Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a100 (c4) 2.5TDI kuro siurblio problemos  (Skaityta 2986 kartus)

Neprisijungęs elsaro

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
a100 (c4) 2.5TDI kuro siurblio problemos
« Topic Start: 2011 Rugsėjo 20, 21:14:10 »
Sveiki, siurblio problemos puola. Kai variklis šaltas, viskas veikia tobulai gražiai, kai tik pašyla pradeda tampytis, kratosi visas, labai nemaloniai. Manau kad čia tik siurblys, todėl kad seniau pyliau prastesnį kurą ir būdavo kad ant laisvų apsukų pasigazuoja vis mašiniukas, tada pradėjau pilt gerą ir viskas susitvarkė, nuvažiavau 7000km. Dabar pavažinėjau porą dienų su rezervu kuro, na skaityk tuščiu, jau net sunkiai kūrėsi ir vėl pradėjo gazuotis ji man kaip anksčiau, o dabar išvis, tamposi, nežinau net kas darosi, bet tik ant laisvų apsukų. Nors dar kai važiuoju normaliu greičiu ir atleidžiu gazą su įmesta pavara irgi trūkčioja ji man. Gal galit patart ką daryt, kur kreiptis, gal čia kas baisaus ir sudėtingo ir labai brangaus, nežinau, bijau galvot. Kuro filtras pakeistas prieš 5000km. su pakeistu filtru pyliau tik gerą kurą. Laukiu patarimų.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 18, 22:40:31 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs justis17

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
pats temos pavadinime uzdavei klausima pats ir atsakei veliau..tempk ten kur taiso siurblius ir pasakys tau kas per bedos ir ar brangus tas remontas..

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
arba kuro uzsipilk ir filtra pasikeisk. nes jei kurui litu nera tai abejoju ar meistram uzteks.

Neprisijungęs elsaro

• Žiūrėti profilį
Žodžiu nuvariau į draugystės gatvę, ten remontuoja siurblius, dyzelinius variklius ir panašiai, tai žodžiu kalė man per elektrinę dalį su plaktuku vieną kartą ir tipo susitvarkė, grįštu namo, prie namo vėl pradėjo trūkčiot, gerai grįštu pas juos, sakau vėl tas pats, gerai, dar kartą kalė į tą pačią vietą, vėl laimingas aš, trim litų sumokėjau ir sako laikys čia. Gerai, patikėjau, važiuoju iš jų to serviso kiemo ir spaudžiu pedalą iki dugno ir netraukia visai, visiškai dingo trauka, vėl grįštu, sakau grąžinkit trauką man, padarykit kaip buvo ir dingstu, tai man tas meistras sako, cituoju: "ką tu čia bl*t nori stebuklų, čia tau bl*t ne vaikų darželis, varyk iš čia, kai turėsi naują siurblį galėsi grįšt." Nu aš sakau nusiraminkit, pinigus tai sumokėjau ir jis mane vistiek pasiuntė. Grįžau namo, pats susireguliavau kaip buvo ir toliau važinėju. Kolkas netrukčioja labai. Tai va, dabar bijau meistrų, nežinau kur važiuot. O į diridą paskambinau, sako: tai jo, čia tau elektrinė dalis parėjus, 1500lt. ir pakeičiam naują.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Eina sau... Cia Kaunas?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
kai gerai meistrai dyyyyyrba :)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Kai kuro norma patampe ir viskas tau jie.
Pas mane ne elektra bet mechanika buvo parejus ant siurblio...
Tai siurblio galva maksimaliai nuliesinus misini buvo, bet kuro norma 1.8 net... stovejo kai turejo but visai i kita puse.
Siulau tau diangostika pasidaryt. Gal ten daugiau dar problemu yra.

Neprisijungęs elsaro

• Žiūrėti profilį
Kaunas Kaunas čia... Žodžiu myliu savo mašiniuką, nervai jau baiginėjasi, ryt jei priims į dizelvitą vežu diangnostiką, ar verta, ką manot? Kaip ta dizelvita?

Neprisijungęs informatikas

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
Pabandyk cia nuvaziuot.  http://www.remontocentras.lt
As siandien allroad'a savo palikau ir nesigailiu. Su siurbliu bedos taip pat. Stengiasi vaikinai dirbt. Informuoja el. pastu kaip einasi darbai.

Neprisijungęs mariussssssssssss

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
reikia elektrine daly valyt ,prisirinko siuksliu nuo prasto kuro ir nuo pigaus filtro!nerasi laimes pasuk darysim roda.Vilkaviskis Marius 865849813

• Žiūrėti profilį
kolega, o kokiu budu galima isvalyt elektrine siurblio dali? :V

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
kolega, o kokiu budu galima isvalyt elektrine siurblio dali? :V

Buvo apie tai rašyta kelis kartus, pasinaudok paieška ;) Dalyvis (berods iš Rokiškio) net buvo nuoseklią eigą įdėjęs.

Neprisijungęs elsaro

• Žiūrėti profilį
Žodžiu, išskambinėjau visiem, Kaune ir ne Kaune, diagnostika tokia, reikia kito siurblio, net nesirestauruoja ir nesivalo kontaktai maniškio, tipo per senas. Tai va chebra PERKU 2.5 TDI 85kw. kuro siurblį! LABAI LABAI REIK jei kas turit ar žinot kas turi, padėkit, prašau.

• Žiūrėti profilį
galiu utenoje paklausti
rodos zinau kas turi

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Virsutine dali turiu su garantija.Sita virsu ne taip lengva isvalyt!Cia ne tas,kur nuo 94 ejo ir visi ji krapsto kas tik netingi ;)

Neprisijungęs elsaro

• Žiūrėti profilį
Labai labai reik tos elektronikos, jei ji veikia tai imu. Ir kontaktus būtų gerai gauti : )