Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 40607 kartus)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Tai apie ka as ir kalbu, galima pabandyt paciam kazka pasidaryt, nesigaus tai nesigaus. Keisiu siurbli ir ziuresim kiek laikys. O del restauravimo, tomcikas gal zinai kiek kainuos tau tas restauravimas?
Kitas dalykas tą vožtuvas pakeist, tai tas pats kas oro filtrą... :D

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Tai ant dienu ir suzinosiu, kiek man tas malonumas kainuos  :-]  Kaip sakiau, keliems daraugams tvarke, tai kaina buvo nuo 400-700lt uz restauravima, bet cia 2.5tdi 110kw. Ir tikiuosi, kad po jo remonto masina vesis taip pat gerai, kaip ir pries remonta. O remonto priezastis buvo del tredzdaliu mazejancios kuro normos esant gazui dugne

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Kitas dalykas tą vožtuvas pakeist, tai tas pats kas oro filtrą... :D
Tai va, atsuki ir isuki kita. Didelio sumanumo cia nereikia. Svarbu nesusalt paciam :-]

O pas mane kaip tik bedos su uzvedimu, tai ziema man labai nepatinka. Pirmas dyzelis ir tiek problemu...Kita masina tikrai bus benzas. O kolkas reiks tvarkyt ir vazinet, nes jau tiek i ja ikista, kad net nenoriu pardavinet.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 23, 10:37:17 sukūrė thoughtful »

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai ant dienu ir suzinosiu, kiek man tas malonumas kainuos  :-]  Kaip sakiau, keliems daraugams tvarke, tai kaina buvo nuo 400-700lt uz restauravima, bet cia 2.5tdi 110kw. Ir tikiuosi, kad po jo remonto masina vesis taip pat gerai, kaip ir pries remonta. O remonto priezastis buvo del tredzdaliu mazejancios kuro normos esant gazui dugne
Kažkaip man nesiriša šita kaina su žodžiu - restauravimas :think:

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Kažkaip man nesiriša šita kaina su žodžiu - restauravimas :think:

Na as nestoviu tiems zmonems pasoneje ir neziuriu ka jie ten keicia, bet kiek supratau, tai pagrinde buna susidevejas plunzeris, kuri jie pakeicia ir sukalibruoja siurbli. O jei jau visus siurblio vidurius keistu, tai aisku kad tas, jau sakyciau remontas kainuotu debesi pinigu.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
kalbėjau su Autura, sakė kad šitam siurblį jokių punžerių nėra, yra kažkoks skirstytuvas, jo kaina apie 1600 lietuviškų. Taip pat iškarto pasakė, kad kuro normai tai įtakos neturi.
Čia ne kritika, o pastebėjimas (h)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
kalbėjau su Autura, sakė kad šitam siurblį jokių punžerių nėra, yra kažkoks skirstytuvas, jo kaina apie 1600 lietuviškų. Taip pat iškarto pasakė, kad kuro normai tai įtakos neturi.
Čia ne kritika, o pastebėjimas (h)

Tema tai apie 132kw kuro siurbli, o pas mane 110kw, tai as nezinau, jie skyresi kuo ar na. Ir kaip jau minejau, butent tokiu kaip mano siurbliu remontas kainavo 400-700lt.
Na bet jei jau taip sakai, tai i pinigine teks daugiau litu isideti einant susirinkti masinos is serviso (z)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tema tai apie 132kw kuro siurbli, o pas mane 110kw, tai as nezinau, jie skyresi kuo ar na. Ir kaip jau minejau, butent tokiu kaip mano siurbliu remontas kainavo 400-700lt.
Na bet jei jau taip sakai, tai i pinigine teks daugiau litu isideti einant susirinkti masinos is serviso (z)
Linkiu, kad tau išeitų tiek kiek suplanavęs, nes kitaip tikrai bus (wow)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Linkiu, kad tau išeitų tiek kiek suplanavęs, nes kitaip tikrai bus (wow)

Svarbu vaziuotu masina :-)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
vakar susiradau vilniuje toki serviza Skironas tai jie tvarko siurbliu el dali sake kaina 550lt bet tik el dali mechanines dalies jie netvarko :-)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tai kad dabar už 250 elektrinę tvarko, už 200 jei atveži nuimta.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai kad dabar už 250 elektrinę tvarko, už 200 jei atveži nuimta.
kur cia taip tvarko?gal gali patart?

