Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 40777 kartus)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Siurblys traukia iš bako iš filtro ir t.t.
Iš purkštukų į filtrą turėtų varyt, ne į siurblį.
I špurkštukų slėgis gainasi, bet sistemoj jo nesijaučia.
Abratkės į siurblį pajungtos tam, kad kartu su siurblio kuro perteklium ir iš purkštuko keliautų į filtra.
Vožtuvėlis ant filtro reikalingas užšildyt kurui kol yra šaltas.
Užgesinus variklį slėgio nelieka, nes kitaip tu neužgesintum variklio ;)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Siurblys traukia iš bako iš filtro ir t.t.
Iš purkštukų į filtrą turėtų varyt, ne į siurblį.
I špurkštukų slėgis gainasi, bet sistemoj jo nesijaučia.
Abratkės į siurblį pajungtos tam, kad kartu su siurblio kuro perteklium ir iš purkštuko keliautų į filtra.
Vožtuvėlis ant filtro reikalingas užšildyt kurui kol yra šaltas.
Užgesinus variklį slėgio nelieka, nes kitaip tu neužgesintum variklio ;)
dekui uz info ;) o dar toks klausimas pvz siurblys buvo uzsiorines,bet sistema nebuvo kazkai mechaniskai nuorinta tiesiok patampius masina uzsikure,pavazinejant su ja visas oras isvaromas is sistemos ar jis ir gali likt kazkur siurblyje ar dar kur kol jo mechaniskai nepasalinsi?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Išvarys tą visą orą, nepergyvenk ;)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Išvarys tą visą orą, nepergyvenk ;)
tai as pergyvenu del kitko,kad man naujo oro is kazkur prysiurbe :bedantis:

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
tai as pergyvenu del kitko,kad man naujo oro is kazkur prysiurbe :bedantis:
Quattro pas tave ?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Quattro pas tave ?
taip o koks skirtumas? tu cia apie baka?nes ir su pilnuteliu iki dangtelio uzpiltu baku tas pats :D

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
taip o koks skirtumas? tu cia apie baka?nes ir su pilnuteliu iki dangtelio uzpiltu baku tas pats :D
Na pagalvojau, gal del kolbos bake :-)
Pvz. Praeita ziema pasalus daugiau -15C Audi megdavo uzgesti, o uzsivezdavo po 10-15 min. lig nieko nebuvo. Vasara pakeiciau kolba bake, sia ziema kaitinio zvakes, akuma ir Valio, kai buvo daugiau -15C Audi negesdvo, tik idomu, ar tai itakojo, ka pakeiciau, ar tesiog kaip ir pas tave del oro ? :)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Na pagalvojau, gal del kolbos bake :-)
Pvz. Praeita ziema pasalus daugiau -15C Audi megdavo uzgesti, o uzsivezdavo po 10-15 min. lig nieko nebuvo. Vasara pakeiciau kolba bake, sia ziema kaitinio zvakes, akuma ir Valio, kai buvo daugiau -15C Audi negesdvo, tik idomu, ar tai itakojo, ka pakeiciau, ar tesiog kaip ir pas tave del oro ? :)
nemanau nes pilnutyelis bakas tai ten viskas pilna ir saliara statoil visada pilta,be to ir su 1/3 ir su puse ir su pilnu taspats ;) ir visai nepriklauso nuo lauko temperaturos kuresi ir prie -19 o dabar +3 ir tas pats ir jei man is ten sriebtu ora tai matyciau per permatoma zarnele ;) be to cia tik uzvedant toks sudas paskui jokiu bedu viskas super ;) ko vel nepastatai ilgesniam laikui lygioje vietoje ar priekiu auksciau ;) jeigu tik priekis bus nuo kalniuko ji ir po dvieju paru stovejimo uzsivede be problemu ;) cia va ir yra mistika :bedantis:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 14, 13:02:44 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Jei buvo nuimta elektrine dalis nuo siurblio, tai gali oro prisigaudyti pro tas gumeles kurie yra ant elektrines dalies. Dabar ne lietuvoje esu, tad negaliu paklausti kuo baigesi remontas ir kokia priezasti atrado, bet pastoviai uzsiorindavo pas zmogeli kuro sistema.

