Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2002 Audi A6. 132 kw - problema po variklio keitimo.  (Skaityta 1318 kartus)

Neprisijungęs Audi_klausimas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Keičiau 2002 m. Audi A6 132 kw variklį, tačiau tik mechaninę dalį, visa elektronika liko.

Problema: Mašinai stipriai trūksta traukos, variklis dirba puikiai apsukos kyla, tačiau greitis neadekvatus variklios apsūkoms. Pati mašina nevažiuoja greičiau nei 140 km/h.

Bandyta keisti oro srauto matuoklę, tikrinta kompresija, vakuumas, kuro degimas...

Gal kam teko susidurti su panašia problema arba gal kažkas turi minčių, kurioje vietoje yra gedimas.

Dėkui už pagalbą!!

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
Kokiu tikslu buwo keistas motoras? kas nutiko uzkale ar kas? o realus parodymai? turbina ir t.t.?

Neprisijungęs Julioze

• Įrašai: 333
    • Žiūrėti profilį
Ar buvo pajungta diagnostika ? Kaip tikrintas vakumas, paziurejai ar slangutes nekiauros ar pagal schema susijungineta tikrinai?  Kaip turbos darbas ,vamzdynas pajungtas gerai?

• Žiūrėti profilį
Pro kelis servisus buvo pravezta diagnostikai. Vakuumas kelis kartus tikrinas, slangutes uzkimstos ir tt. Visi parametrai normos ribose, turbina veikia puikiai. Niekas servisuose nesupranta kas yra, arba tie, kurie galetu suprasti, tingi gilintis :) Visa vasara jau sita beda turiu.

• Žiūrėti profilį
Kokiu tikslu buwo keistas motoras? kas nutiko uzkale ar kas? o realus parodymai? turbina ir t.t.?

Varikli keite, nes truko pagrindinis dirzas ir palamde viska. Visi parodymai normos ribose.

Neprisijungęs Julioze

• Įrašai: 333
    • Žiūrėti profilį
Idomiai cia , is kur esi ? gal po darbo paziureciau kame ten reples :)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

... tačiau greitis neadekvatus variklios apsūkoms.

arba sankaba buksuoja,arba jei automatas su juo kazkas netaip,arba nemoki paaiskint

• Žiūrėti profilį
Idomiai cia , is kur esi ? gal po darbo paziureciau kame ten reples :)

Alytus/Vilnius - jeigu turėtum laiko su ja užsiimt, atvežčiau laisvai :)

• Žiūrėti profilį

arba sankaba buksuoja,arba jei automatas su juo kazkas netaip,arba nemoki paaiskint
ūt
Automatas triptronic. 4 bėgis, apsukos jau virš4000, o greitis apie 90. Galvojau ir aš, kad galbūt kažkas su dėže nutiko, bet prieš keičiant variklį viskas gerai buvo. Ar galėjo su ja kažkas atsitikt stovint mašinai kol keitė variklį?

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Yra ten kazkoks niuansas sujungiant hidrobloka su deze (jei jis buvo nuimtas,cia ta pusle su smagraciu) kad galima dezes viduriuose kazka sulauzyt,bet tada gal isvis nevaziuotu,cia tik nuogirdos,bet vistiek kazkas su automatu netaip jei begio laiku nepermeta,nors tas automatas i daug ka reaguoja,kad ir pvz oro srauto matuokle,ji sugenda,o durniuot automatas pradeda...