Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 1.9 81kw 1998m. labai sunkiai uzsyla variklis.  (Skaityta 2147 kartus)

Neprisijungęs liniz

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Turiu tokia beda, kad variklis labai sunkiai uzsyla. Uzkuriu masina, po leto parukydamas apsivalau ~7-8min., ir tada tik pradedu vaziuoti, vaziuoju iki darbo 15km., ir tik atvaziavus i darba rodykle nezymiai pakyla nuo 60 temperaturos ribos. O kai gerai pagainioju tada uzsyla max iki ~85C, o kai sustoji temperatura akyse krenta, atsidariau kapota, islipau ir ziuriu kad ne vienas ventiliatorius nesisuka, o temperatura vistiek leidziasi labai greitai.Pakeiciau nauja termostata ir antifryza. Klaidu jokiu niekas nemeta. Ka patartumet?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
termostatas.

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Nieko kito nepatarsi, pirkai china termostata, reika dar karta pirkti ne china ir jei prisiklauses "patarimu" uzglusinai EGR tai ji atgluskink tada variklis laisva eiga ir be apkrovos sildysis savo ismetamomis dujomis ;)

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
jei syla ir radiatorius, tai termostas.
p.s. is situ varikliu aplamai sunku siluma isgauti ;)

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats buvo. Pakeiciau termostata ir problema dingo. Ziema -15 per vaziuojant mieste per 15min 90 laiko. Termostata rekomenduociau Wahler firmos (mokejau 32lt)

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
Niekas nieko nesildys.
Pas man EGR veikiantis, termostatas naujas (wahler), vandens pompa neseniai keista ir visa kita.
Dyzelis yra dyzelis. Nori ar ne, syla ilgai. Anksciau, kai sildydavau saviske, laukdavau apie 20 min, kad isest i kiek siltesne auto. Iki darbo man 13 km, po 20 min sildymo ir nuvaziuoto ~puses kelio, gslima buvo nussimt pirstines. Temperaturos rodykle ~70~80 rode.
Dabar uzkures masina, palaukiu kol apsukos normalizuojasi ir vaziuoju, nekeldamas apsuku daugiau 2k., ir stebuklas, masinoj silta darosi toj pacioj vietoj, pusiaukelej iki darbo, temp. pakyla tiek pat. Ir niekada nepakyla iki ~90. Esant daugiau nei -10 temperatura krenta. Ant akiu.
Viskas tvarkinga.  (H-)
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Niekas nieko nesildys.
Pas man EGR veikiantis, termostatas naujas (wahler), vandens pompa neseniai keista ir visa kita.
Dyzelis yra dyzelis. Nori ar ne, syla ilgai. Anksciau, kai sildydavau saviske, laukdavau apie 20 min, kad isest i kiek siltesne auto. Iki darbo man 13 km, po 20 min sildymo ir nuvaziuoto ~puses kelio, gslima buvo nussimt pirstines. Temperaturos rodykle ~70~80 rode.
Dabar uzkures masina, palaukiu kol apsukos normalizuojasi ir vaziuoju, nekeldamas apsuku daugiau 2k., ir stebuklas, masinoj silta darosi toj pacioj vietoj, pusiaukelej iki darbo, temp. pakyla tiek pat. Ir niekada nepakyla iki ~90. Esant daugiau nei -10 temperatura krenta. Ant akiu.
Viskas tvarkinga.  (H-)
ir tamstai kaltas tik termostatas...  :) kodel pas mane 2,5 ir temperatura visalaik 90 wahler is lietuvos rinkos stovi...   (h) siryt buvo -15,isilo iki 90,po 8- 9 km.

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
2.5 yra 2.5...
Tai kiek as tu termostatu keist galiu?..  :think: ir kiek a3, kiek golpu... Visi daugmaz vienodai ilgai syla ir sala stovedami (jei daugiau kai -10).
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
jei slanga uz termostato nesyla, tai termostatas geras.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
2.5 V6 man ankščiau pradėdavo pūst drungną/ šiltą orą nuvažiavus apie 3-4 km, dabar su 1.9 reikia apie 8-9 km. Vandens pompa nauja, naujas wahler termostatas ir sustojus krinta temperatūra, bet kai pečiukas išjungtas ir užvesta vietoj stovi, tai iki 90 pati užkyla, jei buvo važinėta prieš tai.