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
Siandien nusprendziau pakeisti visas abratkes slangutes ir prie siurblio taip pat.Poto nusipirkau nauja voztuveli ant filtro.Kainavo 129 lt autralitoj Kaune, jei kam idomu.Pasirodo pas mane senasis voztuvelis buvo atvirksciai idetas.Rodikle rode i siurblio puse, o pasirodo turi rodit i bako puse.Ta pastebejau tik del to, kad niekaip nesigavo idet fiksatoriaus.Ant senojo voztuvelio buvo nulauztas gabaliukas plasmases, tai netrukde jo uzfiksuoti.Naujo niekaip negalejau uzfiksuot.Beziurint ir pasimate sita klauda, o ji atvaziavo taip is Italijos.Po pakeitimo masina prastovejo dvi valandas lauke ir uzsikure nesipurtydama ir be dumu.Gali buti ,kad taip radau beda, atvirksciai istatytas atbulinis voztuvas.Bandziauji papurtyt, tai saratuko negirdejau barskant.Naujame jis puikiai girdejosi.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
na sian snekejau su tuo super meistru tai sake,kad sutvarke masina pasiimsiu tik rytoi tai ziuresiu kaip ten kas  :)  nustate,kad sistema prigaudo oro (ka as ir pats puikiai zinojau) tai jis pastate kazkoki voztuva ant abratkes kur konkreciai dar nemaciau,bet sake,kad dabar viskas ok  ;)  paklausiau kur sriebe ora ar rado,tai atsake,kad net nejieskojo  :D  iklijavo ta voztuva ir psio  :D  problema neisspresta o apeita  :goodboy:  kiek man tas voztuvas tarnaus ir ar neatsiras daugiau to oro siurbimo? ir nelabai suprantu kur statomas tas voztuvas ir jo veikimo tikslas  :think:  jeigu kuras pabega per abratke tai pastate voztuva,kad jis jo neisleistu taip suprantu, o tai masinai dirbant kaip tas kuras is abratkiu tekes adgal i baka jei jo voztuvas neisleis  :think:  nepatinka man tokie burimai svarbu vaziuotu  (8-)  ji turi vestis ir be jokiu voztuvu tai problema taip ir neisspresta taip gaunasi  :think:  rytoi vaziuosiu masinos tai snekesiu kas ten ir kaip  :D

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
na sian snekejau su tuo super meistru tai sake,kad sutvarke masina pasiimsiu tik rytoi tai ziuresiu kaip ten kas  :)  nustate,kad sistema prigaudo oro (ka as ir pats puikiai zinojau) tai jis pastate kazkoki voztuva ant abratkes kur konkreciai dar nemaciau,bet sake,kad dabar viskas ok  ;)  paklausiau kur sriebe ora ar rado,tai atsake,kad net nejieskojo  :D  iklijavo ta voztuva ir psio  :D  problema neisspresta o apeita  :goodboy:  kiek man tas voztuvas tarnaus ir ar neatsiras daugiau to oro siurbimo? ir nelabai suprantu kur statomas tas voztuvas ir jo veikimo tikslas  :think:  jeigu kuras pabega per abratke tai pastate voztuva,kad jis jo neisleistu taip suprantu, o tai masinai dirbant kaip tas kuras is abratkiu tekes adgal i baka jei jo voztuvas neisleis  :think:  nepatinka man tokie burimai svarbu vaziuotu  (8-)  ji turi vestis ir be jokiu voztuvu tai problema taip ir neisspresta taip gaunasi  :think:  rytoi vaziuosiu masinos tai snekesiu kas ten ir kaip  :D
Pats sau priestarauji. Tai nori, kad surastu problema, tai nori, kad Audi vaziuotu apejnant problema.
Stai tau ir super puper meistras, kuris net neieskojo kur gaudo ora...
Lig pastate kazkoki voztuva. Kai noresi kuro filtra keisti, ar nereikes vel voztuva sandarint ? :D
Idomu, kad ten rytoj pamatysi :D

