Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 40586 kartus)

Neprisijungęs Andy

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Taigi, kalbejau katik su meistru, sake rado beda: gaudo ora sistemoje, o kadangi kuro siurblio plundzeris valdomas slegiu, del to taip ir kuriasi lievai, neuztenka dozes kuro... Laukia dabar kol masina pastoves ir bandys kurti veliau. Kazkaip keistai, del ko tada prie pliusines temperaturos is puses apsisukimo kuriasi..

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
O pro kur gaudo ora pasake?

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
Pro slangutes. Kiek maciau pakeite dar atbulini voztuva, ta kur ant kuro filtro stovi, plastmasinis toks... Patikrino zvakes, degimo kampa, sake viskas okei. Jei ryt is ryto neuzsikursiu, vesiu vel. Tikrinsim kompresija, pukrstukus ant slegio.. Sumokejau 180lt

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
O tikrinot ar normliai kuro siurblys bake veikia?

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
kad abejoju ar ant situ varikliu stovi toks, palei mane pagrindinis parsitraukia.. nes kazkada numoves slangas nuo filtro, ijungiau degima nepagalvojes ir nustebau, kad nepradejo begt kuras pro jas..

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
kad abejoju ar ant situ varikliu stovi toks, palei mane pagrindinis parsitraukia.. nes kazkada numoves slangas nuo filtro, ijungiau degima nepagalvojes ir nustebau, kad nepradejo begt kuras pro jas..

Tai kad neabejok, nes jis yra

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Tai kad neabejok, nes jis yra
Pas mane 110kw, yra tik siurbliukas kuris i toki inda perpila kura, o siaip kura siurbia pagrindinis siurblys kuris yra ant varyklio. Nebent pas 132kw kazkas kitaip padaryta, arba quatro variantas, tada bakas kazkaip per puse padalintas ir irgi yra siurbliukas kuris perpumpuoja is vienos bako dalies i kita. Bet siaip pakaktu atsilost sedines, ijungt degima ir girdisi bagazineje toks zvimbimas, tai reiskia, kad i inda varikliukas perpumpuoja. Bent jau pas mane yra taip.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
pas visas turėtų taip būti, nes bakas pakankamai plokščias, ir tam kad teliskuojantis kurui nebūtų prisiurbta oro, yra bake dar vienas indas į kurį siurbliukas pumpuoja kurą, o jau iš to indo kuro aparatūra ima pasiima. Jei kuro yra daugiau nei puse bako, tas indas apsemtas ir varikliuko darbas nereikalingas.

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
Na siuo metu bake kuro du trecdaliai pas mane, tad nepasiziuresiu, o problema niekur nedingo, vos uzkuriau siandien :) tik uzkurus, is karto pagesinu ir paskiau jau is puses apsisukimo eina..

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Na siuo metu bake kuro du trecdaliai pas mane, tad nepasiziuresiu, o problema niekur nedingo, vos uzkuriau siandien :) tik uzkurus, is karto pagesinu ir paskiau jau is puses apsisukimo eina..
Pas mane panasiai viskas, tai as jau viska tvarkiau, beliko tik siurbli keist :). Laukiu geresnio oro ir laisvo garazo. Siaip dar pabadnyk atjungt temperaturos davikli (4 kontaktu pas mane) ir tada vest,jis yra biski kairiau nuo siurblio, jei stovi automobilio priekyje. Gal kazka grybauja.

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
Apie antifrizo temp davikli kalbi ? Jeigu tiap tai jis pakeistas i nauja.. Va radau informacijos biski http://www.audi-sport.net/vb/a6-s6-allroad-forum-c5-chassis/175303-cold-starting-problems-2-5tdi-afb.html
Zmogelis vargo ilgai su tuo reikalu, ir rado bloga slegio voztuva siurblyje. Ka manot ?

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Jo, apie tapati. Na o apie ta voztuveli tai sakyciau labai idomi infomracija....Kazka pamenu man krapste pazystamas, bet as tada apskritai nieko apie dyzelius nebuvau girdejas. Bet sito varyklio deka, teko nemazai ismokt ir dar daugiau paskaityt :) . Kur idomu pas mus tas voztuvelis yra...
Aisku tik, kad kazkur virsui.

"I also replaced the glow plugs connectors and now the engine starts like a charm in the morning." Idomu kaip jis tuos kistukus pakeite.

Turbut sitas bus

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 22, 14:33:27 sukūrė thoughtful »

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
Jo manau kad sitas kur ir parodei. Cia kaip suprantu, jeigu virsyja tam tikra slegi, jis atsidaro ir numusa slegi, tipo kaip nuorintojas ? Ir jeigu jis pastriges, visada atsidares, tai ir gaudo ora, slegio neuztenka ?