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Viena karsta kita salta...  :think:
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
2.5 V6 man ankščiau pradėdavo pūst drungną/ šiltą orą nuvažiavus apie 3-4 km, dabar su 1.9 reikia apie 8-9 km. Vandens pompa nauja, naujas wahler termostatas ir sustojus krinta temperatūra, bet kai pečiukas išjungtas ir užvesta vietoj stovi, tai iki 90 pati užkyla, jei buvo važinėta prieš tai.
Identiskai...  (+)
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ant 1.9tdi greit uzsyla bet salone marozylnikas :(

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
2.5 yra 2.5...
Tai kiek as tu termostatu keist galiu?..  :think: ir kiek a3, kiek golpu... Visi daugmaz vienodai ilgai syla ir sala stovedami (jei daugiau kai -10).
(-) kaip tik 1,9 greiciau isyla nei 2,5. kaltas tik termostatas.zinant lietuvos verslininku suktybes pirk viska pigiau ir gaut kuo daugiau pelno,nera ko stebetis kad daug termostatu blogai dirba. (gal kokia brokuotu partija pa pigiai gavo,nepraejusiu testo.) pabandyk is audi centro ,,wahler,, nupirkt ir pamatysi skirtuma.arba perki iskarto 3 is parduotuves ir bandai,kol rasi gera.likusius grazini.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Bet tai negi naujas gali veikt taip pat kaip ir senas ? Nes man su senu lygiai tas pats darėsi.  :think:

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
(-) kaip tik 1,9 greiciau isyla nei 2,5. kaltas tik termostatas.zinant lietuvos verslininku suktybes pirk viska pigiau ir gaut kuo daugiau pelno,nera ko stebetis kad daug termostatu blogai dirba. (gal kokia brokuotu partija pa pigiai gavo,nepraejusiu testo.) pabandyk is audi centro ,,wahler,, nupirkt ir pamatysi skirtuma.arba perki iskarto 3 is parduotuves ir bandai,kol rasi gera.likusius grazini.

Butent taip ir yra. As pirkau dirzo itempeja vienoj autodaliu paruotuvej vilniuje (pavadinimo neviesinsiu) emiau INNA firmos uz 250lt, o gryzes i garaza atsidarius dezute radau NSK made in Poland. Tai nieko nedelsdamas nuveziau atgal ir pasiemiau pinigus. Daugiau i ta parduotuve nebesinori vaziuot, kai zinai kad ta nsk itempeja galima nupirkt uz puse kainos. Nes kiek domejaus tai kinu ir lenku nuo 120 iki 150, normalus apie 200-300lt.

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Siaip, visas dalis perku is Bratkos, jo daliu kokybe skustis neteko. Paskutini (3) termostata pirkau is vokietijos.  (H-)
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Bet tai negi naujas gali veikt taip pat kaip ir senas ? Nes man su senu lygiai tas pats darėsi.  :think:

taip,gali.net ir wahler (jai nepraejo testo ir buvo parduotas kaip brokas.(per anksti atsidaro,ar ustringa iki galo neuzsidares)  )  paklauskit pas savo pardavejus is kur gauna dalis (termostatus) ir pasidomekit kiek audi centre kainuoja termostatas. arba pas tiesiogini importuotoja.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
nusiperki termostata ir pasitikrini ji isvirdamas ir busi garantuotas geras ar ne, pas mane behr stovi isiviriau prie 87 pradeda atsidarinet ties 90 pilnai atsidaro vestant ties 85 vel uzsidaro, o temperatura 90 retai pasiekia (b4 1.9tdi), nebent po pusnis pasidavus arba jei peciukas ant salto nustatytas, siluma taupyt labai padeda variklio apsauga ir kartonas priekyje.

Neprisijungęs Kindza

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Pas mane situacija tokia pat 98m, 1.9 TDI 81 kW, AFN, sunkiai syla kai yra -10 lauke, o tai kam reikalingos antifrizo pasildymo zvakes 3 isuktos ??? Gal kas galetu papasakoti kada jos sildo? Buciau dekingas, nes pasitikrinau, jos visos trys veikiancios. Laukiu komentaru.

Neprisijungęs HARIBO

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
turejau as a4 1.9tdi 81kw,viskas buvo tvarkoja bet viestiek nesilo pas draugus irgi ta pati beda manau tik vebasta padetu papildomai imuontuota bet nepigi investicija tiek pas mus ziemos ir buna galma pakentet.

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Sndn ryte vaziavau su savo 1,9 81kw tai nuvaziavus apie 10km jau buvo 90 variklio temperatura. Bat pas mane peciukas nepucia silto oro :(

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
nebijokit, pas mane irgi tdi nesyla greitai, o jei uzsyla ir sustoji, palieki ant laisvu sukiu - temp iskarto krenta. termostatai irgi keisti keli.

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ant laisvu kaip ir nekrenta. Bet jauciu kai pakeisiu peciuko radiatoriu bus tas pats kaip ir visiems. Nes dabar gana greitai isyla iki 90 ir stovint nekrenta, bet uztai salone kaip lauke beveik, vos vos silta pucia.