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
tie voztuvai yra meistru balvonizmo parodymas, kaip tipo as axujenas mesitras, bet va ipysiu voztuveli ir ale tipo gerai bus.... tas voztuvelis visiska nesamone, nebent jie padeda tuo atveju jai sakes siurblio mechaninei dalei, nes jai beda oras, tai oras per abratke arba per padavima, jai per padavima tai pagrindas arba pats filtras nesandarus/ar voztuvelis tas filtre, arba siurblio mechaninei daly slegio palaikymo voztuvas nebelaiko, tad tas voztuvas kuriuos stato padeda gal 30proc is siu esanciu bedu

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
tas voztuvas statomas toj vietoj kur kuras iseina is filtro ir nueina jau i kuro siurbli, arba pries pat kuro filtra, kaip kuras ateina is bako i filtra (cia jau meistro profesionalumo lygio sprendimas kur statyt ji) o ant abratkes voztuva statyt, nelabai ji ten pastatysi, taip kad jai oras siurbiamas per abratkes tai jokie ten voztuveliai nepades visiskai o tik gremezdins vaizda atidarius kapota..
Jaigu tokia masina nesiveda ir manoma kad del oro atsiradusio sistemoj tai geriausia nusiimt voztuveli nuo filtro ir ziuret ar kuro yra jai ne, jai yra pilnai, tai tikimybe kad pro abratkes prisiurbia, o jai kuro nera, tai greiciausiai siurblio mechanines dalies slegio palaikymo voztuvui zopa
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 14, 22:52:10 sukūrė Edgaras7777 »

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Ir mane prieš porą metų šita bėda kamavo, pakeitė siurblio tarpines ir bėdos baigėsi. Per daug nesidomėjau ar tik tą kur elektrinė dalis užsideda ar daugiau tų tarpinių ten yra keičiamų, bet esmė tame, kad orą gaudė pro siurblio tarpines.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tas voztuvas statomas toj vietoj kur kuras iseina is filtro ir nueina jau i kuro siurbli, arba pries pat kuro filtra, kaip kuras ateina is bako i filtra (cia jau meistro profesionalumo lygio sprendimas kur statyt ji) o ant abratkes voztuva statyt, nelabai ji ten pastatysi, taip kad jai oras siurbiamas per abratkes tai jokie ten voztuveliai nepades visiskai o tik gremezdins vaizda atidarius kapota..
Jaigu tokia masina nesiveda ir manoma kad del oro atsiradusio sistemoj tai geriausia nusiimt voztuveli nuo filtro ir ziuret ar kuro yra jai ne, jai yra pilnai, tai tikimybe kad pro abratkes prisiurbia, o jai kuro nera, tai greiciausiai siurblio mechanines dalies slegio palaikymo voztuvui zopa
o ta voztuva siurblyje galima nauja nusipirkti ir paciam pasikeisti? mano atveju pastate voztuveli ale perdaryta atatinkamam slegiui tas meistriukas ant abratkes pries filtra (ta prasme pries tai nuo siurblio puses iki filtro ) tai kaip ir padejo kuriasi viskas gerai tai kaip ir problema isspresta,bet is kitos puses tikroji gedimo priezastis kaip ir nenustatyta....tai man dabar idomu tas slegio palaikymo voztuvas siurblyje jis stovi kiek suprantu desineje puseje stovint nuo masinos priekio ar imanoma ji paciam pasikeist :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 17, 10:50:38 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs bretas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, man irgi iskilo problemike su audi uzvedimu :( Salta kuriasi puse velnio, kai variklis pilnai isiles irgi kuriasi normaliai, bet jei isilusi varikli paliksi porai valandu, tai tada jau sunkiai vedasi, is tecio karto kokio prasukus truputi. Kolega iskart nugazdino sako, cia taip buna kai variklis i pabaiga, tipo kompresijos nera ir pan. Tai pradejau ieskot info sia tema. Beje Audi A4 B6 2002  2,5 tdi 132 kw, quatrro.
Kazkaip nesitiki, kai uzsiveda motoras dirba graziai, dumu nemeta.  Pakaitinimo zvakes pasikeiciau (is 6, 3 buvo blogos) dabar iskart bandysiu ieskotis kur pasimatuot kompresija, kad nusiramint, arba ne :D  Kokios dar priezastys galetu buti nesivedimo?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Sveiki, man irgi iskilo problemike su audi uzvedimu :( Salta kuriasi puse velnio, kai variklis pilnai isiles irgi kuriasi normaliai, bet jei isilusi varikli paliksi porai valandu, tai tada jau sunkiai vedasi, is tecio karto kokio prasukus truputi. Kolega iskart nugazdino sako, cia taip buna kai variklis i pabaiga, tipo kompresijos nera ir pan. Tai pradejau ieskot info sia tema. Beje Audi A4 B6 2002  2,5 tdi 132 kw, quatrro.
Kazkaip nesitiki, kai uzsiveda motoras dirba graziai, dumu nemeta.  Pakaitinimo zvakes pasikeiciau (is 6, 3 buvo blogos) dabar iskart bandysiu ieskotis kur pasimatuot kompresija, kad nusiramint, arba ne :D  Kokios dar priezastys galetu buti nesivedimo?
siurblys....

