvo įplyšusi jo membranėlė ir jis ten grybavo ir uždarytą sklendę laikydavo... Bet visvien krč sumokėjau 90Lt už ABS tvarkymą... 200Lt už laikymą dviejų savaičių...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aktyviai čia jūs... Aš nenusimanau labai tai pasakysiu kaip man sakė draugelis kuris užtruko 15min  :O :-] :-]

Prie gesinimo sklendės vožtuvėlis kuris kiek supratau ją valdo, buvo įplyšusi jo membranėlė ir jis ten grybavo ir uždarytą sklendę laikydavo... Bet visvien krč sumokėjau 90Lt už ABS tvarkymą... 200Lt už laikymą dviejų savaičių...

Is taves bonke :goodboy: Bus jau antras kartas kai toks kvailas gedimas ir dar kvailesnis papuoles meistras :-] Bet stai vietoj to, kad toki meistra pasiusti kuo toliau, dar mokejai uz laikyma, niekaip nesuprantu (-)

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Normalus saziningas meistras turetu neimti pinigu jei jau gedimo nesugebejo nustatyt.  (-)