Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 43405 kartus)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Man irgi iškart toptelėjo mintis kompresiją patikrint, o kaip bandant užtraukt kuriasi?

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Nebus kaip cia forume, viska dare , bet salta nedirba , dumija, o tik paskui paraso, kad kompresija 15.
Nu beliko tik patikrint kompresija. Bet tai tas forumietis kaip tik ir rase, kad kompresija bloga bet zvakes jam per trumpos buvo sudetos. Sudejo tinkamas ir net su bloga kompresija puikiai kuriasi. Na bet cia jau ir vel speliojimas. Turbut teks vaziuot i servisa. Kad ir kaip as nemegstu ju, bet teks...

Man irgi iškart toptelėjo mintis kompresiją patikrint, o kaip bandant užtraukt kuriasi?

Nelabai supratau, kaip suprast užtraukt ?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 03, 08:46:31 sukūrė thoughtful »

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Na ka sian ryte vel tas pats su uzsikurimu,tik pas mane ne balti dumai labiau juodi su melsvais,man net pro ta gofra nuo egr padeda varyti tuos dumus bet cia vel kokia minute ir vsio nustoja visi kalatojimaisi ir dumai,buvau pas meistra tai patikrino zvakes visos sveikos diagnostika jokiu klaidu nerado parametrai visi ribose,na pasake,kad gal degima galima siek tiek paankstinti,bet tai sake nepades,snekejau del kompresijos tai pasake,kad jei ji mirus butu tai man ji ir pries siurblio remonta nesikurtu,tai pasiule tiesiok keisti siurbli gal jo mechanine dalis pradejo grybauti vat tokios meistru isvados

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Nuvaryk i Dyzel servisa Liepkalnio g. ten uz 80lt padarys diagnostika ir pasakys kame problema.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Nuvaryk i Dyzel servisa Liepkalnio g. ten uz 80lt padarys diagnostika ir pasakys kame problema.
taigi padare ta diagnostika ir nieko nerado viskas tvarkoi :-) tai kam vel pinigus ismetinet :think: kai atvaziuoji su silta masina tai viskas ciki buna ;) man tik vienas momentas keista anksciau ijungus degima girdedavosi toks suklaksejimas o dabar jo nera cia gal kokia rele suklaksedavo po kapotu?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
O patikrino ar įtampa į žvakes ateina?

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
taigi padare ta diagnostika ir nieko nerado viskas tvarkoi :-) tai kam vel pinigus ismetinet :think: kai atvaziuoji su silta masina tai viskas ciki buna ;) man tik vienas momentas keista anksciau ijungus degima girdedavosi toks suklaksejimas o dabar jo nera cia gal kokia rele suklaksedavo po kapotu?
Paliksi Audi per nakti pas juos, o is ryto jie padarys dignostika. Pas mane rele klaksejo, kai akumas senas buvo, pakeiciau akuma ir problema dingo.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
O patikrino ar įtampa į žvakes ateina?
sito tai netikrino nes masina karsta tai zvakes kaip ir neveikia :-) o del zvakiu pasake,kad jei jos visos neveiktu tai as vapsce jos neuzkurciau ;) snekejau dabar su vienu zmogum,tai jis man pasake,kad greiciausei kazkur siurblys prisigaudo oro tai ilgiau pastovejus ji ir purtosi ir dumija kol ora isvaro :-) tai teks man rodos kuro siurbli keisti ar restauruoti :-{

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
sito tai netikrino nes masina karsta tai zvakes kaip ir neveikia :-) o del zvakiu pasake,kad jei jos visos neveiktu tai as vapsce jos neuzkurciau ;) snekejau dabar su vienu zmogum,tai jis man pasake,kad greiciausei kazkur siurblys prisigaudo oro tai ilgiau pastovejus ji ir purtosi ir dumija kol ora isvaro :-) tai teks man rodos kuro siurbli keisti ar restauruoti :-{
As taip pat galvojau....Bet va pakeiciau ir lygiai tas pats :). Tai turbut siulyciau nuvezt kur i rimta servisa ir tikrai isitikint, kad tai siurblys. Nes kitaip gali but pinygai i bala ismesti. Cia tik patarimas.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
o dar toks pamastimas,tas temperaturinis daviklis kuris atsako uz pakaitinimo zvakiu veikima jin negali gryba pjauti ir esant saltai masinai gal koki kura paduoda kaip siltai? ar jis uz kuro misini neatsako?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
ir dar toks klausimas kokius mazgus ziureti pro kur ji gali potruputi prigaudyti oro?

