Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2,5 tdi sunkiai kuriasi pastovejus (120kw)  (Skaityta 3181 kartus)

Neprisijungęs PHobas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
as kaip ir perziurejau temas, bet kazko panasaus i mano beda neradau (jeigu buvo tokiu temu, prsau nukreipti mane).
Auto B7 2,5 tdi 120kw 2006m, beda - sunkiai kuriasi pastovejus kuri laika (4-6 val), reik pasukti apie 5 sek. Jokiu problemu nera uzvedant saltos (po nakties, ar net keliu dienu nenaudojimo) arba siltos (jeigu stovi iki kokiu 2-3 val)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Normalu. Variklis atsala iki ~ +5 +10 laipsniu, pakaitinimo zvakes nesuveikia, todel ir reikia ilgiau pasukinti. Pas mane lygiai tas pats.

Neprisijungęs PHobas

• Žiūrėti profilį
bet kai lauke budavo 5 - 10 temperature ar kai po nakties , uzsivesdavo is puses pasukimo

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Sakau normalu. Kiek ciupinejes 2.5 v6, visiems tas pats. Jei reiktu sukinti 10s ir daugiau, tada tikrai butu nenormalu.

Atjunk variklio temperaturos davikli, kompas galvos, kad yra didelis minusas, vesis is puse apsisukimo.

Neprisijungęs PHobas

• Žiūrėti profilį
hm, nu ok pabandysiu ant dienu

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sakau normalu. Kiek ciupinejes 2.5 v6, visiems tas pats. Jei reiktu sukinti 10s ir daugiau, tada tikrai butu nenormalu.

Atjunk variklio temperaturos davikli, kompas galvos, kad yra didelis minusas, vesis is puse apsisukimo.

Nejuokink, 5 sekundes karkinti normalu sakai? :-]
Iš n turėtų v6 visi kaip bitės kūrėsi.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
ten galima per kompa pakoreguoti kad matytu vesesni varykli

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Nejuokink, 5 sekundes karkinti normalu sakai? :-]
Iš n turėtų v6 visi kaip bitės kūrėsi.
tai ir juokis. Paskaityk foruma, pries simta metu jau buvo isaiskinta ka parasiau. Dazniausiai is 5 sekundziu belieka 3 ir tas galioja tik prie minuso. Vasara to dalyko nebuna. Tai arba tau nepasitaike toks momentas arba eilini kart gyriesi kokie puikus pas tave automobiliai, o nematai visu likusiu...

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Nu nežinau... 2.5 v6 132kw, bau variklis kuriasi kuo puikiausiai. Ir per naktį pastovėjus ir po keletos h kuriasi puikiai. 5 sek brūžinti nenormalu. Čia toks variantas nebent jei kompresija pasėdus šiek tiek, tada gal ir atsiranda tokie brūžinimai prie +5 variklio temp. kai lauke geras minusas.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 05, 18:16:56 sukūrė Nesako »

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Pas mane lygiai ta pati bėda buvo, ir ne vienas forumietis su tuo susidūrė, forume jau diskutuota.
P.S. pardaviau taip ir neišsprendęs to dalyko.

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Sakau greiciausiai nepataikot ant to momento arba kaip zaudi sako, pas jus pakeista zvakiu kaitinimo temperatura... Pas mane vedasi visad kuo puikiausiai. Silta salta, bet tam tikru metu, prie tam tikros temperaturos neuzsiveda is puse apsisukimo, o uzsiveda is 2-3 variklio apsisukimu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
tai ir juokis. Paskaityk foruma, pries simta metu jau buvo isaiskinta ka parasiau. Dazniausiai is 5 sekundziu belieka 3 ir tas galioja tik prie minuso. Vasara to dalyko nebuna. Tai arba tau nepasitaike toks momentas arba eilini kart gyriesi kokie puikus pas tave automobiliai, o nematai visu likusiu...

Ka tu issiaiskinai? Ogi nieko ir dar kitus gydai, kad turi tris abarotus variklis suktis ir tai normalu. Netgi forume buvo aprasyta,kas sia beda tvarkesi ir esme buvo siurblio el dalyje.
Normalu sako :-]

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Ka tu issiaiskinai? Ogi nieko ir dar kitus gydai, kad turi tris abarotus variklis suktis ir tai normalu. Netgi forume buvo aprasyta,kas sia beda tvarkesi ir esme buvo siurblio el dalyje.
Normalu sako :-]
Nenormalu naujam automobiliui. Kiek pas musu nauju 2.5 v6? Beto el.dalies tvarkymas padeda tik mazam procentui automobiliu. Taip, kad su tavim diskusija baigta.