Neprisijungęs Dimis

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Simptomai tokie patys kaip mano A6C5 2000 2.5tdiQ 132kw. Slieku ieskojau visur, nuo kuro nusedimo, zvakiu nekaitinimo, temp.davikliu,kompresijos ir t.t.... :E Problema isspresta sureguliavus degimo kampa :smoke: Kainavo 60 lt, kuriasi kaip bitute (y)

Neprisijungęs bretas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Simptomai tokie patys kaip mano A6C5 2000 2.5tdiQ 132kw. Slieku ieskojau visur, nuo kuro nusedimo, zvakiu nekaitinimo, temp.davikliu,kompresijos ir t.t.... :E Problema isspresta sureguliavus degimo kampa :smoke: Kainavo 60 lt, kuriasi kaip bitute (y)

Hm, jo visas tas problemas ir as galvoje vis permetu, bet kuro nusedima atmeciau vien del to, kad ryte kai visa nakti prastovi geriau kuriasi nei pastovejus valanda ar dvi. Zvakes pasikeiciau. Kompresija irgi pamatuot noriu, reiks taip ir padaryt, nes idomu suzinot kiek ten jos like dar :) temperaturos daviklis irgi smestelejo galvoje, bet atmeciau nes galvoju, kad butu parode per diagnostika jo bloga veikima ar as klystu?  Diagnostika visai nieko nerode, jokiu klaidu jokiu nukrypimu. O stai degimo kampas nesove i galva, tik vakar si posta paskaicius ji prisiminiau, o tu dar sustiprinai viltis, kad mano zveriukas serga tik truputuka (j) tikiuosi tai pasitvirtins, jei ne eisim prie siurblio kaip rase Norbertas. ff

Neprisijungęs Dimis

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Hm, jo visas tas problemas ir as galvoje vis permetu, bet kuro nusedima atmeciau vien del to, kad ryte kai visa nakti prastovi geriau kuriasi nei pastovejus valanda ar dvi. Zvakes pasikeiciau. Kompresija irgi pamatuot noriu, reiks taip ir padaryt, nes idomu suzinot kiek ten jos like dar :) temperaturos daviklis irgi smestelejo galvoje, bet atmeciau nes galvoju, kad butu parode per diagnostika jo bloga veikima ar as klystu?  Diagnostika visai nieko nerode, jokiu klaidu jokiu nukrypimu. O stai degimo kampas nesove i galva, tik vakar si posta paskaicius ji prisiminiau, o tu dar sustiprinai viltis, kad mano zveriukas serga tik truputuka (j) tikiuosi tai pasitvirtins, jei ne eisim prie siurblio kaip rase Norbertas. ff

Pas mane nuolat uzsidegdavo ESP ir dar kazkas (gal ABS)
prietaisu skydelyje, ir su wagu rasdavau klaida 00550 - Start of Injection Regulation. Taigi vienas is problemos sprendimo budu buvo degimo kmpo reguliavimas (h)
Tikiuosi ir tau tik tokia beda :)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kad ir kaip nesinorėtų prikelti temos, reikia Jūsų pagalbos. žinau, kad skaityti bus daug, bet trumpai papasakoti neišeina, gal kokia smulkmena bus naudinga.