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
o dar toks pamastimas,tas temperaturinis daviklis kuris atsako uz pakaitinimo zvakiu veikima jin negali gryba pjauti ir esant saltai masinai gal koki kura paduoda kaip siltai? ar jis uz kuro misini neatsako?
Kiek zinau atsako jis ir uz kuro misiny ir kieki. Nes masina tada mano, kad ziauriai salta, tokiu atveju kaitina zvakes ilgiausia laika ir koreguoja misini. O ora gali gaudyt pro kuro filtro "abratkes" voztuveli, toks plasmasinis. Chamutai gal neprispausti, pasiziuret kuro zraneles kur eina nuo filtro iki siurblio, jei ten prematoma ir stovi dar gamiklyne tai ji jau ne gumine o plastmasine pasidariusi, as keiciau. Ir padavima keiciau ir abratkes keiciau. Dar nuo siurblio, kur pasijungia kuro padavimas, yra varztas su varinem saibutem, gal ten kaip nors leidzia. Gali but po elektrine dalim susidevejusi tarpine, remkomplekta auturoj kazkada pirkau,keiciau. Nuo kuro bako, kur stovi tas "siurbliukas" bagazineje gal irgi chamutai neprispausti arba zarnele nesandari/nusidevejusi.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Kiek zinau atsako jis ir uz kuro misiny ir kieki. Nes masina tada mano, kad ziauriai salta, tokiu atveju kaitina zvakes ilgiausia laika ir koreguoja misini. O ora gali gaudyt pro kuro filtro "abratkes" voztuveli, toks plasmasinis. Chamutai gal neprispausti, pasiziuret kuro zraneles kur eina nuo filtro iki siurblio, jei ten prematoma ir stovi dar gamiklyne tai ji jau ne gumine o plastmasine pasidariusi, as keiciau. Ir padavima keiciau ir abratkes keiciau. Dar nuo siurblio, kur pasijungia kuro padavimas, yra varztas su varinem saibutem, gal ten kaip nors leidzia. Gali but po elektrine dalim susidevejusi tarpine, remkomplekta auturoj kazkada pirkau,keiciau. Nuo kuro bako, kur stovi tas "siurbliukas" bagazineje gal irgi chamutai neprispausti arba zarnele nesandari/nusidevejusi.
Na nuo kuro bako taik kaip ir nesvarbu man atrodo,nes jei tas voztuvas ant filtro laiko tai is ten oras iki siurblio neateis,be to ta voztuveli ant filtro keiciau kartu su filtru ;) o kas liecia cia prie siurblio tai viskas abziureta ir uzspausta ;) o po ta el.dalim kur ten gali jis ora gaudyti? cia gali but,kad man tiesiog ten nekeite jokiu tarpiniu (+) tai gal pro ten ir siurbia? nes toi permatomoi zarnoi nera jokiu burbuliuku ryte ir uzkurent ryte :think: o ten tas tarpines sunku pasikeisti po el.dalim?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
nes jeigu jau tas kreivarankis man neuzsuko purkstuko vamzdelio ir taip atidave masina tai nenustebsiu jei taisidamas el.dali jis ten tarpiniu nepakeite ar nedasuko kazko :-{ tai va tik as bijau ten lysti prie tos el.dalies ir keisti tas tarpines :smoke: kad ko ten nepridirbciau....:bedantis:

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Na nuo kuro bako taik kaip ir nesvarbu man atrodo,nes jei tas voztuvas ant filtro laiko tai is ten oras iki siurblio neateis,be to ta voztuveli ant filtro keiciau kartu su filtru ;) o kas liecia cia prie siurblio tai viskas abziureta ir uzspausta ;) o po ta el.dalim kur ten gali jis ora gaudyti? cia gali but,kad man tiesiog ten nekeite jokiu tarpiniu (+) tai gal pro ten ir siurbia? nes toi permatomoi zarnoi nera jokiu burbuliuku ryte ir uzkurent ryte :think: o ten tas tarpines sunku pasikeisti po el.dalim?
Aisku. Nesunku,atjungi fiske (didele tokia), atsuki varztus aplink el. dali, biski pakeli ta dali (tik atsargiai, nes ten vidui yra toks sleifas ir kiek as supratau sukiu daviklis ir jis yra prisuktas, tai nekelk i virsu, o tik biski pakelk) ir po apacia yra ten tokia tarpine. Bet cia ir vel tik speliojimai :) . Linka va radau.
el. dalis
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 03, 16:54:10 sukūrė thoughtful »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Siaip oro neprisigaudo is niekur nieko, arba kazkur pamatytum , kad leidzia, geriausiai palik nuokalneje , pirmas paprasciausias budas patikrinti. Jeigu temperaturinis, juk paciam virsuje stovi, atjungti labai paprasta ir kompas is karto matys dideli salti  :-)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Siaip oro neprisigaudo is niekur nieko, arba kazkur pamatytum , kad leidzia, geriausiai palik nuokalneje , pirmas paprasciausias budas patikrinti. Jeigu temperaturinis, juk paciam virsuje stovi, atjungti labai paprasta ir kompas is karto matys dideli salti  :-)
sitas jau isbandita sian po nakties atjungiau ta davikli ir bandziau kurti,tas pats :-{ o ka jei as ja paliksiu ikalneje? cia tipo priekis turi but auksciau?