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
Pas mane db 120kw edetas bet kada ziebia vos pasukus rakteli ar tai -11 kaip siryt ar pliusas :) net per gerai visi sako :-]

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
man tik idomiausia, kaip jus zinot variklis ten puse abaroto apsisiko kol uzsikure ar ar tris ar penkis...  :goodboy: :-]

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
pas mane karsta nebesivede visi sake siurbliui amba.tai pakoregavo karsto variklio vedimasi.jei kaip patys sakot temperaturos fiske nuemus vedasi kuo puikiausiai tai va jums ir atsakymai.siurblio beda jau cia arba meginti pakuoreguoti parametrus ir tada ziureti

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
man tik idomiausia, kaip jus zinot variklis ten puse abaroto apsisiko kol uzsikure ar ar tris ar penkis...  :goodboy: :-]
Tuom kad vos vos rakteli pasuku ir fsio o ne 3-5s sukint :bedantis:

Neprisijungęs PHobas

• Žiūrėti profilį

as gal suabejociau, kad del temp daviklio, nes vakar pasivazinejus auto pastaciau apie 13h, o apie 17:30 uzvedinejau, tai suko vel ilgokai, bet pries uzvedeant buvo isijungusios pakaitinimo zvakes (teaoriskai turetu atkristi sis variantas) bet ryt vistiek pabandysiu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 05, 21:53:03 sukūrė PHobas »

Neprisijungęs PHobas

• Žiūrėti profilį
Pas mane lygiai ta pati bėda buvo, ir ne vienas forumietis su tuo susidūrė, forume jau diskutuota.
P.S. pardaviau taip ir neišsprendęs to dalyko.

Jeigu buvo jau diskutuota n kartu, gal galima butu mane nukreipti i tas temas, arba parasyti galimus gedimus

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nenormalu naujam automobiliui. Kiek pas musu nauju 2.5 v6? Beto el.dalies tvarkymas padeda tik mazam procentui automobiliu. Taip, kad su tavim diskusija baigta.

Tai tavo supratimu,jei suki 5 sekundes vairuodamas 2002m audi,cia irgi viskas ok? Gerai,nebediskutuok,nes techniskai vistiek nieko gero nepasakei cia, tik tiek,kad taip turi buti

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
nuvaziuok kas chipuoja ten viska padaris ir jei noresi pasicipuosi prie to pacio

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
pirmiausia isbandyk uzsivedima su atjungtu tem davikliu, jei uzsives geriau tai bus aisku, kad starta galima sutvarkyti programiskai, jei nepageres atjungus davikli tai programiskai nieko padaryti neimanoma ;)

Neprisijungęs PHobas

• Žiūrėti profilį
Tai tavo supratimu,jei suki 5 sekundes vairuodamas 2002m audi,cia irgi viskas ok? Gerai,nebediskutuok,nes techniskai vistiek nieko gero nepasakei cia, tik tiek,kad taip turi buti

As irgi uz tai kad 5 sek sukti yra negerai, turiu B4 1.9tdi, tai irgi vedasi is puses pasukimo (bet kai minusas, tai jau sunkiau, reik pabruzinti, bet ten as zinau, kad ir kuras seda, ir akumas jau nejaunas, el dalis siurblio pareina, ir pukstukai jau nesukelia pagyvene (160-170 bar) + myza pusiau) turiu vestis iskarto (na nebent kai didelis minusas ilgiau pasuki), kad ir siandien uzvedinejau B7 po nakties tai kazkur 2 ar 3 sekundes ir uzsivede, o pastovejus apie 3,5 h jau ilgiau sukau.

Neprisijungęs PHobas

• Žiūrėti profilį
pirmiausia isbandyk uzsivedima su atjungtu tem davikliu, jei uzsives geriau tai bus aisku, kad starta galima sutvarkyti programiskai, jei nepageres atjungus davikli tai programiskai nieko padaryti neimanoma ;)

Ryt reiks pabandyti, bet toks klausimas, kjurioje mazdaug vietoje jis randasi, masina turiu tik koki menesi, tai dar normaliai po kapotu nebuvau net ilindes ir aplamai mano pirmas V6 motoras:)

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
google visagalis  :goodboy:
audi 2,5tdi engine coolant sensor location
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Sausio 06, 15:21:19 sukūrė GintarasGT »