Žodžiu nuvariau į draugystės gatvę, ten remontuoja siurblius, dyzelinius variklius ir panašiai, tai žodžiu kalė man per elektrinę dalį su plaktuku vieną kartą ir tipo susitvarkė, grįštu namo, prie namo vėl pradėjo trūkčiot, gerai grįštu pas juos, sakau vėl tas pats, gerai, dar kartą kalė į tą pačią vietą, vėl laimingas aš, trim litų sumokėjau ir sako laikys čia. Gerai, patikėjau, važiuoju iš jų to serviso kiemo ir spaudžiu pedalą iki dugno ir netraukia visai, visiškai dingo trauka, vėl grįštu, sakau grąžinkit trauką man, padarykit kaip buvo ir dingstu, tai man tas meistras sako, cituoju: "ką tu čia bl*t nori stebuklų, čia tau bl*t ne vaikų darželis, varyk iš čia, kai turėsi naują siurblį galėsi grįšt." Nu aš sakau nusiraminkit, pinigus tai sumokėjau ir jis mane vistiek pasiuntė. Grįžau namo, pats susireguliavau kaip buvo ir toliau važinėju. Kolkas netrukčioja labai. Tai va, dabar bijau meistrų, nežinau kur važiuot. O į diridą paskambinau, sako: tai jo, čia tau elektrinė dalis parėjus, 1500lt. ir pakeičiam naują.