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
Siandien paaukojau 100lt. ir pakeiciau ta temperaturini.Ir kaip ir visiems, nieko :) nepagerejo.Gal tik truputi aukstesnes apsukas padare ant salto.Kuriant buvo 3.5 salcio, tai tas paburbuliavimas silpnai juntamas, tik matosi, pilki tirsti dumai.Po keletos sekundziu viskas normalizavosi.

Neprisijungęs andreika

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
Siandien paaukojau 100lt. ir pakeiciau ta temperaturini.Ir kaip ir visiems, nieko :) nepagerejo.Gal tik truputi aukstesnes apsukas padare ant salto.Kuriant buvo 3.5 salcio, tai tas paburbuliavimas silpnai juntamas, tik matosi, pilki tirsti dumai.Po keletos sekundziu viskas normalizavosi.
o kas idomiausia kai atsyla orai tarkim bus koks +8 ar +10 nebeliks nei duminimo nei burbuliavimo ritais viskas bus tvarkoje :-). Man problema tapati 2003m 2.5tdi 132kw jau antra ziema su ta problema vazineju :).

Neprisijungęs Ramunas23

• Žiūrėti profilį
o kas idomiausia kai atsyla orai tarkim bus koks +8 ar +10 nebeliks nei duminimo nei burbuliavimo ritais viskas bus tvarkoje :-). Man problema tapati 2003m 2.5tdi 132kw jau antra ziema su ta problema vazineju :).
Na taip, pritariu, kol buvo silta, nebuvo jokiu nesamoniu.Kompresija juk neisejo su vasara.

Neprisijungęs andreika

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
Na taip, pritariu, kol buvo silta, nebuvo jokiu nesamoniu.Kompresija juk neisejo su vasara.
cia ir idomiausia kad jei butu kompresija ar uzsiorintu tai dumintu burbuliuotu ir vasara. o dabar vasara tik burbt ir uzsikuria graziausiai kaip niekur nieko :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sitas jau isbandita sian po nakties atjungiau ta davikli ir bandziau kurti,tas pats :-{ o ka jei as ja paliksiu ikalneje? cia tipo priekis turi but auksciau?

Priekis turi buti zemai, kad kuras link siurblio eitu, tai arba slapia kur pamatysi, ar atgal i baka nesugrys.
Kais sakot kompresija vasara nepabega, tai nepamirskit, kad saliura uzsidega nuo suspaudimo,kompresija turi labai didele itaka, o saltam ore juk uzdegti zymiau sunkiau. Dar ziuriu niekas nematuojat kokia itampa variklio kompe uzkurimo metu, akumas gali buti stiprus, sukti, bet jo itampa zema , kompui jau neuztenka , kad dirbti.

Neprisijungęs Ramunas23

• Žiūrėti profilį
Priekis turi buti zemai, kad kuras link siurblio eitu, tai arba slapia kur pamatysi, ar atgal i baka nesugrys.
 kompui jau neuztenka , kad dirbti.
Gali saliarka ir neisbekt is siurblio, bet vistiek uzsiorint.O del akumo, jei itampa nukrenta ir kompui neuztenka, tai tuo labiau  neuzsikurs.Nes tiesiog kompas nesuvaldys paleidimo proceduros.Kuriant pas mane ant voltmetro nukrenta iki 10-9.5 v.Starteri9s kocioja kaip isprotejes, kartu su varikliu, kuris burbuliuoja ant keliu cilindru.Siaip yra du skirtingi dalykai kai visai negrebia ir kai variklis kaip ir dirba, tik ne visi cilindrai.Jis uzsikuria ganetinai mazai pasulus, tik tas darbas kelias sekundes ne visu cilindru.Kiek suprantu, pas mus sitas variantas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gali saliarka ir neisbekt is siurblio, bet vistiek uzsiorint.

Nelogiska, lygiai stovint taip, nuokalneje isejus orui, pasimatys ir saliara.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Nelogiska, lygiai stovint taip, nuokalneje isejus orui, pasimatys ir saliara.
visiskai teisingai tu pasakiai :-) vakar is vakaro ipyliau kuro daugiau nei puse bako ir masina palikau nuokalneje,tai sian ji uzsikure be jokiu kalatojimusi ir dumu is puses abaroto gal kokias sek.truputi lig su silpna vibracija padirbo varyklis ir psio ledas :V o dabar del saliaros kai sakai turetu pasirodyti,tai nezinau kur ji turetu pasirodyti,bet man ji pasirode po masina is vairuotojo puses po galiniu ratu bala ryte radau :think: tai net nezinau is kur ten varva ziuresiu sian....o ora ar pro ten galejo gaudyti ar ne nezinau ir kas man padejo lengvai uzsikurti irgi nezinau :think: ar tai,kad kuro daugiau nei puse bako ar masina palikta nuokalneje :think:????