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Kaip veikia tai rikrai nezinau, bet sienien reikes pasiziuret kas ten pas mane darosi. Gal kazkas aiskiau bus.

Blin...Nesigavo man atsukto sito voztuvelio. 10mm raktas per didelis biski ir nelabai prieisi. Ir taip reikejo kolektoriu nuimt. Gal galvutes kazkokios reikia, nes ten kazkoks keistas varztas.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 22, 19:58:15 sukūrė thoughtful »

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Va kokios galvutes reikia, gal kas zino kaip ji vadinas?

Neprisijungęs Andy

• Žiūrėti profilį
opa.. pirma karta matau toki :) Turi serviziukuose paklaust, turetu turet toki. Be galo idomu ka ten ji issukes rasi..

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
man kažkaip atrodo, kad toks raktas ir skirtas, kad ne bet kas sukinėtų...

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Jau radau kur nusipirkt ir voztuva ir rakta. Autura turi. Raktas 35, voztuvas 60lt. Sutinku, kad neveltui toks varztas. Na man variantas ar siurbli keist uz nezmoniska kaina ir be jokios garantijos, kad jis islaikys daugiau negu menesi, arba bandyt paciam kazka daryt. Vietoje sedint auto nesusitvarkys, o servisam moket pinigus uz tai, kad testeriu man patikrins kokias nors zvakes ar rele ir pasakys, kad nezino kodel nesiveda irgi nera prasmes, o tuo labiau noro :).

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Logiška, kad šita parduotuvė turi visko dyzeliam... (+)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Jau radau kur nusipirkt ir voztuva ir rakta. Autura turi. Raktas 35, voztuvas 60lt. Sutinku, kad neveltui toks varztas. Na man variantas ar siurbli keist uz nezmoniska kaina ir be jokios garantijos, kad jis islaikys daugiau negu menesi, arba bandyt paciam kazka daryt. Vietoje sedint auto nesusitvarkys, o servisam moket pinigus uz tai, kad testeriu man patikrins kokias nors zvakes ar rele ir pasakys, kad nezino kodel nesiveda irgi nera prasmes, o tuo labiau noro :) .

O restauruoti siurblio nera noro? Nes cia kai ikisi savus nagus i ji, tai ir remontuoti jo niekas nebeims

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
O kas juos restauruoja? Nelabai kas apskirtai situos siurblius megsta (vp44). Elektronine daali dar daro, tranzistoriu kazkoki perlituoja. Bet mechanine dali tai net nezinau kas ir tvarko. Skuboj vien uz patikra nuo 100 iki 400lt. O remontas nuo 2000lt. Biski nelogiska kaina manau. Nes nebent kas ir paims tai jauciu kokias tarpines pakeis ir sakys, kad atrestauravo. Labai jau nepasitikiu as servisais. Nebent zmones koki rimta meistra Vilniuje parekomenduos.

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
As saviske pridaviau pirmadieni i servisa kad siurbli atrestauruotu 110kw. Tai va laukiu skambucio kada masina jau galesiu pasiimti. Kiek daraugams tvarke siurblius, tai negali skustis. Veiksmas cia Utenoje, bet siurlius nuima ir veza berods i Mazeikius, kur juos perrenka ir sukalibruoja.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
aš kalbėjau dėl taisymo, nes mano mechaniškai kažkas nusisuko, Klausiau meistro ar apsimoka. Jis sakė, kad C4 2,5tdi 5 cil siurblio pliki plunžeriai kainuoja nuo 1500 pinigu, ir dar neaišku kas ten dar sugedę gali būti... O apie šituos VP44 tai išvis sakė, kad kosminės kainos vien dalių, nekalbant apie darbus.

P.S. Aš kaip tik su Uteniškiu ir kalbėjau. sakė totaliai neapsimoka.
O dėl kalibravimo, man Skuboj vieną kartą pasakė, kad ten kalibruojasi tik elektrinė dalis, ir vieną kartą naujam siurbliui, jokio koregavimo po softo įrašymo negali būti. Taip pat softas kiekvienai elektriniai daliai yra individualus pagal kiekvieno siurblio stendo parodymus.
As saviske pridaviau pirmadieni i servisa kad siurbli atrestauruotu 110kw. Tai va laukiu skambucio kada masina jau galesiu pasiimti. Kiek daraugams tvarke siurblius, tai negali skustis. Veiksmas cia Utenoje, bet siurlius nuima ir veza berods i Mazeikius, kur juos perrenka ir sukalibruoja.
P.S2. Kiek kainuos tau tas remontas?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 23, 10:30:03 sukūrė BeFree »

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Tai apie ka as ir kalbu, galima pabandyt paciam kazka pasidaryt, nesigaus tai nesigaus. Keisiu siurbli ir ziuresim kiek laikys. O del restauravimo, tomcikas gal zinai kiek kainuos tau tas restauravimas?