Vieną rytą iš pirmo karto neužsikūriau mašinos (pagalvojau, kad starterio nedasukau), iš antro karto burbuliuodama užsivedė. Vakare po darbo nebegyva. :(
bandžiau užkurti ant aerozolio (panėlėms, ne panelems, valyti (j) ), pastebėjau, kad neina kuras. tada dar spėjau nuvaryti nusipirkti kuro filtra (nors jis keistas prieš du mėnesius buvo, ir mm metu išardžius nebuvo jis jau toks purvinas), sustačius, vėl ant aerozolio užkuriau, nuorinau, ir kaip ir susitvarkė.
Sekantį rytą, vėl negyva, vamzdelyje nė lašo kuro. ta pati istorija su aerozoliu. Jei pastovi ilgiau nei valanda, pusantros, nebesiveda. Su tokia bėda važinėjau visą savaitgalį, apie 500 km susukta, viskas buvo salyginai OK. Tačiau pastebėjau, kad gaudo orą, taigi problema kaip ir aiški. Pasikeičiau filtro vožtuvą (naudotą), nepadėjo, o kuo toliau, tuo oro daugiau.
Praeitą savaitę, po sekmadienio gryžęs, pastačiau, galvojau reikės baką peržiūrėti, slangutes ir panaikinti orą. vidurį savaitės, dar sakau užsikursiu, reikia salerą išvažinėti, kad atidarius baką, neišsipiltų, tačiau tokiu pat būdu užkurus, ji dirbo jau sunkiau, oras matėsi, kad eina pastoviai, bet dar ėjo važiuoti. Nuvažiavus apie 500 m, beveik nustojo reaguoti į gazą. Šiaip ne taip po truputį gryžau į kiemą ir vėl pastačiau ją. Vakar pagaliau išsprendžiau bėdą dėl oro, pakeičiau visas šlangeles, dar kartą filtrą, vožtuvą.
Beieškodamas problemos, net seną siurblį pakeičiau, nes (va čia ir atsiranda bėda). Kol ieškojau oro bėdos, pajungiau siurblį tiesiai iš bakelio, užsipumpavo, užsivedė. Tačiau variklio darbas man nepatiko. Kas kokias 7-10 sekundžių variklis susipurtydavo, tarytum 1 sekundei dingtų kuras. Gazuoti leido irgi neilgai, panašiai kaip ir tada kai nustojo važiuoti, nustojo reaguoti į gazą. Užgesinau, užsikurė vel gerai, tačiau kuo toliau tuo variklio apsukos krito. Užvedant irgi toks įdomus momentas, užsiveda iškarto, variklis dirba nelabai gražiai, bet po 1-2 sekundžių, dar toks variklio šoktelėjimas, sakytum, jam kažkas dar kuro dadėjo. Nežinau kaip nupasakot tą garsą, bet labiausiai panašui į knarkimą. Tie sutrūkčiojimai, kaip knarkimas.
Taigi, būdamas garantuotas, kad turiu gerą siurblį (atsarginį), vakar pasikeičiau. Situacija tokia pati, tačiau kuo toliau tuo variklio apsukos krenta kol visai beveik nebesisuka variklis. Negalėdamas apsiklausyti kaip variklis dirba ant 400 apsisukimų, gesinu. tokia situacija, kad dabar jau net neužsiveda, o priverstinai užkūrus, jis net nebedirba, nes apsisukimų per mažą.

Tokia pati bėda su dviem siurbliais negali būti, per daug sutapimų.
Degimo kampas atpuola, jokių klaidu nėra.
Gal kam teko susidurt su tokia situacija. Mastau apie ECU, bet kažkaip man pačiam nelogiška....

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kad ir kaip nesinorėtų prikelti temos, reikia Jūsų pagalbos. žinau, kad skaityti bus daug, bet trumpai papasakoti neišeina, gal kokia smulkmena bus naudinga.

