Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 40747 kartus)

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
sveiki! mano atvejis vel pasikartojo ir problema iki galo taip ir neispresta :-{ sian vel neuzsikuriau,pabega kuras is siurblio per abratke taip gaunasi,ir uzsiorina siurblys,patraukus ji uzsikuria prasikalatoja ir vel viskas ciki :-) yra toks pastebejimas,kad kai masina pastatyta nuokalnes priekis ziamiau tai kuriasi,kaip tik lygiai ar priekis auksciau psio po nakties ar ilgai pastovejus jos nebeuzvesi :-{ kur jieskot galu neaisku,filtras keistas voztuvas ant filtro keistas gal yra kokiu pamastimu? dar galvoju,kad tas stucerius kur prisisuka abratkes prie siurblio gal jis praleidzia :think: nes jemia dar stovi sratukas su spiruokle neleidziantis kuro nubekti is siurblio be spaudymo :think: gal kas apie tai nusimano?
Pritariu, po cipavimo is 132kw pasidare +20procentu.Nezinau ar tiesa, bet atsigavo nerealiai.Kaip pas tave, ar dumo nepadaugejo po cipavimo?Yra buve keliems, kad TA negalejo pereit, reikejo supust atgal sena softa.Kitiems kazkiek tik padaugejo.Mano atveju, beveik nejuntamai, nezinau gal del katalizatoriaus.Pas mane jis yra.