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
vakar susiradau vilniuje toki serviza Skironas tai jie tvarko siurbliu el dali sake kaina 550lt bet tik el dali mechanines dalies jie netvarko :-)
Tikrai pigiau galima surast, mnekarta maciau uz 300lt. Tik nepamenu ar imones ar siaip skelbimai buvo.

P.S. Nupirktas raktukas specialus ir voztuvelis. Viso 85lt gavosi. Bandysiu vakare uzdet.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Tikrai pigiau galima surast, mnekarta maciau uz 300lt. Tik nepamenu ar imones ar siaip skelbimai buvo.

P.S. Nupirktas raktukas specialus ir voztuvelis. Viso 85lt gavosi. Bandysiu vakare uzdet.
tai cia taip dauguma taip sako,kad galima pigiau uz tiek ir uz tiek surast,bet kai reikia surast ar pasakyti kur taip pigiau daro tai kaip ir nera :smoke:

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
tai cia taip dauguma taip sako,kad galima pigiau uz tiek ir uz tiek surast,bet kai reikia surast ar pasakyti kur taip pigiau daro tai kaip ir nera :smoke:
Na buna ir taip :).

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Andy

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
na ir kaip tau sekesi su tuo voztuveliu ?

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
seip sita voztuveli atsukineju su paprastu raktu ant 10 :)  o del restauravimo tai kaimynas skuboi restauravo tai 2800 mokejo . o uz 700 tai jam tarpines gal pakeis bet ne ka daugiau

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
seip sita voztuveli atsukineju su paprastu raktu ant 10 :)  o del restauravimo tai kaimynas skuboi restauravo tai 2800 mokejo . o uz 700 tai jam tarpines gal pakeis bet ne ka daugiau

Man dzin ka ten jame pakeis, nes man svarbu kad masina normaliai vaziuotu

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Atsuksi jei geras prejimas, o tam reiketu apsaugas nuimt nes trukde ir t.t. Tai jau tingejau viska traukt lauk vien del vieno varztelio.

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
na ir kaip tau sekesi su tuo voztuveliu ?
Pasikeiciau as ta voztuveli, bet nieko tas nepagelbejo...:( Teks keist siurbli.

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
gaila kad nepadejo.. :( O kokie simptomai pradedancio gesti ar sugedusio siurblio ? Ar IQ ipurskimo kiekis sokineja pasijungus VAG'a ?

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
gaila kad nepadejo.. :( O kokie simptomai pradedancio gesti ar sugedusio siurblio ? Ar IQ ipurskimo kiekis sokineja pasijungus VAG'a ?
Siaip tai net nezinau, viskas kas itakoja uzvedima jau tikrinta ir keista. Beliko tiktai siurblys. Nes man grynai masina pastovi biski ir jau sunkiai kuriasi. Silta kuriasi gerai bet ne taip kaip turetu.

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Siaip tai net nezinau, viskas kas itakoja uzvedima jau tikrinta ir keista. Beliko tiktai siurblys. Nes man grynai masina pastovi biski ir jau sunkiai kuriasi. Silta kuriasi gerai bet ne taip kaip turetu.

Gal degima reiketu paankstinti :think: Pasiskaitinek dar forume, nes buvo cia tu temu del blogo vedimosi ir jei neklystu, tai del kazkokio temperaturinio daviklio riesutauja tas uzsivedimas

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
kompresija ciki piki ? purkstukai su slegiu tikrinti ? starteris valytas isvalytas ? kazkaip girdejau, kad kai siurbliui ragas is siltos neina uzkurt.. Prie pliusines temperaturos is po nakties irgi sunkiai kurias ? ar tik prie minuso ?