Vieną rytą iš pirmo karto neužsikūriau mašinos (pagalvojau, kad starterio nedasukau), iš antro karto burbuliuodama užsivedė. Vakare po darbo nebegyva. :(
bandžiau užkurti ant aerozolio (panėlėms, ne panelems, valyti (j) ), pastebėjau, kad neina kuras. tada dar spėjau nuvaryti nusipirkti kuro filtra (nors jis keistas prieš du mėnesius buvo, ir mm metu išardžius nebuvo jis jau toks purvinas), sustačius, vėl ant aerozolio užkuriau, nuorinau, ir kaip ir susitvarkė.
Sekantį rytą, vėl negyva, vamzdelyje nė lašo kuro. ta pati istorija su aerozoliu. Jei pastovi ilgiau nei valanda, pusantros, nebesiveda. Su tokia bėda važinėjau visą savaitgalį, apie 500 km susukta, viskas buvo salyginai OK. Tačiau pastebėjau, kad gaudo orą, taigi problema kaip ir aiški. Pasikeičiau filtro vožtuvą (naudotą), nepadėjo, o kuo toliau, tuo oro daugiau.
Praeitą savaitę, po sekmadienio gryžęs, pastačiau, galvojau reikės baką peržiūrėti, slangutes ir panaikinti orą. vidurį savaitės, dar sakau užsikursiu, reikia salerą išvažinėti, kad atidarius baką, neišsipiltų, tačiau tokiu pat būdu užkurus, ji dirbo jau sunkiau, oras matėsi, kad eina pastoviai, bet dar ėjo važiuoti. Nuvažiavus apie 500 m, beveik nustojo reaguoti į gazą. Šiaip ne taip po truputį gryžau į kiemą ir vėl pastačiau ją. Vakar pagaliau išsprendžiau bėdą dėl oro, pakeičiau visas šlangeles, dar kartą filtrą, vožtuvą.
Beieškodamas problemos, net seną siurblį pakeičiau, nes (va čia ir atsiranda bėda). Kol ieškojau oro bėdos, pajungiau siurblį tiesiai iš bakelio, užsipumpavo, užsivedė. Tačiau variklio darbas man nepatiko. Kas kokias 7-10 sekundžių variklis susipurtydavo, tarytum 1 sekundei dingtų kuras. Gazuoti leido irgi neilgai, panašiai kaip ir tada kai nustojo važiuoti, nustojo reaguoti į gazą. Užgesinau, užsikurė vel gerai, tačiau kuo toliau tuo variklio apsukos krito. Užvedant irgi toks įdomus momentas, užsiveda iškarto, variklis dirba nelabai gražiai, bet po 1-2 sekundžių, dar toks variklio šoktelėjimas, sakytum, jam kažkas dar kuro dadėjo. Nežinau kaip nupasakot tą garsą, bet labiausiai panašui į knarkimą. Tie sutrūkčiojimai, kaip knarkimas.
Taigi, būdamas garantuotas, kad turiu gerą siurblį (atsarginį), vakar pasikeičiau. Situacija tokia pati, tačiau kuo toliau tuo variklio apsukos krenta kol visai beveik nebesisuka variklis. Negalėdamas apsiklausyti kaip variklis dirba ant 400 apsisukimų, gesinu. tokia situacija, kad dabar jau net neužsiveda, o priverstinai užkūrus, jis net nebedirba, nes apsisukimų per mažą.

Tokia pati bėda su dviem siurbliais negali būti, per daug sutapimų.
Degimo kampas atpuola, jokių klaidu nėra.
Gal kam teko susidurt su tokia situacija. Mastau apie ECU, bet kažkaip man pačiam nelogiška....
o karomislai visi vietoje ?

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Negarantuoju, bet prieš 40k km visi buvo vietoj :-]
Bet ar dėl to galėtų būti tokie simptomai?

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
Negarantuoju, bet prieš 40k km visi buvo vietoj :-]
Bet ar dėl to galėtų būti tokie simptomai?
ir uzkurus pabandyk per vcds paleist 4 grupe basic setings ar ankstins ir velins degima , ir jei jau tiek darbo idejai tai nuimk dangtelius ir pasiziurek .